2024, 11 29, 10:00:32
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: [ROM] Kyrillos' ROM v9.7.1 JPU (Frissítve: 2013.04.07.)  (Megtekintve 134391 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető madarka

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: samsung galaxy 3
  • PDA ROM: Kyrillos' ROM v9.5 JPU
Re: [ROM] Kyrillos' ROM v9.4 JPU (Frissítve: 2012.01.07.)
« Reply #400 Dátum: 2012, 01 28, 11:26:57 »
Nem hiányzik belőle!
Vezeték nélkűli és hálózati beállitások-Mobil hozzáférési pont-bepipál és kész!

Nem elérhető robidusin

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung Galaxy S Advanced
  • PDA ROM: CoCore 9.1, Harsh Jelly v5.1
« Reply #401 Dátum: 2012, 01 28, 11:32:20 »
Sziasztok!

Megcsináltam úgy, hogy a 9.4 - et kihagytam, rögtön a 9.5 ment rá! Nekem megy minden szépen, elégedett vagyok vele!
Viszonyítási alapom nincs, még ezt használom először, de ezzel ki vagyok békülve! :)
Két dolog nem hagy nyugodni:
1,) Ki találta fel a munkát?
2,) A többiek miért nem verték nyomban agyon?

Nem elérhető madarka

• PFC Fan
  • PDA: samsung galaxy 3
  • PDA ROM: Kyrillos' ROM v9.5 JPU
« Reply #402 Dátum: 2012, 01 28, 11:57:15 »
forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1458167

Nem elérhető Ruckus

• Navigáció / Navigation: iGo 8.4
  • PDA: Samsung Galaxy SII, ASUS Memopad smart 10.1
  • PDA ROM: Gyári LSJ
« Reply #403 Dátum: 2012, 02 04, 15:08:05 »
Hello! Pofátlan leszek és kérdezek, minthogy keresgéljek. Én Galaxy S vonalon mozgom, most SII-m van. Azzal simán boldogulok romolás terén. Feleségemnek galaxy 3 van és ezt a romot szeretném feltenni neki. Valaki aki itt mozog otthonosan segítene? Az alapoktól kellene. Download és recovery mód megy,független a teló gyári rommal, 2.2 van fenn. Gyári sammobilos jpu letöltve, odin megvan ops-el. Űtána nem tudom hogyan tovább...

Hálásan köszönöm!!!

Nem elérhető underx

• PDA: sgalaxys , Nokia lumina 800
  • PDA ROM: cm-10-20120828-NIGHTLY
« Reply #404 Dátum: 2012, 02 05, 13:12:58 »
Sziasztok!

Ha ezt a romot akarom feltenni elötte kell hozzá root a telora?
Vagy a szoft ugyis megcsinálja?

Nem elérhető robidusin

« Reply #405 Dátum: 2012, 02 05, 14:47:13 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!

Ha ezt a romot akarom feltenni elötte kell hozzá root a telora?
Vagy a szoft ugyis megcsinálja?

Nem kell semmi, csak ezt rakd fel!

Nem elérhető underx

« Reply #406 Dátum: 2012, 02 05, 15:07:15 »
És Ebböl:

Kyrillos' rom v9.0 (Based on JPU) [06/11/11]
v9.0 OC => Part1 / Part2
v9.0 NON-OC=> Part1 / Part2
v9.0 system.img '(only for multiboot) => Hotfile
v9.0 Extras=> Hotfile , SDCARD FILES

Értelem szerüen leszedem a oc v9 Part1/part2.
És még mit kell leszednem? Mire kell ez: v9.0 system.img '(only for multiboot)és ha kell hova illeszem?
Ha igen akkor mit hova kell illeszteni?

Köszönöm

Nem elérhető robidusin

« Reply #407 Dátum: 2012, 02 05, 15:24:21 »
Először Odinnal fel kell raknod a You are not allowed to view links. Register or Login és a You are not allowed to view links. Register or Login
Letöltötted a két fájlt, kijelölöd őket, kicsomagolod és így fogsz egy fájlt kapni, elvileg az is talán egy .rar fájl lesz, így azt ismét kicsomagolod. Felrakod odinnal.
Ha kész, leszeded a frissítéseket: 9.1, 9.2, és 9.3. Itt .zip fájlokat kell kapnod, nem is kell kicsomagolni. Ezeket recoveryből kell telepíteni.

Jobb lenne, ha ezt: You are not allowed to view links. Register or Login át bogarásznád!!!

Nem elérhető underx

« Reply #408 Dátum: 2012, 02 05, 15:49:04 »
Nagyon köszi ,már menni fog.

Mire valo a system.img?

