Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Nemrégiben vettem egy Sola-t,végignéztem rajta minden funkciót,mindennel megvagyok elégedve. Ugyanakkor azért is vettem ezt,mert árban ez volt elérhető,ami USB-Host-ot kezel.
Most 2.3.7 -es firmware van rajta,és szeretném ezt megtartani,mert sokat olvastam utána,és ez gyorsabb és stabilabb is mint az ICS. De sajnos nem működik a Host mód. Készítettem egy kábelt házilag,precízen,és biztos hogy működik,eddig 3 másik xperiaba próbáltam,igaz azok nagyobb kategóriásak voltak Pl: Xperia L ,de bármibe dugtam,kapásból felismerte,és használta. Ugyanakkor azokon ICS van.
Kérdés,hogy tud e valaki ötletet,hogyan bírhatnám működésre a Host módot,mert bedugom,töltő lámpa jelzi hogy csatlakoztatva,ugyanúgy ahogy a többi telónál,de itt nem ad áramot rá,mert a többinél,kapásból bekapcsolt PL . az egér,és itt se kép se hang. Minden lehetséges beállítást kipróbáltam,de semmi.
Esetleg valaki tudna ötletet mondani? Nagyon megköszönném!
Még egy infó,felraktam egy progit,ami a host módot diag.-olja ,,és azt írta,hogy a root-olás valószínűleg segít. De ahogy olvastam a fórumotokat, ez az én firmware-mnél nem lehetséges.
Kérlek segítsetek!
Előre is köszi! Szép napot!