2024, 11 28, 04:54:56

Szerző Téma: Bezke IceCreamed XWKL1 - 2011.12.28. -ELÉRHETŐ  (Megtekintve 43382 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

masaya

• Vendég
Re: Bezke IceCreamed XWKL1 - 2011.12.28. -ELÉRHETŐ
« Reply #450 Dátum: 2012, 04 15, 18:55:07 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Hi fiatalok!

Kérnék egy kis segítséget. Úgy esett, hogy egyik nap szembe jött egy sgs2(omniás 2év után), úgyhogy rám férne egy frissítés rendesen. Még egy 5.esnél sem vagyok okosabb, nemhogy ez a teló az (an)droidjával.
Szóval akkoriban elég volt egy villantás az ncore-n és máris pörgött az spb(és azóta is). Most meg jön a google play, és mutogatja  középső ujját, hogy license.  :hmm:
 Elkezdtem nyálazni a fórumot és látom, hogy a patch-hez root kell. Mondom tök jó, jöjjön a root.  Végigolvasom, hogy ilyen program, olyan kábel, töltök odint, usb drivert, megnézem a 3gombos imát(működik). Na mondom rászánom magam most és valamiért ráklikkeltem az utolsó oldalra és ott látom ezt:

Mivel a Rootolás e fajtája már idejét múlt, és vannak közvetlen és egyszerűbb megoldások ezért ennek a topiknak továbbra nincs értelme, csak megzavar titeket.

Hát mit mondjak: engem rendesen megzavart.  :) :)

Szóval a kérés lényege:
 Valaki tudna segíteni, hogy ne a kőbaltával álljak neki root jogot szerezni a garanciálisan drága telómon?
egyelőre elég lenne, hogy a spb fusson rajta és ne licence-kedjen a play, ha netezek.

Please alapoktól, mert alkalmas vagyok beütni az 1-2-3-4-et, ha az oda van írva, de nekem az csak ezekettőszázharmincnégy.

Köszönöm a leendő mentoromnak.
Megvan annak módja és menete, hogy zajlik az ilyesmi, de te rosszul kezdtél bele, mert ez így kifejezetten  :warez: ami nem megengedett, ezen a fórumon.
Az már más kérdés, hogy valaki mit csinál a root joggal.

Nem elérhető kavics86

• Nem: Férfi
  • PDA: Samsung Galaxy S4
« Reply #451 Dátum: 2012, 04 19, 10:55:27 »
Sziasztok!

SOS-ba tudnátok adni egy letöltési linket?
Illetve melyik a legújabb bezke rom jelenleg (mi a különbség e között meg a virgin között?)

ICS cyanogenmod 9 volt fent, tudom hogy nightly rom de rengeteg problémám volt vele, lényegében használhatatlan tőle a telefon,  úgyhogy valami nem ics alapú rom-ra lenne szükségem (korábban ezt használtam).

SOS!
köszi előre is!

Nem elérhető s1212

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Note 3
« Reply #452 Dátum: 2012, 04 23, 15:01:54 »
Sziasztok!

Kérhetnék én is egy letöltési linket?
Köszi!

masaya

• Vendég
« Reply #453 Dátum: 2012, 04 23, 19:53:38 »
Sziasztok!

Kérhetnék én is egy letöltési linket?
Köszi!
Tessék: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető s1212

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Note 3
« Reply #454 Dátum: 2012, 04 23, 20:35:54 »
Tessék: You are not allowed to view links. Register or Login
Nagyon szépen köszönöm!

Nem elérhető robin

• Navigáció / Navigation: igo8.3.4.117940+tmc
  • PDA: omniaII 8+8Gb+sense4.2;s galaxy s2 16+8gb+igo
  • PDA ROM: XEHJD9-XXJD1-XXJD6sense4.2/hun
« Reply #455 Dátum: 2012, 05 14, 18:48:13 »
sziasztok!szeretném feltenni ezt a romot,nagyon jónak tűnik..
meg szeretném kérdezni,hogy a fényképező része,és a kamera része tökéletesen működik?
pda:xwlp7
phone:xxlps
csc:xenlp3
mit kell leszednem hogy fel tudjam tenni ezt a romot??mármint odin az stimm.a romot már letöltöttem.de a phone,és a csc hez milyet kell leszedni??meg olvastam itt vmi modem problémát is.abból ehhez melyik töltsem le??
rootolt a samu2. cf-root-sg2_xw_xen_lp7-5.4-cwm5
köszönöm

Nem elérhető Gonosz

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: Samsung Galaxy S2
  • PDA ROM: I9100XWKL1
« Reply #456 Dátum: 2012, 06 28, 19:47:17 »
Sziasztok!

