2024, 11 24, 07:29:01

PFC Downloads!

Szerző Téma: Omnia II általános beszélgetés  (Megtekintve 1242124 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető imi1024

• PDA: Samsung i5700 Galaxy Spica
Re: Omnia II általános beszélgetés
« Reply #850 Dátum: 2009, 08 29, 10:07:35 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Állítólag így: "You need to add the photo to your song id tag, a folder.jpg in your album folders won't made the album cover appear."

Ezt sajnos nem értem... Ma ilyen napom van  :oops:
Sziasztok!
Köszi a választ,de sajnos nem értem,h mit kellene csinálnom.Ha valaki tudja,légyszi írja már le.Köszi!

Nem elérhető Nezz

• Support-ER
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: iGo Primo
  • PDA: Samsung Omnia II
  • PDA ROM: JJ1
« Reply #851 Dátum: 2009, 08 29, 13:05:29 »
Még van valami :)
"tehát a 23 fps helyett egy szaggató 11-12 képkockás filmet látsz és a képkockák felét mindig drop-olja a gépezet."

Fentiek alapján: 200 %-nál a 23 fps helyett 46 képkockás filmet látok. A képkockák kétszeresével mit csinál, ha 50%-nál eldobálja?  :oops: :oops: Utsó kérdés, de tényleg  :shock:
Visszaveszi a gázt és kevésbé dolgozik a proci, így nem melegedik annyira és nem is fogyaszt annyit. A benchmarknál a 200% az csak annyit jelent, hogy lazán tolná a kondiban a szériákat azzal a filmmel :)
Ez a frame dropolás igazán a mozgalmas filmekben feltűnő, illetve a tömörített vizes jeleneteknél (az xvidet kinyírja egy jól hullámzó víz :) ).

Sziasztok!
Köszi a választ,de sajnos nem értem,h mit kellene csinálnom.Ha valaki tudja,légyszi írja már le.Köszi!
Szerezz valamilyen ID3 tag editort és azzal szúrd be minden számba a képeket, mivel ez a standard működés. Én speciel You are not allowed to view links. Register or Loginhasználok, 30 napig ingyenes. Megnyitod egy mappában az összes képet zenét és ott van egy kis kocka hely a képnek. Oda simán belehúzod a képet amit szeretnél látni és kész. Nálam mindennek van album artja, nem is használok folder.jpg-et.
Ha nem akarsz olyan nagy mennyiségben album artozni mint én (15.999GB zene :) ), akkor a winamp is megfelel. Jobb klikk egy számra mondjuk a media libraryből, view file info (alt+3), felül artwork tab és ott tusz automatikusan (download art) illetve kézzel (load artwork...) is berakni. Ha alapból nem így lenne, akkor a berakott artwork típusa legyen cover.

Az Unicode kikapcsolása "veszélyes" dolog mert olyankor, bár valóban nem vesz le "á" betünél megengedett karakter számot, viszont a másik félnél ismét csak 70 karakter látszik és több részletben küldi el, ami vagy megérkezik, vagy nem a másik telefon kezelésétöl függöen.

Havi 500 SMS-t küldök, de egy ismerősöm se panaszkodott szöveg eltűnésre. A balra dőlő ékezeteket a legtöbb telefon automatikusan átviszi jobbra dőlőre, ha magyarra van állítva (ez a Nokiánál 5 éve szokás).

Imhotep

• Vendég
« Reply #852 Dátum: 2009, 08 29, 13:11:15 »
Megvan hogy tünt el az Internet Explorer, használtam a Clear Temp programot és mind kivolt pipálva akkor törölte  :'( :'( Mi elöl szedjem ki a pipát hogy ne törölje??? ???
Megint HR  >:( >:( >:(

Nem elérhető Stefun

• PDA: HTC Legend
  • PDA ROM: CM 7.1
« Reply #853 Dátum: 2009, 08 29, 13:22:36 »
Havi 500 SMS-t küldök, de egy ismerősöm se panaszkodott szöveg eltűnésre. A balra dőlő ékezeteket a legtöbb telefon automatikusan átviszi jobbra dőlőre, ha magyarra van állítva (ez a Nokiánál 5 éve szokás).

