Érdekes a Gapps-al még sohase volt problémám. Arra kell csak figyelni, hogy a megfelelő verzió legyen arm64 és 7.1es a rommal együtt flasheld először a romot utána a gapps és a supersu-t. Nekem néha romváltáskor bootloopocska van. Azért mondom kicsinyítő képzővel mert hard reset után mégiscsak elindul. Illetve a viber hajlamos "elfelejteni" az üzeneteket romváltáskor, ezért mindig a titaniumal lementem az adatokat mielőtt váltok. Érdekességképpen: próbáltam egy imperiumot és egy genisys romot egymás mellé feltenni orbitális fagyás lett az eredmény! A különböző CM alapú romok rengeteget fejlődtek az elmúlt évben. már nem fapadosak, iszonyú gyorsak, rengeteg beállítási személyreszabási lehetőség van bennük mindenféle xposed meg tweaksbox nélkül. A nagy gyengeség a kamera app, amiben verhetetlen a gyári.
Úgy tettem, elvileg tökéletes volt a verzió is, de most megszívatott a kis drága...
Nekem normálisan indul mindkét rom és az AICP meg bazi gyors, mint a "villa, ami az enyém"...
Úgyhogy lehet újra nekifutok a teljes telepítésnek, mert bosszant a gapps és jó volna használni a 7.1-est...
Próbáltam, hogy apk-val telepítem a play-t, de mikor felteszi, utána el sem indul, vagy rögtön kilép villanásszerűen...