2024, 11 28, 22:27:49

Szerző Téma: Ryrzy romok  (Megtekintve 73321 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Norbosz

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: iGO, Sygic
  • PDA: LG G2 mini
  • PDA ROM: 4.4.2
Re: Ryrzy romok
« Reply #275 Dátum: 2009, 11 30, 19:09:50 »
You are not allowed to view links. Register or Login
"a Manilia2D Skin-e pedig egyszerűen gyönyörű. Itt értem azt, hogy nagyon szépek a színes és nagy ikonok az alsó görgetősávon"

A rom valóban jó, de nekem ez a design egyáltalán nem jön be. Az hogy a home tabra háttérbe időjárást kiteszi nagyba az szép bevallom, de az a fekete háttér nem, bár azt le tudom cserélni, viszont ami szenvedősebb és számomra ronda hogy a people tabon a neveket el sem tudom olvasni (fehér háttérre fehér betűk...) nem tudom miért nem a fekete háttér fehér betűk és arany színű keretes people skint rakta rá, ami asszem abba a cab fileba van benne ami külön felrakható mint full m2d. Aztán ami még nem tetszik hogy a programs tabon az ikonok helye sem éppen szép, illetve ha beteszek egy program ikont gyakran bele lóg a kereszt az ikonba, nem tünteti el a háttérből. Designere és Stev4 romot nagyon bírtam, de az nem volt valami hibátlan rom. Ez viszont gyors, megbízható, jól működik, csak ez a design nálam nem nyerte el a tetszést, hisz ennél még az említett cab fileba is szebb skin van csomagolva. Viszont abba meg nincs a home tabon nagyba időjárás. Összegezve, Stev4 designját, ryrzy rom gyorsaságát és megbízhatóságát és a home tab háttér időjárását kéne egybe gyúrni és asszem akkor meglenne számomra az etalon rom. :) Kár hogy nem tudok romot építeni. :D Neki állnék asszem egy ilyen romnak az építéséhez. Meg hát probléma még hogy a rádióból ha hangosítok rajta hogy halljam rendesen a fülesbe torzan vesz fel. Mondjuk a rádió sok romba nem működik jól, de van amibe meg igen. Asszem ryrzy kettővel ezelőtti romjába tökéletesen ment a felvétel. Stev4 meg Ryrzy pedig össze foghatnának. Nálam ez a ryrzy rom ha gyorsaságot és stabilitást nézzük 10/9, ha designt akkor 10/6.

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
« Reply #276 Dátum: 2009, 11 30, 19:15:49 »
az M2D-s verzióknál működik minden rendesen?
mert ANZO M2D-s romjainál nem ment minden  :shock: pl időjáűrás:WMP, PHOTO stb...
Nem szoktam reagálni az ilyen hozzászólásokra főleg nem másik topikban de ha te nem tudtad az időjárást beállítani az nem a rom hibája a lejátszó és kép problémára pedig le lett írva a megoldás ha nem olvasol akkor ne mondjál véleményt valamiről amit nem tudsz használni több száz ember használta megelégedéssel ha ezek a dolgok amiket írtál nem működtek volna akkor szerinted használnák ennyien? És az aláírásod is egy picit zavaró számomra  :oops:

Nem elérhető Pedro

• Navigáció / Navigation: Samsung I900
  • PDA: Samsung I900
  • PDA ROM: 28227_Clean
« Reply #277 Dátum: 2009, 11 30, 19:27:42 »
A 28002 M2D -ben van Omnia Lite alkalmazás?

