Én is feltettem, először használok M2D-s romot.
Volna pár kérdés, sorry, ha már volt róla szó:
1. Az aktuális weather képernyő a már letöltött adatokat nem frissíti magától?
2. A TouchFLO nálatok is "kikapcsol" néha? Nálam, ha pár percig használok egy programot és visszatérek a főképernyőre, ezt jelzi: "Tap here to lounch TouchFLO".
3. Hátteret szeretnék módosítani, nálam a TF settingsben nem elérhető ez a funkció. A blue témát használom, az ehhez tartozó kép is jó volna, de a TF-n a háttér maradt a szürkés-fekete.
Köszi előre is!
Szia!
1. Ha a Weather Tab-ra gondolsz, akkor ott be tudod állítani, hogy automatikusan frissítse magát - Menu, Settings, majd a "Download weather data automatically"-t kell bepipálni.
Ha a Home Tab-on lévő Időjárásra gondolsz, akkor ott pedig meg kell érinteni az óra alatti időjárás részt, majd szintén be kell pipálni a már feljebb említett automatikus adatletöltést.
2. Nálam nem csinál ilyet (gyarkan), de azért néha előfordul.
3. Háttérkép beállításához (hogy az egész Manila azt a hátteret használja, amit te szeretnél) használnod kell az "M2DC" nevű alkalmazást, és ott az alsó menüpontok (tabok) közül válaszd ki a Background-ot, majd tallózd be a kívánt fájt.
Mivel az M2D CSAK *.png kiterjesztésű fájlt fogad el, ezért vagy át kell konvertálnod a kívánt file-t PNG-be, vagy egy másik egyszerű és hasznos megoldás, hogy a "Shake and Save" programot használva, a teljes képernyős kép megnyitása után (kiválasztod pl.: képnézegetőben vagy egész egyszerűen a HTC Album-ot használva kinagyítod a képet) "megrázod" a telefont, ezzel elmentve a pillanatképet .png formátumban!
(Előtte a Shake and Save-ben ki kell választani, hogyan / milyen format-ban mentse el a képernyőképeket!)
Remélem tudtam segíteni!