Hi fiatalok!
Kérnék egy kis segítséget. Úgy esett, hogy egyik nap szembe jött egy sgs2(omniás 2év után), úgyhogy rám férne egy frissítés rendesen. Még egy 5.esnél sem vagyok okosabb, nemhogy ez a teló az (an)droidjával.
Szóval akkoriban elég volt egy villantás az ncore-n és máris pörgött az spb(és azóta is). Most meg jön a google play, és mutogatja középső ujját, hogy license.
Elkezdtem nyálazni a fórumot és látom, hogy a patch-hez root kell. Mondom tök jó, jöjjön a root. Végigolvasom, hogy ilyen program, olyan kábel, töltök odint, usb drivert, megnézem a 3gombos imát(működik). Na mondom rászánom magam most és valamiért ráklikkeltem az utolsó oldalra és ott látom ezt:
Mivel a Rootolás e fajtája már idejét múlt, és vannak közvetlen és egyszerűbb megoldások ezért ennek a topiknak továbbra nincs értelme, csak megzavar titeket.
Hát mit mondjak: engem rendesen megzavart.
Szóval a kérés lényege:
Valaki tudna segíteni, hogy ne a kőbaltával álljak neki root jogot szerezni a garanciálisan drága telómon?
egyelőre elég lenne, hogy a spb fusson rajta és ne licence-kedjen a play, ha netezek.
Please alapoktól, mert alkalmas vagyok beütni az 1-2-3-4-et, ha az oda van írva, de nekem az csak ezekettőszázharmincnégy.
Köszönöm a leendő mentoromnak.