Lüke dolog de hátha van valakinek már ilyen tapasztalata. Nos rüheltem a felső és alsó black barokat így kerestem rá megoldást. Akad is számtalan de egyik sem olyan ami nekem kellene. Lehet lüke vagyok, de talán mégis csak érthető lesz a gondom. Szóval fel tettem A full!screen appot. szerintem király. Egy baja van hogy a notification felülete szar mert hol megy hol nem és a kapcsolók sem üzemelnek. Szóval valahogy el kellene érnem ilyenkor is system bart de úgy hogy elrejtődjön ha nem kell. Van ilyen app. Pl a swipe bar de nem üzemel a full!screennel együtt. olyan progi meg nincs vagy nem lelek ami mind a két gondot megoldja. Vagy legalább az értesítéseket láthassam. Viszont a Full!screen-nek nagyon tetszik a testre szabható két gombja ami egy szimpla softkeys eltüntető appal nem megoldható. Remélem van valakinek ötlete mert gondolom más is használta a full!screent és ez neki is gond lehetett.
Másik kérdésem az lenne hogy ha egy új lanchert teszek fel teszem azt nova vagy go, akkor a touchwizz leáll vagy csak a háttérben fog ketyegni. Szeretném ha kevesebbet enne a az alap működés és korábban a htc-en működöt hogy a sence helyet go ment ami csökkentette a rendszer ram igényét. Vagy ez nem megy máshogy itt csak új rommal? Vagy van olyan blacklist app amivel rendszerelemeket is lehet szabályozni? pl. samsunglink, google térkép, samsung account, stb. Ezek ha akarom hanem el-elindulnak.