Üdv! Mindenkinek! Segítséget szeretnék kérni! Én nem vagyok kezdő Androidos. Elég sok telefonon és tableten cseréltem ROM-ot. Volna egy kérdésem. Sajnos nem figyeltem oda és véletlenül a Samsung p3100-asra 3110-est raktam, ami nem lenne baj, de valami miatt Downloading mode azt mutatja, hogy 3110-esem van, így már a 3100-as romok hibát jeleznek a "modem" telepítésekor. Tudom, hogy miért, csak az a kérdésem, hogy hozhatom rendbe a baklövésemet. A Downloading módban ezt írja ki:
odin mode
product name: GT-P3110
custom binary download: YES (16 counts)
current binary: custom
A gyári rom nem megy fel, az odin hibát jelez a modemnél és nem megy tovább. A gyári rom se megy fel. Most CM10.1 van rajta, ő szarik a odin-ra, gondolom, ezért meg fel simán. Szóval mit lehetne tenni? Letöltöttem ez azt unbrick pack-ok, ahogy elkezdem felrakni a megadott odinnal, már a bootloder résznél nem megy tovább. Mi lehet a baj? Az megoldás lehet, hogy felrakok egy p3110-es full szoftvert és azt lecserélem, mert ez így most olyan hibrid megoldás.
Rájöttem, Kéne nekem egy cwm-ből felrakható bootloader, szerinted? Hol találok vajon ilyet?