Lenne egy olyan kérdésem, hogy nekem van egy gyári független SGS2-m ami ROOT olva van és most ez a Bezke Romm fut rajta! ( Macer mester segített feltenni még egyszer köszönet érte)

Viszont lehet hogy LÁMA vagyok hozzá de nekem egyre több gondom van vele újraindul, program hibák, viber mobil nettel csak szaggat, rohatul forrósodik a telefon, a kiest egyáltalán nem tudom használni!!!

Szóval valaki le tudná nekem írni lépésről lépésre hogy hogyan tudnék visszarakni egy gyári romot nem ICS-t?

Szeretném ha maradna rootolva csak egy gyári rommal ha lehetséges!

Köszönöm!

Nem elérhető Gonosz

« Reply #457 Dátum: 2012, 06 28, 19:57:52 »
Ja és hiába van rajta az Antutu 800-1600Mhz között-melegszik és bazira merül!!!

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #458 Dátum: 2012, 06 28, 20:01:57 »
Ja és hiába van rajta az Antutu 800-1600Mhz között-melegszik és bazira merül!!!

innen letöltesz egy gb rom-ot

odinnal felrakod. aztán egy gb kernelt. mondjuk siyah,cf root. és van root.

antutunak meg semmi köze a melegedéshez,és az aksimerüléshez, ;) kicsit régi már a rom.

Nem elérhető Gonosz

« Reply #459 Dátum: 2012, 06 28, 20:16:55 »
Köszi!

Csak azért írtam lépésről lépésre mert ez nekem kínai amit írtál! :)

Az odint azt vágom na de mi az a GB ROM meg GB kernel meg ezeket egyszerre kell feltenni vagy külön?

Nem elérhető Gonosz

« Reply #460 Dátum: 2012, 07 01, 17:27:14 »
Ha annyit tudna valaki segíteni hogy letölti nekem a megfelellő file okat amiket fel kell tennem Odinnal akkor azt megköszönném vagy mutatnátok olyan fórumot ahol le van írva hogy milyen telefonra milyen rom milyen kernel akkor utána olvasnék hogy később menjenek ezek is mert csak az kever meg hogy rom meg kernel és hogy pl a függőre meg a függetlenre más más ilyen kernel van az enyém meg független és nem szeretnék rá erőszakolni egy rossz romot vagy kernelt

Köszi

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #461 Dátum: 2012, 07 01, 17:40:05 »
Ha annyit tudna valaki segíteni hogy letölti nekem a megfelellő file okat amiket fel kell tennem Odinnal akkor azt megköszönném vagy mutatnátok olyan fórumot ahol le van írva hogy milyen telefonra milyen rom milyen kernel akkor utána olvasnék hogy később menjenek ezek is mert csak az kever meg hogy rom meg kernel és hogy pl a függőre meg a függetlenre más más ilyen kernel van az enyém meg független és nem szeretnék rá erőszakolni egy rossz romot vagy kernelt

Köszi

1. nos....itt van SGS FAQ meg SGS2 faq is, abban sokat olvashatsz ezekről.
2. a függő vagy független az romolás tekintetében nem téma, bármelyik rom mehet a telefonodra
3. a rom az az autód (lehet újabb lehet régebbi), a kernel meg a motor az autódban. Van olyan, amelyik belevaló (1.4, 1.6, diesel, elektromos) és van olyan amelyik nem (pl az opelodba a suzuki motor). Amikor kernelekről van szó, az adott témában érdemes keresni, hogy megy-e a romoddal, vagy sem, de amíg nem vagy kellően rutinos, addig fölösleges is cserélgetni a kernelt, jó a gyári is, esetleg az ugyanolyan verziójelű rootolt kernel.
4. Ja, a root az olyan, mintha nálad lenne a motordiagnosztikai számítógép,, amivel bele tudsz buherálni a kocsid vezérlésébe.