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: iGO, de mostanában inkább Googlemaps
  • PDA: G900F + Note 10.1 2014
  • PDA ROM: G900FXXU01 (4.4.2) + N8000XXCMA2 (4.1.2)
« Reply #409 Dátum: 2012, 02 12, 19:27:57 »
Sziasztok!

Megcsináltam úgy, hogy a 9.4 - et kihagytam, rögtön a 9.5 ment rá! Nekem megy minden szépen, elégedett vagyok vele!
Viszonyítási alapom nincs, még ezt használom először, de ezzel ki vagyok békülve! :)

Nekem a facebook, titanium backup, shazam állandóan FC-zik. Nálad rendben?
Miért nincs tökéletes PDA???

Nem elérhető dani

• Navigáció / Navigation: sdfasd
  • PDA: note II
« Reply #410 Dátum: 2012, 02 27, 09:35:05 »
Sziasztok! Valami nem okés a telóval. bármit akarok csinálno, főleg ha telefonnálni ezt írja ki android.prcess.acore folyamat váratlanul leállt próblja újra. Konkrétan íhvni se tudok, mertmikor belépek a névjegyekhez ezzel vissadob.

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
  • PDA: ASUS Zenfone 4, 5, Apple iPad Air
Re: Re: [ROM] Kyrillos' ROM v9.4 JPU (Frissítve: 2012.01.07.)
« Reply #411 Dátum: 2012, 02 27, 10:02:06 »
Sziasztok! Valami nem okés a telóval. bármit akarok csinálno, főleg ha telefonnálni ezt írja ki android.prcess.acore folyamat váratlanul leállt próblja újra. Konkrétan íhvni se tudok, mertmikor belépek a névjegyekhez ezzel vissadob.
Erre egy gyári beállitasok visszaállítását tudnék javasolni. Előtte ami olyan mentsd le a készülékről mert mindent törölni fog. Valószínű hogy vmi app megkavarta a rendszert, előfordul az ilyesmi.

Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio using Tapatalk
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető dani

« Reply #412 Dátum: 2012, 02 27, 10:09:15 »
Amit írtál azt nem próbáltam, de recoveryből nyomkodtam valami backupot az pl nem segített :-D

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
« Reply #413 Dátum: 2012, 02 27, 10:13:36 »
Amit írtál azt nem próbáltam, de recoveryből nyomkodtam valami backupot az pl nem segített :-D
:D Recoveryből a backup-pal a jelenlegi rendszert mented le. Ha lenne korábbi jól működő mentésed erről a romról akkor azt tudnád visszaállítani a restore-ral.

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető dani

« Reply #414 Dátum: 2012, 02 27, 10:14:48 »
jó tudni xDDD azt hittem azzal már vissaállítja xD na mind1 ha most megjavulna akk csinálok backupot az tuti :-D

Nem elérhető dani

« Reply #415 Dátum: 2012, 02 27, 10:18:47 »
Ugye a telószámokat nem törli?

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
« Reply #416 Dátum: 2012, 02 27, 10:23:32 »
Ugye a telószámokat nem törli?
A telefonból igen. Keress rá hogyan kell és nyomd fel gmail címtárba, onnantól kezdve nem lesz ezzel gondod.

Nem elérhető dani

« Reply #417 Dátum: 2012, 02 27, 10:25:25 »
EZER KÖSZI megoldotta a problémámat! Viszont láttam másik topikban írtad, h van cm7 meg cm9 is az ice crea...
Tudsz nekem segíteni? msn skype v esetleg facebook ha ráérsz szeretnék kérdezősködni róla stb

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
« Reply #418 Dátum: 2012, 02 27, 10:27:57 »
EZER KÖSZI megoldotta a problémámat! Viszont láttam másik topikban írtad, h van cm7 meg cm9 is az ice crea...
Tudsz nekem segíteni? msn skype v esetleg facebook ha ráérsz szeretnék kérdezősködni róla stb
Késő délután ráérek majd jobban, akkor küldök üzenetet, jó?

Nem elérhető vlacy

• Navigáció / Navigation: IGO 8
  • PDA: Galaxi 3
  • PDA ROM: PDA:I5800XXJPU PHONE:I5800XXJP4 CSCI5800XXJPO
Re: [ROM] Kyrillos' ROM v9.5 JPU (Frissítve: 2012.02.28.)
« Reply #419 Dátum: 2012, 03 05, 19:28:07 »
Sziasztok ,nekem alap 9.0 van fent szeretném updatelni de most egyszerűen nem értem..mind az 5 updatet egymás után kell felraknom vagy az 9,5 -ben benne van az első négy? Sajnos nagyon lagos állandóan fagy és vmi SonyErricson hibával mindenhonnan kilép..  :'( köszi a segítséget.

