0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Az nem lenne megoldás ha beviszem a t-mobil-ba és kifüggetlenítem 25E ért aztán rátolom a sn0wbreeze-V1.5.1 és csinálok vele egyedi 3.1.3-as firmware-t ami nem nyul a baseband hoz?
Nyeremény készülék be sem volt aktiválva de ha befrissitem a cydia-t rá tudom varázsolni?
Hi, a cydia-s dolgok nem is fognak megjelenni, azokat csak a cydiáról tudod uninstallni.Az ipasoknál nem tudom mi lehet...Az itunesban be vsan pipálva az applications-nál a sync, mert ha nincsa, akkor hiába nyomod a syncet.
Sziasztok!Tisztelt Iphone guruk,volna egy naiv kérdésem,van-e lehetőség az Ihone-l a telefonálás közbeni hangrögzítésre,mert igen nagy hasznát venném neki.
tudomásom szerint van de nem tudom a nevit a proginak de ha jol emlékszem fizetős és még az is fizetős ha meg akarod halgatni mert nem a kütyü hanem egy szerver fogja tárolni a felvételt!!!! De hátha valaki megcáfol!!HA nagyon kell még igyis akkor kikutatom!!
Hi!Van egy progi, amivel több dolog is futhat a háttérben, a nevére nem emlékszem, és azt sem tudom, hogy így működne-e, pl. hangrögzítés és telefonálás
Búcsúzom! Vettem egy nexust, az ájfón meg még utoljára jól megszivatott, de mind1, adom el. Nem tudtam megszeretni és megbarátkozni vele soha. Mindenkinek köszi a segítséget
Valahogy igy vagyok vele én is, csak aat nem értem miért félnek az emberek a Maemotol. Nekem az Androiddal szemben vannak fentartásaim.
sziasztok Valami jo időjárs progit keresnék ami animácios meg tud is !! ha valaki tud valami jot szoljon legyen kedves üdv
OZONE nagyon bajnok online időjárás is van benne.
Hi torrente!Sikerült "átállnod"?
Sikerült és nem bántam meg!