Üdvözlet Mindenkinek!
Tegnap tettem fel az Omniára a Ryzry 28002-es verziójú M2D ROM-ot, és kellemes csalódás ért!
Szerintem egy tényleg "mesterien" összerakott ROM-ról beszélhetünk, Ryzry nagyon jó munkát végzett. A designja csodálatos, a Manilia2D Skin-e pedig egyszerűen gyönyörű. Itt értem azt, hogy nagyon szépek a színes és nagy ikonok az alsó görgetősávon, a háttér is csodaszép, valamint bele van építve a teljesképernyős időjáráskép, mind a Home és a Weather fülön.
A ROM gyors, az értinőképernyő érzékenysége is nagyon jó, sok kiváló előre-telepített program van benne, ennek ellnére nagy a Storage memóriája! A betöltőképernyő nekem például nagyon tetszik, igazi "Windows-os" hatást kelt!
A GPS jól működik, iGo és Google Maps is gyorsan talál jelet.
A kamera által készített kép is jó, bár nagy különbséget nem látok a régebbi ROM-om és ezen ROM között. Működik a Video Playback!
M2D tökéletesen működik, Location és Pictures & Videos fül is!
A beépített Opera a legújabb, és sokkal jobban néz ki véleményem szerint az előzőnél.
Lehet h*lyeség, de nálam a Mobilnet is gyorsabb lett - szinte mindenhol talál HSPDA-t is!
Az egyedüli kisebb baj, hogy manuálisan kell a T-Mobile NET-et (meg gondolom a Pannont is) beállítani, de ez csak pár perc.
Összegzés:
Számomra ez az eddig legjobb ROM, egy ideig biztos nem cserélem le!
9.8/10!