2024, 11 28, 07:31:01

Szerző Téma: Bezke IceCreamed XWKL1 - 2011.12.28. -ELÉRHETŐ  (Megtekintve 43383 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető bogger

• Nem: Nő
  • PDA: HTC ONE
Re: Bezke IceCreamed XWKL1 - 2011.12.28. -ELÉRHETŐ
« Reply #400 Dátum: 2012, 01 21, 22:31:31 »
You are not allowed to view links. Register or Login
1 fájlosat tettem fel.  >:(
Eszembe sem jutott ez a variáció! Köszönöm szépen  a segítséget.  :ok:  :taps:

Valaki linkelne nekem egy 3 fájlost,mert nem találok,és szintén ugyan ez történt...

Nem elérhető szimat

• DOUBLE CLUB
  • PDA: galaxy note
« Reply #401 Dátum: 2012, 01 25, 09:09:57 »
xwkl1 et 3 fájlosat honnan lehet leszedni? pls én csak valami indiai 1 fájlosat találtam de azzal nem tudok mit kezdeni nem megy fel :-(

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • PDA: Oneplus 5
  • PDA ROM: Oreo
« Reply #402 Dátum: 2012, 01 25, 11:35:42 »
xwkl1 et 3 fájlosat honnan lehet leszedni? pls én csak valami indiai 1 fájlosat találtam de azzal nem tudok mit kezdeni nem megy fel :-(
Ugyanazt a kérdést nem illik más topikban is feltenni! >:(
Pedig nem kellet volna sokat keresgélni  :p: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető szimat

• DOUBLE CLUB
« Reply #403 Dátum: 2012, 01 25, 18:21:51 »
koszonom de ez egyik sem az. xxkl1 van. vagy ez lenne az?

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
« Reply #404 Dátum: 2012, 01 26, 12:05:04 »
koszonom de ez egyik sem az. xxkl1 van. vagy ez lenne az?
Mea culpa :oops:. De miért is kellene az a verzió? Szvsz mindegy melyiket rakod fel, főleg ha utána főzöttet raksz fel.

Nem elérhető szimat

• DOUBLE CLUB
« Reply #405 Dátum: 2012, 01 26, 13:22:42 »
Mea culpa :oops:. De miért is kellene az a verzió? Szvsz mindegy melyiket rakod fel, főleg ha utána főzöttet raksz fel.
csak stock romot használnék kernelel theme el. A fözöttben benne van a rom is, akkor ezek szerint mindegy mi van alap romként alatta? eddig galaxy s-em volt ott nem vllt mindegy.

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
« Reply #406 Dátum: 2012, 01 26, 13:32:44 »
csak stock romot használnék kernelel theme el. A fözöttben benne van a rom is, akkor ezek szerint mindegy mi van alap romként alatta? eddig galaxy s-em volt ott nem vllt mindegy.
A tiszta telepítés hívők szoktak úgy felrakni egy főzött romot, hogy előtte odinnal felteszik az azonos alapú gyárit. Nálad ez ugye nem kell, hiszen te a gyárit akarod használni, nem főzöttet, csak kernelt és kinézetet cserélnél. Szerintem tedd azt fel, amit linkeltem, ha kell a bln akkor siyah, ha nem akkor speedmod kernellel. Modemet pedig nézd, hogy neked megfelel-e a benne lévő, ha nem cseréld pl. KI4-re, nekem az vált be. Témát pedig tetszés szerint.  :D

Nem elérhető szimat

• DOUBLE CLUB
« Reply #407 Dátum: 2012, 01 26, 15:42:24 »
A tiszta telepítés hívők szoktak úgy felrakni egy főzött romot, hogy előtte odinnal felteszik az azonos alapú gyárit. Nálad ez ugye nem kell, hiszen te a gyárit akarod használni, nem főzöttet, csak kernelt és kinézetet cserélnél. Szerintem tedd azt fel, amit linkeltem, ha kell a bln akkor siyah, ha nem akkor speedmod kernellel. Modemet pedig nézd, hogy neked megfelel-e a benne lévő, ha nem cseréld pl. KI4-re, nekem az vált be. Témát pedig tetszés szerint.  :D

én a xxkl1 et feltettem de rosszalkodott a telefon része tehát ha felteszem és a modemet lecsrélem a modemet a te általad javasoltra müködhet? fagyogatott telefonalaskor és azt irta ki kis térerő megszünése után hogy hálozaton kivül vagyok vagy ilyesmi. Hivatalos ics mikorra várható?

