0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
szasztokegy kis segitségre lenne szükségem !! 3gs ben hogy állitom be a mobilinternetet és az MMS T pannonos vagyok !!! üdv
Na végre megérkezett az új 3GS csak van egy kis gond mielőtt megvettem megnéztem a soft verziót és 3.1.2 van rajta és a modem firmware 05.11.07 de ha kikapcsolom az jön ki hogy dugjam itunes-ra és meg kell csinálni a blackraint hogy újra működjön akkor most mi van?De ha a blackraint felteszem a cydia és a függetlenség megmarad ez az érdekes.
Nem be sem volt regisztrálva most bontottam ki.Ja és zsír új T-mobile függő volt de nyeremény készülék.
Akkor lehet hogy hiába régi soft és baseband verziós új iboot-os a [NEM TELÓ!].Tehát amit csináltam megvettem raktunk bele egy t-mobil-os kártyát itunes-ras rádugtuk és regisztráltuk t-kártyát kivettük most raktam egy pannon kártyát és rányomtam a blackraint hogy legyen független és legyen cydia-m és most az a gond hogy ha telejesen kikapcsolom a telefont és újra be akarom kapcsolni a telefonon az jön ki hogy dugjam rá az itunesra és csak úgy indul el ha megint rátolom a blackraint.
Erre van valami megoldás vagy csak az hogy ne kapcsoljam ki.
egyelőre nincs:(
Ha kifizetem a t-mobil-nak a 25E forintot hogy független legyen akkor is ez van ha kikapcsolom újra kell csinálni az egészet vagy inkább fizessem ki a 25E és nem kell szívni vele?
Sajnos akkor sem leszel beljebb, a JB nem egyenlő a függetlenítéssel
És más módszerren nem lehet JB-elni pl sn0wbreeze-V1.5.1.exe-vel?Vagy valami más módszerrel?
Ha most újra akorom rakni a 3.1.2-es softot ami rajta van az fog sikerülni a host -hoz ezt beirtam: 74.208.10.249 gs.apple.com fog menni vagy már csak a 3.1.3-as soft-ot fogja engedni felrakni?
A host-os megoldással felrakható még a 3.1.2 nálad.
Ezzel a megoldással hogyhogy még a 3.1.2-t teszi vissza? Ez máshonnan szedi, mint az itunes restore?
Nem.Shift+Restore-al kell betallóznia a 3.1.2-t. Ami a lényegi különbség, az az, hogy a firmware jóváhagyása nem az Apple-től jön, hanem egy másik szerverről, ahova előzőleg, mivel már volt jailbreak-elve a készülék és volt használva a Cydia le lett mentve pár azonosító ami alapján az alá tudja írni a firmware-t. (A host átírása irányítja át az iTunes-t az Apple szerveréről erre a másikra.)
Felmentem a cydia-ra de az a baj hogy átírtam a soft verziót 3.1.3-ra és most a cydia azt irja hogy a 3.1.3 ssh van lementve az nem gáz?
Akkor lehet, hogy te már nem tudsz visszalépni.Nálam az van írva, hogy:This device has SHSHs on file for iPhone OS: 3.0, 3.1, 3.1.2
Most mit csináljak visszaírjam 3-1-2 re és menjek fel a cydia-ra próbáljam meg vagy felesleges.Vagy mit tudok csinálni?
Ha nincs problémád a 3.1.3-al akkor hagyjad, ahogy van. De mivel már egyszer sikerült így visszalépned, valószínű most is működne.