Kedves Hanee„Igaz az, hogy jailbreakelve többet bír az akksi?”
Saját tapasztalatról nem tudok beszámolni, de én nagyon tartok az ellenkezőjétől. Mivel a Cydiánban nem veszik olyan komolyan az programokat, nem úgy az AppStore-ban, előfordulhat, hogy a kiszemelt kedvenc bugos. Azt is el tudom képzelni, hogy a rezidens program használja a netet a Te beleegyezésed nélkül, és még sorolhatnám az üzemidőfaló hibákat, ha nem figyelsz oda. Ha már sokoldalnyi progit begyűjtöttél, ezeket a gondokat képtelenség kiszűrni. Ha ügyes vagy és megúszod a fent leírtakat, akkor jó esetben ugyan annyit eszik mint JB nélkül, de semmi esetre sem kevesebbet. Mivel teljes rendszer hozzáférésed lesz, így sok felesleges dolgot kitörölhetsz a RAM-ból memóriát szabadítva fel, amitől gyorsabban fog működni. Az itt leírtakat mások tapasztalataira alapoztam, ahogy különböző fórumokon olvasható.
Egy biztos, minden félelmem ellenére ajánlom, mert sokkal több jót hoz, mint rosszat, és végül is egy mozdulattal visszaállítható, az eredeti állapot, ha végkép nem vagy megelégedve. Amíg nem tudod az utolsó lépés miértjét is addig az elsőbe se kezdj bele.
Nem Heni, hanem Hanee. Nem Sárkánylölő, hanem Sárkányölő