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
« Reply #408 Dátum: 2012, 01 26, 16:45:53 »
én a xxkl1 et feltettem de rosszalkodott a telefon része tehát ha felteszem és a modemet lecsrélem a modemet a te általad javasoltra müködhet? fagyogatott telefonalaskor és azt irta ki kis térerő megszünése után hogy hálozaton kivül vagyok vagy ilyesmi. Hivatalos ics mikorra várható?
A KL1 modem nekem sem volt jó, a KI4 viszont tökéletes térerőben, fogyasztásban is  :). ICS az még találgatás tárgya, magyarul senki se tudja. :(

Nem elérhető szimat

• DOUBLE CLUB
« Reply #409 Dátum: 2012, 01 27, 08:36:59 »
A KL1 modem nekem sem volt jó, a KI4 viszont tökéletes térerőben, fogyasztásban is  :). ICS az még találgatás tárgya, magyarul senki se tudja. :(
köszönöm a segítséget mostmár tiszta a kép :-) annyiban még tudsz esetleg segíteni hogy hol találok kk5 höz olyat themet amiben van kiterjesztett kikapcs menü, képernyőzárak legalább az elhúzós amivel lehet némítani, átlátszó notifi,  százalékos aksikijelzés (nem kerek) nem kellene csiricsáré köszi :-)

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
« Reply #410 Dátum: 2012, 01 27, 09:01:47 »
köszönöm a segítséget mostmár tiszta a kép :-) annyiban még tudsz esetleg segíteni hogy hol találok kk5 höz olyat themet amiben van kiterjesztett kikapcs menü, képernyőzárak legalább az elhúzós amivel lehet némítani, átlátszó notifi,  százalékos aksikijelzés (nem kerek) nem kellene csiricsáré köszi :-)
Itt megtalálod amit keresel, ez az etalon topik, mindenki innen indul: You are not allowed to view links. Register or Login :)

Nem elérhető kavics86

• PDA: Samsung Galaxy S4
« Reply #411 Dátum: 2012, 01 27, 17:42:33 »
Sziasztok!

Felraktam a rom-ot, nagyon tetszik! első bekapcsnál nekem is írta ezt a tw luncher leállt, újraindítás után eltűnt :)

Egy kérdésem lenne. GYári samu romban volt olyan (gyári) widget ami olyasmi volt mint a "Hónap" widget, viszont abban mutatta a facebook eseményeket (sznapok, névnapok, taláklozók, események, stb) is.
Ezt azóta sem a batista sem a bezke rom-ban nem találtam, viszont hiányzik mert egy helyen láttam mindent.

Ezt lehet vajon külön telepíteni vagy valami beállítást néztem el?
köszi!

Nem elérhető Shumacher26

• Navigáció / Navigation: Sygic Aura
  • PDA: Samsung Galaxy S II. 16GB + 32GB MicroSDHC
  • PDA ROM: VK 5.2.3 + siyah 4.1.2
« Reply #412 Dátum: 2012, 01 30, 23:56:29 »
sziasztok

felraktam a KL1 alap romot, majd letöltöttem Bezke KL1 romját, de mikor recoveryben rányomok hogy install ezt írja ki: "E: signature verification failed"  :hmm:
Ez micsoda? ezért nem rakja fel :'(

előre is kösz a segítséget!
Samsung Galaxy S II Next Generation

Nem elérhető Gerydevil

• Tudományos Tiszt
  • PDA: LG G2 ; Samsung Galaxy Tab® Pro 10.1
  • PDA ROM: CloudyG2 3.3
Re: Re: Bezke IceCreamed XWKL1 - 2011.12.28. -ELÉRHETŐ
« Reply #413 Dátum: 2012, 01 31, 06:13:07 »
sziasztok

felraktam a KL1 alap romot, majd letöltöttem Bezke KL1 romját, de mikor recoveryben rányomok hogy install ezt írja ki: "E: signature verification failed"  :hmm:
Ez micsoda? ezért nem rakja fel :'(

előre is kösz a segítséget!
Rakj fel 1 CF root kernelt és utána telepítsd fel. Gyári Recoveryvel nem fog menni.....