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
« Reply #420 Dátum: 2012, 03 05, 19:46:37 »
Sziasztok ,nekem alap 9.0 van fent szeretném updatelni de most egyszerűen nem értem..mind az 5 updatet egymás után kell felraknom vagy az 9,5 -ben benne van az első négy? Sajnos nagyon lagos állandóan fagy és vmi SonyErricson hibával mindenhonnan kilép..  :'( köszi a segítséget.
Szia!
Elég csak a 9.5-ös update-et feltenned, nem szükséges az előzőket feltenni. A SonyEricsson hiba gondolom az Xperia Arc Launcher hibája lesz. Ha fent van az update, célszerű csinálni egy gyári beállítások visszaállítását is (wipe data), mert ha már laggol és fagyogat, akkor szerintem nem csak maga a rom okozza a hibákat. Rég nem volt fent nekem ez a rom, de a telefon névjegye alatt érdemes megnézni milyen kernelt rak fel a rom, a leírás felhívja rá a figyelmet, hogy a 2.3-as kernel ajánlott a használathoz amit You are not allowed to view links. Register or Login tudsz letölteni.

Nem elérhető vlacy

« Reply #421 Dátum: 2012, 03 05, 21:45:53 »
Szia!
Elég csak a 9.5-ös update-et feltenned, nem szükséges az előzőket feltenni. A SonyEricsson hiba gondolom az Xperia Arc Launcher hibája lesz. Ha fent van az update, célszerű csinálni egy gyári beállítások visszaállítását is (wipe data), mert ha már laggol és fagyogat, akkor szerintem nem csak maga a rom okozza a hibákat. Rég nem volt fent nekem ez a rom, de a telefon névjegye alatt érdemes megnézni milyen kernelt rak fel a rom, a leírás felhívja rá a figyelmet, hogy a 2.3-as kernel ajánlott a használathoz amit You are not allowed to view links. Register or Login tudsz letölteni.
Köszi a gyors választ! Megpróbálom.Teljesen újra tisztán felrakni.A kernelem most 2.6.32.9#2.1b2-oc ,ez gondolom 2.1-es kernelnek felel meg ugye?Letöltöm kicserélem...Odin -ban be kell tallózni de milyen pipákat kell bent hagynom ,illetve mire kell figyelnem?Még nem cseréltem csak kernelt..    :(
Köszönöm. :)

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
« Reply #422 Dátum: 2012, 03 05, 21:49:09 »
Köszi a gyors választ! Megpróbálom.Teljesen újra tisztán felrakni.A kernelem most 2.6.32.9#2.1b2-oc ,ez gondolom 2.1-es kernelnek felel meg ugye?Letöltöm kicserélem...Odin -ban be kell tallózni de milyen pipákat kell bent hagynom ,illetve mire kell figyelnem?Még nem cseréltem csak kernelt..    :(
Köszönöm. :)
Szerintem a legegyszerűbb, ha a .zip fájlt szeded le a linkről, nem a .tar-t, így recovery-ből fel tudod tenni. Odin-ban egyébként one package részhez kell betallózni ha csak egy ilyen fájlt szeretnél felrakni.

Nem elérhető vlacy

« Reply #423 Dátum: 2012, 03 05, 21:54:55 »
Szerintem a legegyszerűbb, ha a .zip fájlt szeded le a linkről, nem a .tar-t, így recovery-ből fel tudod tenni. Odin-ban egyébként one package részhez kell betallózni ha csak egy ilyen fájlt szeretnél felrakni.
Rendben ,leszedtem ,még egyszer köszönöm a segítségedet!Holnap délután lepucolom és újra pakolok mindent ,utána meglátjuk változik e a dolog.

üdv.Laci. :)

Nem elérhető szemi9

• PDA: Samsung Galaxy 3
  • PDA ROM: 2.2
« Reply #424 Dátum: 2012, 03 09, 22:46:31 »
Hali! Nem tudom hogy jó helyen teszem fel a kérdést vagy kérek segítséget, de próba szerencse ! Ilyenféle Romot szeretnék feltenni amit letöltöttem már  -> You are not allowed to view links. Register or Login  . A nehézségeim ott kezdődnek hogy nem tudom pontosan hogyan kell feltelepítenem, pontosabban hogy milyen mappát hova kell tennem telepítéskor. Tudna nekem valaki ebben segíteni vagy tanácsot adni???

vagy elég betennem az apollot és onepackage-t , aztán végigfuttatni az odint és kész ???

Köszönöm