Köszi

Nem elérhető Norbosz

« Reply #278 Dátum: 2009, 11 30, 19:51:51 »
Nem szoktam reagálni az ilyen hozzászólásokra főleg nem másik topikban de ha te nem tudtad az időjárást beállítani az nem a rom hibája a lejátszó és kép problémára pedig le lett írva a megoldás ha nem olvasol akkor ne mondjál véleményt valamiről amit nem tudsz használni több száz ember használta megelégedéssel ha ezek a dolgok amiket írtál nem működtek volna akkor szerinted használnák ennyien? És az aláírásod is egy picit zavaró számomra  :oops:

Nem is mondtam hogy rom hiba, a külön telepíthető cab fájlos manillát raktam fel akkor sima m2d nélküli Ryrzy romra. Arra jött is egy megoldás meg egy reg módosítás, az ment is utána. A rádió is alkalmazás hiba, én csupán azt jegyeztem meg ha kettővel ezelőtti romba ment rendesen,ebbe miért nem. Illetve írtam hogy a rom 10/9 a design 10/6. A design meg saját vélemény, van akinek tetszik van akinek nem. Olyan ez mint hogy MS 3.5 használókból sem mindig lesz Manilla használó és fordítva. Amúgy lejátszó és kép problémát én már vagy 2 hete vagy 3 hete vetettem fel, azóta meg raktam fel másik romot amibe megy, lehet nem rom hiba hogy kamera playback nem ment, de a megoldás elkerülte akkor a figyelmem, csak arra emlékszem sokan panaszkodtak erre a hibára. Az előző hsz.-emben pedig egyértelmű hogy én a designra írtam amit írtam, ezért is emeltem ki az előttem szólót. Aláírásom meg módosítom akkor, de te romod is mindig kipróbálom ha van új, szóval sűrűn át kéne írogatnom, de megteszem.

Nem elérhető Ismo

• ALAPÍTÓ TAG
  • PDA: Nexus 4 | Nexus 10
  • PDA ROM: 4.2.2 - Xylon | 4.2.2 - CM
« Reply #279 Dátum: 2009, 11 30, 19:58:37 »
Nem is mondtam hogy rom hiba, a külön telepíthető cab fájlos manillát raktam fel akkor sima m2d nélküli Ryrzy romra. Arra jött is egy megoldás meg egy reg módosítás, az ment is utána. A rádió is alkalmazás hiba, én csupán azt jegyeztem meg ha kettővel ezelőtti romba ment rendesen,ebbe miért nem. Illetve írtam hogy a rom 10/9 a design 10/6. A design meg saját vélemény, van akinek tetszik van akinek nem. Olyan ez mint hogy MS 3.5 használókból sem mindig lesz Manilla használó és fordítva. Amúgy lejátszó és kép problémát én már vagy 2 hete vagy 3 hete vetettem fel, azóta meg raktam fel másik romot amibe megy, lehet nem rom hiba hogy kamera playback nem ment, de a megoldás elkerülte akkor a figyelmem, csak arra emlékszem sokan panaszkodtak erre a hibára. Az előző hsz.-emben pedig egyértelmű hogy én a designra írtam amit írtam, ezért is emeltem ki az előttem szólót. Aláírásom meg módosítom akkor, de te romod is mindig kipróbálom ha van új, szóval sűrűn át kéne írogatnom, de megteszem.
Nem neked írta anzo...
Rágd meg a szót, mielőtt kiköpöd!

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
« Reply #280 Dátum: 2009, 11 30, 20:02:09 »
Ahogy Ismo is jelezte nem neked írtam  :ima: A te reagálásoddal nincsen semmi baj kulturáltan és korrektül válaszolsz mindig csak így tovább  ;)

Nem elérhető Norbosz

« Reply #281 Dátum: 2009, 11 30, 20:04:23 »
Ahogy Ismo is jelezte nem neked írtam  :ima: A te reagálásoddal nincsen semmi baj kulturáltan és korrektül válaszolsz mindig csak így tovább  ;)

Jah basszus bocsi, úgy látszik fáradok. :D Elnézést.

