Hiszen minden vágyad teljesült! Azt a leírást pont a méltán imádott és nélkülözhetetlen hölgy készítette.
Látom, hogy a sok olvasgatás közben valami mégis elkerülte a figyelmedet, ezért idéznék a fent nevezett oldalról.
"A teljes mentések visszaállítása nem javasolt, mert adott romra visszarakni egy másik rom beállításait nem mindig vezet jóra. A forumok és a romkészítők sem javasolják. A mentések és visszaállítások során észszerűbb csak a személyes információkkal (címjegyzék, sms, naptár, stb) foglalkozni."
Tisztelt sokcsillaggal rendelkező fórumgazdai címet bírtokló tábornok úr!
Képzeld, olvastam az általad belinkelt szöveget, én ennek ellenére mégis szeretném megcsinálni, mert egy rakás hangfelvételre van szükségem,ami le lett mentve.(Reményeim szerint.)Ugyanis én a Resco Audioval veszem fel az ügyfeleim megrendeléseit, és baromi nagy szükségem lenne rájuk(Vagy 150.000 Ft értékű konkrét munkáról szó). Nem szeretnélek megsérteni, de most nincs türelmem a kioktatásodra.Ha nem vagy hajlandó segíteni, akkor inkább ne is válaszolj.
Eddig úgy tudtam, a fórum(-ok) az ilyen, és ehhez hasonló problémák megoldására jött létre
segítőkész felhasználók közreműködésével. Mielőtt mondanád, nem ülök a babérjaimon, próbálkozok, - a magam tudás szintjén-, de, elakadtam, nem jutok előre.(Felraktam az Spb Backup-ot, de nem látja a WBU fájlt, és nem értem, hogy miért.) Én nem az a fajta vagyok, aki rögtön klaviatúrát ránt, ha gondja van. Az összes hozzászólást elolvastam a frissítésről, és anélkül csináltam meg, hogy bárkit is megkérdeztem volna. De most segítségre van szükségem, és nem arra, hogy éreztesd, milyen kezdő vagyok hozzád képest.
Örülök, ha te tudod a megoldást, de szépen kérlek, most ne bosszants, e nélkül is elég ideges vagyok!
Ha nem tudom előszedni valahogy a hívásokat, akkor minimum 150.000 Ft-ot bukok.
Szóval még egyszer kérek valakit, aki tud - és hajlandó -, segítsen.
A gondom, hogy Samsung Pc stúdióval csináltam frissítést. Előtte csináltam pc-re mentést, valamilyen WBU fájl formátum jött létre. Most vissza kellene állítani, de az Spb Backup nem látja, pedig a pc-ről átmásoltam az O2-re. Hogyan tudom a visszaállítást megcsinálni?Ill. Mit csináljak a WBU fájl-al?