Küldve az én GT-I9100-emről
Iphone 3G > Samsung Galaxy S > Galaxy S II > Galaxy Note > Asus Padfone 2 > LG G2 + Tab Pro 10.1

Nem elérhető Shumacher26

• Navigáció / Navigation: Sygic Aura
  • PDA: Samsung Galaxy S II. 16GB + 32GB MicroSDHC
  • PDA ROM: VK 5.2.3 + siyah 4.1.2
Re: Re: Bezke IceCreamed XWKL1 - 2011.12.28. -ELÉRHETŐ
« Reply #414 Dátum: 2012, 01 31, 08:37:10 »
Rakj fel 1 CF root kernelt és utána telepítsd fel. Gyári Recoveryvel nem fog menni.....

Küldve az én GT-I9100-emről

Nem tom hányadszor csinálom már, és mindig elfelejtek vmi alap lépést, köszi a korai segítséget :ok: ;)
((csak nekem minimum 4-6 hónap a romcsere között  :oops:))
Samsung Galaxy S II Next Generation

Nem elérhető jantsi

• PDA: Galaxy S4 i9505
  • PDA ROM: Echoe 4.4.2 v20
« Reply #415 Dátum: 2012, 01 31, 18:09:30 »
Sziasztok!

Felraktam a rom-ot, nagyon tetszik! első bekapcsnál nekem is írta ezt a tw luncher leállt, újraindítás után eltűnt :)

Egy kérdésem lenne. GYári samu romban volt olyan (gyári) widget ami olyasmi volt mint a "Hónap" widget, viszont abban mutatta a facebook eseményeket (sznapok, névnapok, taláklozók, események, stb) is.
Ezt azóta sem a batista sem a bezke rom-ban nem találtam, viszont hiányzik mert egy helyen láttam mindent.

Ezt lehet vajon külön telepíteni vagy valami beállítást néztem el?
köszi!

Rengeteg ilyen calendárium apk van ami tudja. külön be tudod állitani amit mit akarsz látni.

Nem elérhető kallai_kornel

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy S5
« Reply #416 Dátum: 2012, 02 05, 10:45:00 »
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy feltelepítettem az XWKL1- es IceCramed romot. Minden szép és jó is vele részemről!
Annyi hibám van vele, hogy SMS-nél meg minden programban amiben szöveget lehet begépelni, mindig a Samsung gyári billentyűzetét
dobja ki. Hiába állítottam be a swype-ot alapértelmezetté, program következő indulásakor megint a samsung bill. jön be!
Próbáltam lefagyasztani a samsung billentyűzetét, akkor meg nem dobott ki se swype se samsung bilenytyűzetet. Ekkor szövegmező
hosszan tap. és beviteli mód váltás. Minden induláskor. Magyarán nem jegyzi meg a bevitel módját. Valaki tudna rá megoldást? Köszi

Nem elérhető kallai_kornel

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy S5
« Reply #417 Dátum: 2012, 02 05, 11:00:19 »
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy feltelepítettem az XWKL1- es IceCramed romot. Minden szép és jó is vele részemről!
Annyi hibám van vele, hogy SMS-nél meg minden programban amiben szöveget lehet begépelni, mindig a Samsung gyári billentyűzetét
dobja ki. Hiába állítottam be a swype-ot alapértelmezetté, program következő indulásakor megint a samsung bill. jön be!
Próbáltam lefagyasztani a samsung billentyűzetét, akkor meg nem dobott ki se swype se samsung bilenytyűzetet. Ekkor szövegmező
hosszan tap. és beviteli mód váltás. Minden induláskor. Magyarán nem jegyzi meg a bevitel módját. Valaki tudna rá megoldást? Köszi

Annyiban kiegészíteném magam, hogy a nyelv és billentyűzet beállitásokban sem jegyzi meg a swype-ot. Kilépés után újra vissza áll Samsungra.

