2024, 11 29, 01:59:15

PFC Downloads!

Szerző Téma: Omnia II általános beszélgetés  (Megtekintve 1242783 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
Re: Omnia II általános beszélgetés
« Reply #3550 Dátum: 2009, 12 03, 09:55:35 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Köszi szépen a gyors választ! Hónapok óta hezitálok az Omnia 2 megvásárlásán és most bejött a HTC 2 Leo is. Nehéz a döntés.
Valamint ott van még az Acer S200 is :D :D

Nem elérhető kisstom

• Navigáció / Navigation: Galaxy Note II
  • PDA: Galaxy Note II
  • PDA ROM: Omega v10, Note2Core 2.21OC Kernel
« Reply #3551 Dátum: 2009, 12 03, 09:57:43 »
Kérdésem a következő lenne: Az Omnia 2 a WinMo 6.1-el, vagy a WinMo 6.5.-el jobb?
Illetve, ha a 6.5-ös verzióval a jobb, akkor a 6.1-ről upgradelttel is megfelelő, vagy jobb ha már eleve gyárilag a 6.5 van rajta?

Ebből biztos parázs vita lesz.Én 6.5 ről visszaraktam a 6.1et.Alapvetően a WVGAFIX miatt ami lehetővé teszi a felbontás átállítását VGA-ra, így a wvga-val nem kompatibilis programok nagy része is megy a PDAn.Free ram 91+mb, 6.5ön 80 körül volt, de szépen elszivárgott 70re, többen írták, hogy gondok voltak több program hosszútávú egyidejű futtatásával.
 Pluszt én a 6.5ben nem sokat találtam, néhány dolgot csinosítottak csak.
 Upgrade v nem, sztem mindegy, érdemes a legújabbat feltenni, nekem magyarítósmagátóltelepülős vacak 6.5 rom volt rajta gyárilag.Feltettem a K5öt, majd vissza H3 6.1.Nekem jobban bejön...

Nem elérhető kisstom

• Navigáció / Navigation: Galaxy Note II
  • PDA: Galaxy Note II
  • PDA ROM: Omega v10, Note2Core 2.21OC Kernel
« Reply #3552 Dátum: 2009, 12 03, 10:14:59 »
 Ja igen a fenti ram értékek a samsungos cuccok nélkül értendőek

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #3553 Dátum: 2009, 12 03, 10:15:20 »
Feltettem a K5öt, majd vissza H3 6.1.Nekem jobban bejön...
Így van. Fel kell tenni, ki kell próbálni.
1-1 hetet megér, és mindenki eldönti neki melyik a jobb.
Vitatkozni szerintem nem érdemes a 6.1 vs 6.5-ről, inkább két azonos WM között van értelme.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető phj

• Support-ER
  • Nem: Férfi
    • phj
  • Navigáció / Navigation: ?
  • PDA: N7000
  • PDA ROM: LRQ/LRK
« Reply #3554 Dátum: 2009, 12 03, 11:09:18 »
Köszönjük szépen  :ok: O->-
Próbáltad 6.1-en és 6.5-ön is?

Csak 6.5 IK5-el, de azt hiszem azok a registry beállítások amiket használtam , nem változtak.....

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #3555 Dátum: 2009, 12 03, 11:10:24 »
Csak 6.5 IK5-el, de azt hiszem azok a registry beállítások amiket használtam , nem változtak.....
Emiatt kérdeztem, mert ez 6.5-ön nem működik: You are not allowed to view links. Register or Login
Hátha van más is :)
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Zombie

