Sima cm7.2 nekem be jött. Nincs tele fölösleges programokkal. (Számomra fölösleges pl.:4 inditó.... " minek?" )
Hiánya talán annyi hogy google szoftvereit magadnak telepited fel.
( CM7.2 nemus launcher háttérkép nélkül és egy dolphin browser el nekem pikk pakk behoz mindent. Akksirol annyit ma konkrétan 5 órajáték és másik 1.5 óra böngészés 8 óra be kapcsolt wifi vel ment le 5% ra. Bár avi fájlokat sehogy nem tudok lejátszani ami rettentően zavar. )
Szerintem is jó a CM, bár most a Kyrillos' 10.1-et használom. Ha olyan romot rakok fel, amiben több launcher is van, mindig azzal kezdem hogy kitörlöm azokat amikre nincs szükségem, kivenni egyszerűbb néha mint berakni
Ezt a Nemus launchert még nem próbáltam, de ki fogom, köszi a tippet!
Még annyit szolnék hozzá, hogy szerintem több rommal is ki lehetne egészíteni a galaxy 3 as fórum részt. Bár aki kicsit érez magában az xda-n is meg találja a magának tetszőt. Rengeteg féle rom,kernel ésatöbbi.... és stb...
M12 v7 et tesztelen amint eltlik pár nap irok róla.
Ezt az M12-es romot én is néztem már, de még nem próbáltam sosem, ha lesz tapasztalatod róla kérlek oszd meg velünk
Ami a romokat illeti, lehetne csinálni 100 topikot is, nem tart sokba, de néha így is tök fölöslegesnek érzem, hogy szenvedjek vele.