Hát én sokkal kevesebbet sms-ezek de már a Nokia 6630-tol kezdve át, mindegyik pda-mnál (6 féle) ez volt a helyzet ha kikapcsolom az unicode-t. Akkor a Samsung az egyik pozitiv kakukktojás.
1 strigulát behúztam a javára.  :)

Nem elérhető Nezz

• Support-ER
« Reply #854 Dátum: 2009, 08 29, 13:24:15 »
Utálom, amikor olyan baromságokon veszti hitelét egy teszt, mint hogy nem képesek elismerni a 800MHz-es procit illetve a TV-Out létét. Ha az első oldaltól eltekintünk jó kis teszt.

Hát én sokkal kevesebbet sms-ezek de már a Nokia 6630-tol kezdve át, mindegyik pda-mnál (6 féle) ez volt a helyzet ha kikapcsolom az unicode-t. Akkor a Samsung az egyik pozitiv kakukktojás.
1 strigulát behúztam a javára.  :)
Hát(-al nem kezdünk mondatot <:-) ) ha az unicode ki van kapcsolva, akkor nálam eddig mindig automatikusan úgy csinálta, hogy á-t látok, de balra dőlő á-t küld, amit aztán a haver magyar telefonja megint á-ként lát :)

Nem elérhető dezmo

• DOUBLE CLUB
  • Őrült
  • Navigáció / Navigation: kb 20 féle
  • PDA: OMNIA II
  • PDA ROM: NXXIL5,XEUIL5,XXIL2
« Reply #855 Dátum: 2009, 08 29, 14:26:47 »
Kedveseim!

Készitettem magunknak egy magyar billentyűzetet.

Az ékezetes betűk az adott ékezetlen karakter hosszú megnyomásával csalható elő.

Ismert problémák:
- A 20 gombos keypad nézetnél az yz cserét (még) nem tudtam megoldani, tehát itt marad a qwerty kiosztás
- Az xt9 szófelajánlás nem magyar (de legalább angol)
- Dezmo felírat a szóközön ;-)

Használat:
Figyelem az általam készített billentyűkiosztás - bár a lehető legnagyobb körültekintéssel csináltam - tartalmazhat hibákat. Az ebből adódó károkért felelőséget nem vállalok. Ha használod, magadra vess!

A Danish kiosztást módosítottam, így ha felteszed az eredeti Dán billentyűzetet nem tudod használni.
Hogy, miért pont a dán? Mert így dán is, meg nem is...;-)

Telepítés: A mellékelt fájlokat csomagold ki és másold be a kütyü windows könyvtárába, felülírva az eredetit.
Figyelem, az Omnia II beépített fájlkezelője nem alkalmas erre. Használj Resco Explórelrt vagy Total Commandert.
Bemásolás után csinálj egy soft resetet, majd a:
 Settings, Personal, Imput (vagy Samsung Settings, Advanced Settings, System, Imput Method). Az Imput method legördülő menűbül válaszd a Samsung Keypad-ot, majd Options...A Language legördülőmenűben válaszd a Danish-t. Done. Ok.

Tipp. Ha valaki esetleg még nem jött rá a billentyűzet MODE/xt9 hosszú megnyomásával egy menű jön elő, ahol a 12, 20 gombos vagy teljes qwerty billentűt ill. a beállításokat választhatjuk.
Használd egészséggel!
Mindenkinek arra van ideje, amire szakít magának.
Nagyon rossz átesni a H1N1-en, oltasd be magad!

Nem elérhető Zombie

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Iphone SE
  • PDA ROM: 10.3
« Reply #856 Dátum: 2009, 08 29, 14:39:44 »
Megvan hogy tünt el az Internet Explorer, használtam a Clear Temp programot és mind kivolt pipálva akkor törölte  :'( :'( Mi elöl szedjem ki a pipát hogy ne törölje??? ???
Megint HR  >:( >:( >:(
A Dead shortcut elől.

Nem elérhető Zombie

• ALAPÍTÓ TAG
« Reply #857 Dátum: 2009, 08 29, 14:42:16 »
Kedveseim!

Használd egészséggel!
Köszönjük,király vagy!  :ok:

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #858 Dátum: 2009, 08 29, 15:15:51 »
A hátlap mögött? Ennek mi értelme lenne?

Pl. hogy lesz a gyári tartó-töltő kitben egy extra hátlap is, filléres műanyag darab. Egyébként én TMC vevő + külső GPS antenna (jelerősítő) csatinak tippelem. :ok:

Imhotep

• Vendég
« Reply #859 Dátum: 2009, 08 29, 15:21:21 »
A Dead shortcut elől.
Köszi és még mi elől vegyem ki a pipát ???
Szerintem napi két HR elég a kicsikének  :hmm:

Imhotep

• Vendég
« Reply #860 Dátum: 2009, 08 29, 15:44:16 »
Tudtam hogy láttam valahol hogy mik elöl kell kiszedni a pipát, és akkor ezek szerint még az alsóból is.   :D

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #861 Dátum: 2009, 08 29, 16:28:21 »
Köszi és még mi elől vegyem ki a pipát ???
Szerintem napi két HR elég a kicsikének  :hmm:
Több mint egy hét használat után nagyon bártan feltelepítettem a Cleartempet. A felszabadított mennyiség 1 MB volt, amit az Opera Mobile Cache, és a Google Maps file-jai voltak. Míg az i900-nál jelentős mennyiséget törölhettünk vele, addig ennél olyan, mintha már valaki takarított volna előtte...
Ugyanazt az eredményt értem el a Oxios Closeapps programmal is. Nekem az a véleményem, hogy az I8000-nél teljesen felesleges ezeket használni.
Aki IE-t használ böngészésre, annak ott az ártalmatlan PMClean program, ami időzíthető is, és nem okoz galibát.
Nézzétek meg, hogy fogy-e a Storage memória vagy sem, mert én úgy látom hogy alig. Az Adv. Configban is látszik, hogy már alappól sokmindent a My Storage-ra állítottak be, nem a Main-re.

Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Zombie

• ALAPÍTÓ TAG
« Reply #862 Dátum: 2009, 08 29, 16:54:07 »
Több mint egy hét használat után nagyon bártan feltelepítettem a Cleartempet. A felszabadított mennyiség 1 MB volt, amit az Opera Mobile Cache, és a Google Maps file-jai voltak. Míg az i900-nál jelentős mennyiséget törölhettünk vele, addig ennél olyan, mintha már valaki takarított volna előtte...
Ugyanazt az eredményt értem el a Oxios Closeapps programmal is. Nekem az a véleményem, hogy az I8000-nél teljesen felesleges ezeket használni.
Aki IE-t használ böngészésre, annak ott az ártalmatlan PMClean program, ami időzíthető is, és nem okoz galibát.
Nézzétek meg, hogy fogy-e a Storage memória vagy sem, mert én úgy látom hogy alig. Az Adv. Configban is látszik, hogy már alappól sokmindent a My Storage-ra állítottak be, nem a Main-re.

Én is csak a soft reset miatt telepítettem fel. :)

Nem elérhető miky

• PDA: LG V20
« Reply #863 Dátum: 2009, 08 29, 17:56:14 »
Kedveseim!

Le a kalappal!
Köszönjük!

Nem elérhető olomkatona

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Galaxy S7 edge
  • PDA ROM: g935fxxu1apb4
« Reply #864 Dátum: 2009, 08 29, 18:07:35 »
Sziasztok. lehet csak a hallásom rossz, de inkább rákérdezek. ha alvó állapotban van, sms jön, nincs hang  :shock: hívásnál oké. valami tipp?
Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy
vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #865 Dátum: 2009, 08 29, 18:56:55 »
Kedveseim!

