0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Aki megcsinálta,hogy egyből teljes hangerővel csörögjön bejövő híváskor,legyen szíves próbálja már ki,hogy ha csa a rezgés van beállítva SMS jelzőnek, akkor rezeg-e neki.Nekem nem csinál semmit.
átállítottam, sikerült jóval lassabb lett, nemtudom kinél milyen, de nálam ms3 nem akar életre kelni
Sosem használom magyarul a pda-imat
Tudjuk de, van aki szeretné magyarul használni
nem csak ms3, de a beállítások se jelennek meg.
Én is szívesebben használnám saját nyelven, de amíg akár egy kis lassulást is okoz, szerintem sokan nem vállalják be.
Tipp. Ha valaki esetleg még nem jött rá a billentyűzet MODE/xt9 hosszú megnyomásával egy menű jön elő, ahol a 12, 20 gombos vagy teljes qwerty billentűt ill. a beállításokat választhatjuk.Használd egészséggel!
A ki-be kapcsolási hangot most cseréltem, halkítottam le. mint az omnia 1-nél. boot képet szerettem volna cserélni, de nem találtam Ani_Power-t benne. milyen néven lehet?
power_on.gif és power_off.gif
Mire jutottatok a halk csengőhang kezdés megszüntetése ügyben
A Brando is elkezdett az Omnia2-vel foglalkozni. You are not allowed to view links. Register or Login
Megoldotta dezmo You are not allowed to view links. Register or Login
Szövegmezők automatikus átméretezése operában a képernyő szélességére:You are not allowed to view links. Register or Login
Az első selejtes készülék Kijelző villogott és utána világos homály, vissza a boltba
Ezt nem értem, igaz hogy én Mobil nézetben használom, de átméretezi az oldal szélességére: