2024, 11 25, 22:19:46
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: [ROM] Kyrillos' ROM v9.7.1 JPU (Frissítve: 2013.04.07.)  (Megtekintve 134219 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • PDA: ASUS Zenfone 4, 5, Apple iPad Air
Re: [ROM] Kyrillos' ROM v9.5 JPU (Frissítve: 2012.02.28.)
« Reply #425 Dátum: 2012, 03 10, 00:50:02 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Hali! Nem tudom hogy jó helyen teszem fel a kérdést vagy kérek segítséget, de próba szerencse ! Ilyenféle Romot szeretnék feltenni amit letöltöttem már  -> You are not allowed to view links. Register or Login  . A nehézségeim ott kezdődnek hogy nem tudom pontosan hogyan kell feltelepítenem, pontosabban hogy milyen mappát hova kell tennem telepítéskor. Tudna nekem valaki ebben segíteni vagy tanácsot adni???

vagy elég betennem az apollot és onepackage-t , aztán végigfuttatni az odint és kész ???

Köszönöm
Üdv!
A FAQ 2.0-ban található leírás alapján meg tudod csinálni. Letöltöd a 9.0-t, így egy .tar fájlt kell kapnod (ha nem ez a kiterjesztése akkor csomagold ki a fájlt), bepipálod a one package részt majd betallózod a fájlt a one package-hoz és kész. Ha lefutott recoverybe belép, ott csinálni kell egy wipe data-t, és megy a telefon. Célszerű feltenni a 9.5-ös update-et, amit .zip-ként recoveryből tudsz telepíteni.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető szemi9

• PDA: Samsung Galaxy 3
  • PDA ROM: 2.2
« Reply #426 Dátum: 2012, 03 10, 21:54:07 »
Üdv!
A FAQ 2.0-ban található leírás alapján meg tudod csinálni. Letöltöd a 9.0-t, így egy .tar fájlt kell kapnod (ha nem ez a kiterjesztése akkor csomagold ki a fájlt), bepipálod a one package részt majd betallózod a fájlt a one package-hoz és kész. Ha lefutott recoverybe belép, ott csinálni kell egy wipe data-t, és megy a telefon. Célszerű feltenni a 9.5-ös update-et, amit .zip-ként recoveryből tudsz telepíteni.

Köszönöm szépen ez igy mind érthető;) már csak annyit kérdeznék hogy egy a wipe data mit takar?? vagy hogyan kell ezt csinálni ?? és hogyan lehet visszatenni az eredetit ami épp fenn van (ha pl nem jönne be ) ?

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
« Reply #427 Dátum: 2012, 03 11, 01:28:05 »
Köszönöm szépen ez igy mind érthető;) már csak annyit kérdeznék hogy egy a wipe data mit takar?? vagy hogyan kell ezt csinálni ?? és hogyan lehet visszatenni az eredetit ami épp fenn van (ha pl nem jönne be ) ?
Amikor lefut a frissítés a telefon belép a recovery menübe, ahol különféle dolgokat tudsz elvégezni. Itt a hangerő gombokkal navigálsz, és a home gomb (középső) az 'enter'. Az egyik lehetőség a wipe data, ami újra töröl minden adatot, így ha elvégzed az egész rom még1x újratelepül. Ezeknél a romoknál ez szükséges ahhoz, hogy minden klappoljon. Hangerőgombokkal rámész a wipe data-ra, majd home gomb, és itt rámész hogy 'yes' ismét home, és kész. Ezután visszalépkedsz az elejére, majd restart now. Ennyi az egész. Ha gyári rom van még a készülékeden a FAQ 2.0-ban szintén megtalálod hogyan tudsz visszaállítani mindent. De ha gyári romról váltasz, nem akarsz majd visszaváltani szerintem  ;)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető szemi9

« Reply #428 Dátum: 2012, 03 11, 09:56:09 »
Amikor lefut a frissítés a telefon belép a recovery menübe, ahol különféle dolgokat tudsz elvégezni. Itt a hangerő gombokkal navigálsz, és a home gomb (középső) az 'enter'. Az egyik lehetőség a wipe data, ami újra töröl minden adatot, így ha elvégzed az egész rom még1x újratelepül. Ezeknél a romoknál ez szükséges ahhoz, hogy minden klappoljon. Hangerőgombokkal rámész a wipe data-ra, majd home gomb, és itt rámész hogy 'yes' ismét home, és kész. Ezután visszalépkedsz az elejére, majd restart now. Ennyi az egész. Ha gyári rom van még a készülékeden a FAQ 2.0-ban szintén megtalálod hogyan tudsz visszaállítani mindent. De ha gyári romról váltasz, nem akarsz majd visszaváltani szerintem  ;)

KÖszönöm szépen:) sikerült minden ;)

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
« Reply #429 Dátum: 2012, 03 11, 10:36:36 »
KÖszönöm szépen:) sikerült minden ;)
Ennek örülök :ok: A 9.5-ös update-et is sikerült feltenni ezek szerint? :)

Nem elérhető szemi9

« Reply #430 Dátum: 2012, 03 11, 19:15:00 »
Ennek örülök :ok: A 9.5-ös update-et is sikerült feltenni ezek szerint? :)

Tegnap este csináltam meg ugyhogy még a 9.5 ös nincs meg . Jobb a 9.5 ös?? vagy mennyivel másabb?  a cpu teljesítményét is lehet növelni???