Dióhéjban ennyi.
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Gonosz

« Reply #462 Dátum: 2012, 07 01, 17:49:02 »
Nagyszerű így már legalább valamicskét kapisgálom !

Még abban ha tunál segíteni, hogy az enyémen most ez a kernel van ezzel fog menni a gyári eredeti rom?:

2.6.35.14-DarkKnight-v2.5.2p+

Ill:

Bezke IceCreamed XWKL1 ennek van frissítése?

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #463 Dátum: 2012, 07 01, 18:10:23 »

Még abban ha tunál segíteni, hogy az enyémen most ez a kernel van ezzel fog menni a gyári eredeti rom?:

Ill:

tekintve, hogy nekem sima S van, inkább meghagynám a választ azoknak akiknek s2 van...a profilod frissítsd )
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #464 Dátum: 2012, 07 01, 18:19:35 »

Ill:

attól függ mit raksz fel? gb re meg nem emlékszem,régen volt. cf root, mindre megtalálod a rom tipusára valót.

ics ket itt.

vagy icsre bármelyikre jó a siyah.

de igaz ez gb re is siyah-val mehet bármelyik gb-es bármelyikre. ott a siyah linken megtalálod azokat is amik gb re vannak.

a v3 asok ,ics a v2 esek gb.

Nem elérhető Gonosz

« Reply #465 Dátum: 2012, 07 02, 10:17:44 »
Na jól én ezt feladom földhöz vágom és szét taposom ezt a szart!

Hiába olvasok utána még mindig nem értem mi a f..szomnak kellett ezt így megbonyolítani, ne haragudj de ebből sem értettem semmit, pedig csináltam már hasonlót de Vodafone 845 nem volt ilyen bonyolult, meg Sonyericsson okon is cseréltem már szinte mindent ( régieken ) de ez úgy néz ki meghaladja a képességeimet! Mondjuk mindig is gyűlöltem a Linuxot!!

Találtam egy leírást ahol le van írva hogyan kell felrakni a gyári dolgokat ott azt írták nullázni kell a számlálót erre vettem JIG et rádugom elindul RECOVERY MÓD ban és semmi,olvasok OLD BOOT LOADER kell rá mert egyébként nem működik na de most akkor milyen van rajta, meg ez már megint mi a f.. szom anetem megnéztem a videót a nullázásró ott olyan könnyen ment nekem persze ez sem ment nehogy valami sikerüljön!

Na mindegy köszönöm mindenkinek a segítséget de így nem megy sajnos nekem!

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Iphone 6s, Ipad2, S4 mini I9195,
  • PDA ROM: iOS 10.3.1, I9195XXUCNK1 - 4.4.2,
« Reply #466 Dátum: 2012, 07 02, 12:13:57 »

Hiába olvasok utána még mindig nem értem mi a f..szomnak kellett ezt így megbonyolítani, ne haragudj de ebből sem értettem semmit, pedig csináltam már hasonlót de Vodafone 845 nem volt ilyen bonyolult, meg Sonyericsson okon is cseréltem már szinte mindent ( régieken ) de ez úgy néz ki meghaladja a képességeimet! Mondjuk mindig is gyűlöltem a Linuxot!!

Találtam egy leírást ahol le van írva hogyan kell felrakni a gyári dolgokat ott azt írták nullázni kell a számlálót erre vettem JIG et rádugom elindul RECOVERY MÓD ban és semmi,olvasok OLD BOOT LOADER kell rá mert egyébként nem működik na de most akkor milyen van rajta, meg ez már megint mi a f.. szom anetem megnéztem a videót a nullázásró ott olyan könnyen ment nekem persze ez sem ment nehogy valami sikerüljön!

Ezt a FAQ-t már elolvastad, szerintem itt elég részletesen van leírva a rom frissítés.

