Kösz, a pénz már megvan.
Csak arra gondoltam, hogy hátha van valakinek tapasztalata a két készülékről.
Hogy ne csak HD2-stől kapjál választ...
Én semmi pénzért nem cserélném el az Omnia2-t a HD2-re. Én is megfogdostam mindkettőt és a HD2 nekem már túl nagy, nem tudtam stabilan tartani a kezemben. A csicsás bárányfelhőkről, ablaktörlőről már nem is beszélve.
Az az igazi keleti feeling. Persze a samu felülete se tetszett (főleg a lassúsága) és le is cseréltem az You are not allowed to view links.
Register or
Login. A processzor sebessége szép dolog, de én nem adnék +40ezret, hogy akár 280%-on is lejátszhassak egy videót, mert úgyse fogok. Sőt még a 127%-on se, amit a Samu2 tud. Én megelégszem a szaggatás mentes 100%-al. Nekem ne szaladgáljanak a szereplők össze-vissza.
Ha visszaolvasol találsz majd pro és kontra véleményeket, hogy valójában mit tud a 2 hardware, mennyire tudják kihasználni pl az OpenGL támogatást. A kijelzőkről is folyt a vita, hogy a kapacitív vagy az AM-OLED a nyerő. Ez persze két külön kategória, de a magyarnak mindig kell valami, amin vitatkozhat, még ha nincs is értelme.
A HTC megint valami nagyon újat és látványosat csinált a Sense-l, de amit régen már hibátlanul tudtak, mintha elfelejtették volna. Persze sorban jönnek hozzá a javítások a HTC-től és a lelkes felhasználóktól. Már szép hosszú a lista a You are not allowed to view links.
Register or
Login-ben, amit erdoke nagyon szépen összeállított. A Samsung az Omnia1-el megtanult pda-t készíteni és az O2-nél nem is kell semmit állítgatni, tweakelni. Persze mint minden WinMo készülékre oda kell rá figyelni, törődni kell vele.
Azt is fontold meg, hogy neked fontos-e a videó telefonálás, a TV kimenet vagy a 720-as videórögzítés, mert a HD2 ezeket nem tudja. És a HD2-ben nincs 8 GB tárhelyed, szóval a nagyobb SD kártya árát is számitsd be.
A You are not allowed to view links.
Register or
Login több tesztet is találsz, nézegesd a képeket, olvasgass és főleg próbáld ki mindkettőt, mielőtt döntesz.