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
« Reply #431 Dátum: 2012, 03 11, 21:15:23 »
Tegnap este csináltam meg ugyhogy még a 9.5 ös nincs meg . Jobb a 9.5 ös?? vagy mennyivel másabb?  a cpu teljesítményét is lehet növelni???
Mindenképp érdemes feltenni, a 9.5-ös már az 5. frissítés a 9.0 óta. Ha emelni szeretnéd tovább a cpu órajelét, akkor a 9.0-ból az OC-s verziót kell feltenni, vagy pedig OC-s kernelt kell flashelni a rom alá. Ha OC-sat raktál fel, akkor bármilyen erre való programmal tudod változtani, pl. Set CPU.

Nem elérhető szemi9

« Reply #432 Dátum: 2012, 03 11, 21:28:52 »
Mindenképp érdemes feltenni, a 9.5-ös már az 5. frissítés a 9.0 óta. Ha emelni szeretnéd tovább a cpu órajelét, akkor a 9.0-ból az OC-s verziót kell feltenni, vagy pedig OC-s kernelt kell flashelni a rom alá. Ha OC-sat raktál fel, akkor bármilyen erre való programmal tudod változtani, pl. Set CPU.

Jelen pill a 9.0 van rajta és ha jól nézem akkor nonOC kernelverzió. A 9.5-t most töltöttem le, szóval akkor szerintem fel is teszem, ahogy mondtad ;)

Nem elérhető Atesz187

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy S Advance
« Reply #433 Dátum: 2012, 03 17, 13:48:28 »
Üdv én segítséget szeretnék kérni még életemben nem telepítettem Romot a telomra és ehez kérnék segítséget  útmutatást ha esetleg valaki tudna nekem segíteni  hogy . hogyan és miként csináljam és melyik  romot verziót telepítsem fell.

Nem elérhető gergelyaki

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Samsung GT-I5800 GPS
  • PDA: Samsung GT-I5800
  • PDA ROM: I5800XXJPU
Re: [ROM] Kyrillos' ROM v9.6 JPU (Frissítve: 2012.04.14.)
« Reply #434 Dátum: 2012, 05 18, 15:43:11 »
Sziasztok!
Számtalanszor csináltam már meg a telómat meg raktam újra az egészet de ilyet még nem csináltam. Valaki leírná nekem mit hogyan kell lépésről lépésre? Meg egy kicsit bővebben erről a romolásról mit nyerek vele? Várom mihamarabbi válaszotokat.
Ákos

Nem elérhető attila507

• PFC Fan
  • PDA: galaxy 3
  • PDA ROM: i5800xxjpu
« Reply #435 Dátum: 2012, 05 25, 15:24:16 »
sziasztok
új vagyok még s érdeklődnék hogy ha sikerült feltennem a kyrillos-t és sikerült frissíteni is akkor hol találom meg azt az ikont amivel állíthatom a processzor órajelt?
a választ előre is köszönöm

Nem elérhető kyle16

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: igo
  • PDA: Galaxy 3
  • PDA ROM: i5800xwjg6
« Reply #436 Dátum: 2012, 10 12, 23:25:31 »
sziasztok. egy gyors kérdés. nem tudom pontosan milyen rom van a telómon de nem is lényeg mert csak azt szeretném hogy van-e mód arra hogy újratelepítse a romot magától a teló (mármint azt a romot ami épp rajta van) tehát az lenne a cél hogy ugyan ez a rom legyen rajta de tegye újra mintha most tettem volna rá először. a wipe data erre való? üdv

Nem elérhető attttis

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: iGO Primo
  • PDA: Samsung Galaxy S5 G900F
  • PDA ROM: 4.4.2 ANE2
« Reply #437 Dátum: 2012, 10 13, 07:44:41 »
sziasztok. egy gyors kérdés. nem tudom pontosan milyen rom van a telómon de nem is lényeg mert csak azt szeretném hogy van-e mód arra hogy újratelepítse a romot magától a teló (mármint azt a romot ami épp rajta van) tehát az lenne a cél hogy ugyan ez a rom legyen rajta de tegye újra mintha most tettem volna rá először. a wipe data erre való? üdv

Szia!

Igen arra való. Töröl minden programot, adatot, beállítást. Még a wipe cache-t is nyomj neki.

Nem elérhető Robrobzon

• Navigáció / Navigation: IGO,Wazee,google
  • PDA: OnePlus 6
« Reply #438 Dátum: 2012, 10 20, 11:47:08 »
Hogy tudok 2.1-en gyári recovery-t lecserélni?

Nem elérhető Robrobzon

• Navigáció / Navigation: IGO,Wazee,google
  • PDA: OnePlus 6
« Reply #439 Dátum: 2012, 10 20, 14:37:48 »
Hogy tudok 2.1-en gyári recovery-t lecserélni?
Köszi megtaláltam mindent....csak furcsa volt egy két dolog.Minden más mint S2-ön vagy S3 on Odin Pl....

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
Re: [ROM] Kyrillos' ROM v9.7.1 JPU (Frissítve: 2013.04.07.)
« Reply #440 Dátum: 2013, 04 07, 16:01:24 »
1. hsz frissítve!

Nem elérhető pista98

• PFC Fan
  • PDA: Samsung GT-I 5800 (GALAXY 3)
  • PDA ROM: I5800XWJPI
Re: [ROM] Kyrillos' ROM v9.7.1 JPU (Frissítve: 2013.04.07.)
« Reply #441 Dátum: 2014, 10 07, 21:21:04 »
heló segitsegetkérnék  odin 4.44 et szettem le és oda mejik opcio mogé rakjam be ezt:  flash this as one package mert az ops ful mogé nem lehet az osszes tobbi mogé lehet,választhato lehetosegek: boot,phone,pda,csc.eps vagy one peckage   (helyesírásért bocsi)