Nem elérhető titi-maffia

• Navigáció / Navigation: IGO8, IGO AMIGO,
  • PDA: Samsung SGH-i900 OMNIA
  • PDA ROM: Anzo WM 6.5 28205_PFC_V4
« Reply #282 Dátum: 2009, 12 01, 03:49:21 »
szerintem nem a romban van a hiba hanem a manillában
am ezek a ROM-ba integrált manillák jobbak mint ha simán feltettem volna mert a simán feltett lasabb másabb ...
Samsung SGH-i900 OMNIA
Nyugodtan Fórdulj Hozzám Segítségért !!!UIQ-ban

Nem elérhető titi-maffia

« Reply #283 Dátum: 2009, 12 01, 03:51:31 »
Kicsomagolásnál a jelszó : Omnia

Changelog:

- frissítve OS to 28002(új build az alapja az 23090 es rom) ,
- Hozzáadva WindowsLive, Bing, Messenger
- Hozzáadva új design
- Hozzáadva FTouchSL and improved touch sensitivity
- Frissítve CleanRAM to v1.9
- Hozzáadva  M2D full screen időjárás kép,
- Javítva lockscreen non showing new sms/calls

Letöltés:

Képek:

M2D

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Lite

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Normál

a normál verziót 1 progi se tudja kicsomagolni :S  >:(  :'(   
Samsung SGH-i900 OMNIA

Nem elérhető titi-maffia

« Reply #284 Dátum: 2009, 12 01, 04:21:42 »
a rapidos linkek nem élnek a mediafire-s ekben amik vannak azokat meg lehetetlen kicsomagolni a hibát javítsátok pls!!!!
Samsung SGH-i900 OMNIA

Nem elérhető sanyoka123

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: iGO8.3.2, Navitel, Garmin
  • PDA: Samsung Omnia i900
  • PDA ROM: ROM:DXIF1/ Phdee Windows7 UI. i900 Omnia WM6.5.3. Build 23699.5.3.10
« Reply #285 Dátum: 2009, 12 01, 07:53:21 »
a rapidos linkek nem élnek a mediafire-s ekben amik vannak azokat meg lehetetlen kicsomagolni a hibát javítsátok pls!!!!
A jelszó: omnia és nem Omnia !

Nem elérhető kuka1

• PDA: Samsung GalaxyS4 GT-I9505
  • PDA ROM: I9505XXUHOJ2
« Reply #286 Dátum: 2009, 12 01, 08:14:24 »

az előző idézeted első mondata !

" Kicsomagolásnál a jelszó : Omnia "

bár lehet, hogy kis betű az  "o" , de kicsomagolja  :ok:
Repetitio est mater studiorum.

Nem elérhető Justin88

• PDA: Motorola Defy
  • PDA ROM: Android 2.2.2
« Reply #287 Dátum: 2009, 12 01, 11:02:16 »

Másold ki a jelszót és illeszd be, amikor kéri.

Nem elérhető sanyoka123

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: iGO8.3.2, Navitel, Garmin
  • PDA: Samsung Omnia i900
  • PDA ROM: ROM:DXIF1/ Phdee Windows7 UI. i900 Omnia WM6.5.3. Build 23699.5.3.10
« Reply #288 Dátum: 2009, 12 01, 11:21:01 »
Másold ki a jelszót és illeszd be, amikor kéri.
végig kis betűvel az omnia!!!

Nem elérhető eroes

• PDA: Omnia
  • PDA ROM: XK2
« Reply #289 Dátum: 2009, 12 01, 11:50:50 »
Sziasztok! Felraktam  a 28002 M2D romot minden sikerült, el is indul de nem fogadja el a PIN kódot, ebben kérnék segitséget és előre is köszönöm!

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #290 Dátum: 2009, 12 01, 11:59:53 »
Sziasztok! Felraktam  a 28002 M2D romot minden sikerült, el is indul de nem fogadja el a PIN kódot, ebben kérnék segitséget és előre is köszönöm!
Biztos hogy a pin kódot kéri és nem a hálózati zár aktiválódott?
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető eroes

« Reply #291 Dátum: 2009, 12 01, 12:09:31 »
Azt írja enter PIN majd ha beírom incorrect PIn a másik teloba meg elfogadja!