Fantasztikus vagy! Ha minden kívánságom ilyen gyorsan teljesül az Omnia 2-vel kapcsolatban, már majdnem ez lesz a tökéletes pda a számomra  :taps:

O->- O->- NAGYON KÖSZÖNJÜK  O->- O->-
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #866 Dátum: 2009, 08 29, 19:20:46 »
Ezt nem értem  :shock:

Nem elérhető Banda

• PDA: Htc HD2
  • PDA ROM: 1.72.206.3
« Reply #867 Dátum: 2009, 08 29, 19:23:03 »

Soft resetre én ezt használom. Gombhoz rendelve. You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #868 Dátum: 2009, 08 29, 20:10:03 »
Soft resetre én ezt használom. Gombhoz rendelve. You are not allowed to view links. Register or Login
Én nem szoktam soft resetet nyomni  ;), de ezt találtam erre ha kellene: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem mellékesen a Mobile Shell 3-ban is van ilyen funkció, ha már meguntad a TW-t.
Nekem amikor Sr-t kellett nyomni akkor csak a hátlapleszedős módszer működött, annyira megállt. (programok próbálgatásakor  ;) )

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #869 Dátum: 2009, 08 29, 20:25:37 »
Ma megvilágosodtam Screen lock ügyben :taps:
A jobb felső gomb hosszan nyomására aktiválódik a lock, mint az i900-nál a telefon le gomb, és ki is old ugyanúgy  :ok: Ez is olyan dolog volt, amit jónak tartottam a Samiban, és bizony itt is megvan. Elég volt Lifeforce kezébe adnom ezt a gagyi műanyag cuccot, és kisujjból, egyből kigyújtotta a fényt a fejemben. Eszembe nem jutott hosszan nyomni, csak megnyomtam és elaludt  :oops:
2 hét után vajon mit fedezek fel benne? A Zoom-ot az e-mailben?  :hmm:

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #870 Dátum: 2009, 08 29, 20:42:55 »
Ma megvilágosodtam Screen lock ügyben :taps:
A jobb felső gomb hosszan nyomására aktiválódik a lock, mint az i900-nál a telefon le gomb, és ki is old ugyanúgy  :ok: Ez is olyan dolog volt, amit jónak tartottam a Samiban, és bizony itt is megvan. Elég volt Lifeforce kezébe adnom ezt a gagyi műanyag cuccot, és kisujjból, egyből kigyújtotta a fényt a fejemben. Eszembe nem jutott hosszan nyomni, csak megnyomtam és elaludt  :oops:
2 hét után vajon mit fedezek fel benne? A Zoom-ot az e-mailben?  :hmm:

Nyitáskor működik az, ami a Jetben, hogy a zár képernyőn a megfelelő betűt rajzolva, nemcsak kinyitja, hanem rögtön az azzal kezdődő menübe visz? Pl. az M a Mail-be, stb. Lusta vagyok megnézni a manualt.

Nem elérhető Nezz

• Support-ER
« Reply #871 Dátum: 2009, 08 29, 20:44:37 »
Nyitáskor működik az, ami a Jetben, hogy a zár képernyőn a megfelelő betűt rajzolva, nemcsak kinyitja, hanem rögtön az azzal kezdődő menübe visz? Pl. az M a Mail-be, stb. Lusta vagyok megnézni a manualt.
Sehol nem láttam erre utaló nyomot...

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #872 Dátum: 2009, 08 29, 20:55:39 »
Sehol nem láttam erre utaló nyomot...

A Jet (S8000) menüjében valahol a Settings/Smart unlock alatt bújkál "Gesture unlock" néven. Legalábbis a manual szerint.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #873 Dátum: 2009, 08 29, 21:52:47 »

Szerezz valamilyen ID3 tag editort és azzal szúrd be minden számba a képeket, mivel ez a standard működés. Én speciel tag&renamet használok, 30 napig ingyenes. Megnyitod egy mappában az összes képet és ott van egy kis kocka hely a képnek. Oda simán belehúzod a képet amit szeretnél látni és kész.

Már csinálom, kiváncsi leszek a végeredményre  :hmm:
Ez a "megnyitod az összes képet, kis kocka és behúzod", ez nem teljesen tiszta nekem, máshogyan, de megy  ;)

Nem elérhető Nezz

• Support-ER
« Reply #874 Dátum: 2009, 08 29, 22:30:37 »
Már csinálom, kiváncsi leszek a végeredményre  :hmm:
Ez a "megnyitod az összes képet, kis kocka és behúzod", ez nem teljesen tiszta nekem, máshogyan, de megy  ;)
Javítottam azt az 1 szót :)