Nem elérhető yager01

• PDA: HUAWEI P6
  • PDA ROM: Aktuális gyári ROM - csak Root
« Reply #418 Dátum: 2012, 02 05, 13:12:08 »

Most töltöm a I9100XXKL1 ##   2.3.6   2011 December   I9100OXAKL1   Open Europe a SamMobile-ról. Gondolom ez 3 fájlos lesz, így re-parttal felrakom és kapok egy tiszta rendszert. Tudtok adni egy linket, hogy leszedjek hozzá egy Ki4 vagy bármilyen letesztelt, bevált modemet? Többen is írjátok, hogy ami eredetileg benne van nem jól muzsikál.

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Samsung-Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO-Nextgen
  • PDA: GALAXY S10+ SM-G975F
  • PDA ROM: G975FXXU9ETLJ gyári
« Reply #419 Dátum: 2012, 02 05, 13:57:58 »
Most töltöm a I9100XXKL1 ##   2.3.6   2011 December   I9100OXAKL1   Open Europe a SamMobile-ról. Gondolom ez 3 fájlos lesz, így re-parttal felrakom és kapok egy tiszta rendszert. Tudtok adni egy linket, hogy leszedjek hozzá egy Ki4 vagy bármilyen letesztelt, bevált modemet? Többen is írjátok, hogy ami eredetileg benne van nem jól muzsikál.

You are not allowed to view links. Register or Login  ;)

Nem elérhető yager01

• PDA: HUAWEI P6
  • PDA ROM: Aktuális gyári ROM - csak Root
« Reply #420 Dátum: 2012, 02 05, 16:45:22 »
You are not allowed to view links. Register or Login  ;)
:ok:

Nem elérhető hiei11

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Samsung Galaxy Note 9 512gb Blue
  • PDA ROM: Pie Beta3
« Reply #421 Dátum: 2012, 02 10, 12:57:20 »
Eladó az S2-m ha érdekel valakit 100e ért.
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!

Nem elérhető pparker

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: S7 Edge
  • PDA ROM: Stock 7.0
« Reply #422 Dátum: 2012, 02 11, 21:05:21 »
Sziasztok!

Azt hittem, hogy ez csak nálam jelentkezik! DE NEEEEMMM!  :(

Ugyan ez a problémám, lassan bedilizek már tőle, hogy állandóan át kell állítani, mert nem jegyzi meg!

Bezke! Kérlek mondj rá valami megoldást - bár sajna ritkán válaszolsz mostanság - , vagy esetleg aki tudja mit lehetne tenni ellene!

Nem elérhető lilike

• PFC Fan
  • PDA: i9100 Galaxy s2
  • PDA ROM: Bezke rom - lilike mod
« Reply #423 Dátum: 2012, 02 11, 21:14:48 »

Azt hittem, hogy ez csak nálam jelentkezik! DE NEEEEMMM!  :(

Ugyan ez a problémám, lassan bedilizek már tőle, hogy állandóan át kell állítani, mert nem jegyzi meg!

Bezke! Kérlek mondj rá valami megoldást - bár sajna ritkán válaszolsz mostanság - , vagy esetleg aki tudja mit lehetne tenni ellene!
Bezke lelépett sajna ahogy olvasom, ezentúl az Xda-n lehet elérni.

Nem elérhető juhaszroli

• PFC Fan
  • PDA: Samsung i9300 Pepple Blue
  • PDA ROM: R2D2 V9
« Reply #424 Dátum: 2012, 03 22, 08:26:07 »
Valaki tudna adni egy letöltési linket? Ami első hsz-ben van, nem jó  :(