Nem elérhető eroes

« Reply #292 Dátum: 2009, 12 01, 12:15:22 »
Szóval elöször kéri a PIn kódot és kiírja hogy 3 próbám van majd mintha felállna de mégese és visszadobja az Enter PINt de itt már nincs hogy 3 próba és akárhányszor beirhatom, de nem fogadja el!

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #293 Dátum: 2009, 12 01, 12:17:17 »
Szóval elöször kéri a PIn kódot és kiírja hogy 3 próbám van majd mintha felállna de mégese és visszadobja az Enter PINt de itt már nincs hogy 3 próba és akárhányszor beirhatom, de nem fogadja el!
Nézd meg amit linkeltem!
Itt miket látsz?
" 7. A telefonbillentyűzeten írd be: *#7465625#. "
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető eroes

« Reply #294 Dátum: 2009, 12 01, 12:29:14 »
SIM Lock disable
Network lock enabled

Nem elérhető eroes

« Reply #295 Dátum: 2009, 12 01, 12:45:18 »
A registry editorba az IMSI után az van írva hogy nem active???

Imhotep

• Vendég
« Reply #296 Dátum: 2009, 12 01, 12:48:11 »
A registry editorba az IMSI után az van írva hogy nem active???
A billentyű kódot ha beütöd mindnél disable-nek kell mutatnia akkor független.

Nem elérhető eroes

« Reply #297 Dátum: 2009, 12 01, 12:57:22 »
Köszönöm a hálozatzár rajta van pedig elötte független volt, de amikor a registry editorba próbálom kiszedni az MCC/MNC számot oda az van irva hogy nem aktiv nincs semmilyen szám!

Nem elérhető petib

• PDA: Nexus S
« Reply #298 Dátum: 2009, 12 01, 12:58:30 »
Én is feltettem, először használok M2D-s romot.
Volna pár kérdés, sorry, ha már volt róla szó:

1. Az aktuális weather képernyő  a már letöltött adatokat nem frissíti magától?
2. A TouchFLO nálatok is "kikapcsol" néha? Nálam, ha pár percig használok egy programot és visszatérek a főképernyőre, ezt jelzi: "Tap here to lounch TouchFLO".
3. Hátteret szeretnék módosítani, nálam a TF settingsben nem elérhető ez a funkció. A blue témát használom, az ehhez tartozó kép is jó volna, de a TF-n a háttér maradt a szürkés-fekete.

Köszi előre is!

Nem elérhető Norbosz

« Reply #299 Dátum: 2009, 12 01, 13:11:02 »
Én is feltettem, először használok M2D-s romot.
Volna pár kérdés, sorry, ha már volt róla szó:

1. Az aktuális weather képernyő  a már letöltött adatokat nem frissíti magától?
2. A TouchFLO nálatok is "kikapcsol" néha? Nálam, ha pár percig használok egy programot és visszatérek a főképernyőre, ezt jelzi: "Tap here to lounch TouchFLO".
3. Hátteret szeretnék módosítani, nálam a TF settingsben nem elérhető ez a funkció. A blue témát használom, az ehhez tartozó kép is jó volna, de a TF-n a háttér maradt a szürkés-fekete.

Köszi előre is!

Helló!

1. Sajnos nem frissíti magát dátum szerint az időjárás. :(
2. Bizonyos romoknál észre vettem ilyet, nekem is eddig kétszer csinálta, nem tudom miért van, de nem romhiba.
3. Háttért úgy tudsz módosítani hogy a settingbe bemész és ott a Home ikont megnyomod majd ott alul Use this picture as the backgroung mellett van a browse, ott kitallózod a hátteret, ha ez megvan le okézod és vissza mész Manilla felületre ahol pedig a settings menüre mész és ott klikk a wallpaperre és megkérdezi hogy alapértelmezett legyen e a háttér mindenhol, rányomsz hogy yes és mindenhol az lesz a háttered amit szeretnél.