Nullázásnál, a telefont kikapcsolod, jig bedug és kész. (van aki az aksit is kiveszi, én soha nem vettem ki)
ha az első módszer nem működik, akkor a Triangle Away programmal próbáld.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető zlatan

• Navigáció / Navigation: IGO Primo
  • PDA: iPhone 7, iPad 2017
  • PDA ROM: Legújabb IOS :)
« Reply #467 Dátum: 2012, 07 03, 13:41:01 »

Mielőtt széttaposnád,küld inkább el nekem. :D
Az,hogy ennyire nem értesz hozzá,az nem a telefon,de még csak nem is az android hibája.
Mondjuk sosem értettem,hogy miért áll neki valaki,addig romolgatni amíg nem világos számára minden. ;)
Hülyékkel nem érdemes vitatkozni. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal.

Nem elérhető Gonosz

« Reply #468 Dátum: 2012, 07 30, 16:32:46 »
Abban tudna még nekem valaki segíteni, hogy ezt szeretném felrakni a telefonomra mert ez kell ahhoz hogy vissza állítsam gyárira de nem tudom melyiket hova kell betallózni az Odinba! Ebben tudna nekem valaki segíteni?

Ezek  a fileok lennének:
        -
   CODE_I9100XXKH3_CL479037_REV02_user_low_ship.tar.md5                       25-Aug-2011 12:43   531M
   GT-I9100-CSC-MULTI-OXAKH3.tar.md5                                                               25-Aug-2011 12:43    15M
   MODEM_I9100XXKH3_REV_02_CL1050544.tar.md5                                       25-Aug-2011 12:44    12M
   u1_02_20110310_emmc_EXT4.pit                                                                       25-Aug-2011 12:44   2.0K

Előre is köszönöm

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #469 Dátum: 2012, 07 30, 16:35:16 »
Abban tudna még nekem valaki segíteni, hogy ezt szeretném felrakni a telefonomra mert ez kell ahhoz hogy vissza állítsam gyárira de nem tudom melyiket hova kell betallózni az Odinba! Ebben tudna nekem valaki segíteni?

Ezek  a fileok lennének:
        -
   CODE_I9100XXKH3_CL479037_REV02_user_low_ship.tar.md5                       25-Aug-2011 12:43   531M
   GT-I9100-CSC-MULTI-OXAKH3.tar.md5                                                               25-Aug-2011 12:43    15M
   MODEM_I9100XXKH3_REV_02_CL1050544.tar.md5                                       25-Aug-2011 12:44    12M
   u1_02_20110310_emmc_EXT4.pit                                                                       25-Aug-2011 12:44   2.0K

Előre is köszönöm

faq ;)

de tessék

.PIT      - .pit
PDA      - CODE......
PHONE  - MODEM.......
CSC       - CSC.........

Nem elérhető Gonosz

« Reply #470 Dátum: 2012, 09 09, 13:53:36 »
Gyors kérdés Urak!!

adott egy T-mobilos Galaxy Mini amit kóddal függetlenítettek az lenne a kérdésem hogy mi történik ha feltolok rá egy gyári független 2.3.5 szoftvert fog rendesen működni? Vodás karival

Köszi

Nem elérhető KovA

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: Bluepanther Azure Slim 500 - S6EDGE - Nexus 7
  • PDA: SM-G925F (Galaxy S6 Edge) - Nexus 7 (2012)
  • PDA ROM: S6Edge: Gyári T-s ----- Nexus7 (2012): Stock 5.1.1+root
« Reply #471 Dátum: 2012, 09 11, 20:47:01 »
Gyors kérdés Urak!!

adott egy T-mobilos Galaxy Mini amit kóddal függetlenítettek az lenne a kérdésem hogy mi történik ha feltolok rá egy gyári független 2.3.5 szoftvert fog rendesen működni? Vodás karival

Köszi

Szerintem ezt itt
kérdezd meg ...

Ez itt a Galaxy S2-es fórum ...

Nem elérhető fcseh

• Rendszergizda..:)
    • Sok hasznos megoldás kis helyen!
  • Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy N5100
  • PDA: Samsung Galaxy N5100
  • PDA ROM: Gyári 4.4.2
« Reply #472 Dátum: 2013, 02 27, 15:28:28 »

Néha tényleg túl vannak bonyolítva a dolgok.
Szerintem maradjál a gyári ROM-oknál.
KIES-el is tudsz ROM-ot frissíteni.
Ha már nagyon unatkozol. :)