Kedveseim!
Készitettem magunknak egy magyar billentyűzetet.
Az ékezetes betűk az adott ékezetlen karakter hosszú megnyomásával csalható elő.
Ismert problémák:
- A 20 gombos keypad nézetnél az yz cserét (még) nem tudtam megoldani, tehát itt marad a qwerty kiosztás
- Az xt9 szófelajánlás nem magyar (de legalább angol)
- Dezmo felírat a szóközön ;-)
Használat:
Figyelem az általam készített billentyűkiosztás - bár a lehető legnagyobb körültekintéssel csináltam - tartalmazhat hibákat. Az ebből adódó károkért felelőséget nem vállalok. Ha használod, magadra vess!
A Danish kiosztást módosítottam, így ha felteszed az eredeti Dán billentyűzetet nem tudod használni.
Hogy, miért pont a dán? Mert így dán is, meg nem is...;-)
Telepítés: A mellékelt fájlokat csomagold ki és másold be a kütyü windows könyvtárába, felülírva az eredetit.
Figyelem, az Omnia II beépített fájlkezelője nem alkalmas erre. Használj Resco Explórelrt vagy Total Commandert.
Bemásolás után csinálj egy soft resetet, majd a:
Settings, Personal, Imput (vagy Samsung Settings, Advanced Settings, System, Imput Method). Az Imput method legördülő menűbül válaszd a Samsung Keypad-ot, majd Options...A Language legördülőmenűben válaszd a Danish-t. Done. Ok.
Tipp. Ha valaki esetleg még nem jött rá a billentyűzet MODE/xt9 hosszú megnyomásával egy menű jön elő, ahol a 12, 20 gombos vagy teljes qwerty billentűt ill. a beállításokat választhatjuk.
Használd egészséggel!