Sziasztok. Remélem érthetően fogom leirni a gondom, és remélem tudok kapni rá megfelelő választ, hogy mégis mit is kellene most tennem. Neki is kezdek
Az a helyzetem állt elő, hogy sokan mondogatták már azt, hogy MT27-re a ICS verzió roppant elegáns, nagyszerű, szép, és jobb a kezelhetőség. Na én már 3 hónap 2.3as android használat után úgy döntöttem, hogy na legyen felteszem én is a 4.0át. Átmentem a folyamatokon a PC Companion segitségével a frissitésen, mivel alapból az jelezte, hogy van egy frissités. Megcsináltam a frissitést kisebb nagyobb szenvedésekkel. Bekapcsolt a mobilom, elsőnek minden rendbennek tűnt. Használom, használom, és egyre több hibákat találok a készülékemben:
1) Elsőként megemliteném a nagyon erős laggolást, ami eddig sosem lépett fel. (Minek is kellene fellépni egy Dual-Core os mobilnak??
)
2) Videó nézése közben a kép és a hang késik, és lehetlen rendessen megnézni akár 1 rendes kamerázott videót.
3) Borzasztó gyorsan merül. Normál használat után fél nap és lemerül.
4) Mostmár még a kompi sem akarja felismerni.
5) Töltőre akasztva nem tudom kinyitni a képernyőzárat.
A kérdésem pedig az lenne:
Hogy kell visszatenni az EREDETI 2.3-as Android Gyári verziójába, mintha semmi sem történt volna?? Nagyon félek ha már ilyen hibák jöttek létre, hogy a végén még képes lesz bedögleni.
Kérem minél több ember javaslatát erre az e-mail cimre, hogy biztos el tudjam olvasni: You are not allowed to view links.
Register or
Login Hosszan és érthetőn irja le mindenki, hogy ha a helyemben lennétek, mit tennétek a helyembem.
Nagyon köszönöm előre is mindenkinek a segitséget!
kukli