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Iphone SE
  • PDA ROM: 10.3
« Reply #3556 Dátum: 2009, 12 03, 16:28:56 »
Végre olvashatok könyveket ismét a telefonomon ( allReader ). Nagyon zavaró volt a háttérvilágítás ki-be kapcsolása, az erös fény, viszont lusta vagyok registry editorban mindig állítgatni, ezért írtam a csatolt programot, ha valakinek kell, használhatja.
A "Switch off Backlight" kapcsolja ki a háttérvilágítást, az alatta levö számok az érintett registry entryk ( az ACL=automata szabalyzo és Brightness=fényerösség átírható)
Az "Use Touchwiz UI.." a taskabar Start lekezelö állitása TW/MS között
Threaded SMS : nem próbáltam meg ki, de ha jó a Pati GYIK-ja, akkor átállítja.
 Mivel böven van hely az új funkcióknak, amennyiben valakinek van ötlete ami registry állítással megoldható, szivesen beleirom....
Ejha,ez igen!
Készül az I8000 config tool-ja.
Bár nem sok állítgatni való van benne,más készülékhez képest... :D :-X

Köszönjük! :ok:

Nem elérhető phj

• Support-ER
    • phj
  • Navigáció / Navigation: ?
  • PDA: N7000
  • PDA ROM: LRQ/LRK
« Reply #3557 Dátum: 2009, 12 04, 08:29:59 »
Emiatt kérdeztem, mert ez 6.5-ön nem működik: You are not allowed to view links. Register or Login
Hátha van más is :)
Sajnos valaki másnak kellene kipróbálnia 6.1-es ROM-al, én még a hibás osztrák CSC-t se cseréltem le, várok az új ROMra. Mindenesetre kicsit körülnéztem a registry-ben és módosítottam a programot. A címsorba kiteszek egy ProductCode-nak nevezett stringet, ami nálam GT-I8000KKAXSO , azt hogy pontosan mit jelent sajnos még nem tudom. A telefon térerö mérésére két változó van, a RAW értéket  egy progressbar mutatja most. Azt, hogy a soft resetek száma hasznos-e, nem tudom, mindenesetre azt is megjelenítem. Rendszerbeállításra még egy entry-t találtam a neten, a Samsung Dialer engedélyezését.Külön fülön van egy GSM signal rész, ami a cellainformációkat írja ki - inkább érdekes mint hasznos. Az új program mellékelve.

Nem elérhető nagyarmand

• Szőnyegtisztítás, kárpittisztítás.
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: Asus Zenfone 3 Ultra
  • PDA ROM: 12345
« Reply #3558 Dátum: 2009, 12 04, 21:35:31 »
Kérdés.
A PC Studioval csináltam egy frissítést. Volt egy-két meleg pillanat, de sikerült. Most viszont van egy majdnem szűz gépem. Előtte biztonsági mentés készült a pc-re, (WBU fájl.) Ezt most hogyan tudom visszarakni az O2-re? A My Storage tartalom megmaradt, de a telepített progik elszálltak. A biztonsági mentés visszaállítja őket, vagy most mindent újra kell telepítenem?
Először azt hittem, majd most 6.5-ös lesz, de csalódottan látom, ez nem az a frissítés, amire számítottam, még mindig 6.1-es.
Bocsi a láma kérdésért, de ez az első pda-m, és még sokat kell tanulnom.
Köszi a segítséget!
Minden ember színes bőrű.Különben nem látszana!!!

Nem elérhető frici

• ADMIN
  • Örökös tag
    • pdafanclub.com
  • Navigáció / Navigation: én, mint a denevér... :)
  • PDA: Poco F1, Asus ZF2, OV Yard, SGS2, SGT7.0, SO2, HTC P3600, Palm Zire71
« Reply #3559 Dátum: 2009, 12 04, 21:48:14 »
Kérdés.
A PC Studioval csináltam egy frissítést. Volt egy-két meleg pillanat, de sikerült. Most viszont van egy majdnem szűz gépem. Előtte biztonsági mentés készült a pc-re, (WBU fájl.) Ezt most hogyan tudom visszarakni az O2-re? A My Storage tartalom megmaradt, de a telepített progik elszálltak. A biztonsági mentés visszaállítja őket, vagy most mindent újra kell telepítenem?
Először azt hittem, majd most 6.5-ös lesz, de csalódottan látom, ez nem az a frissítés, amire számítottam, még mindig 6.1-es.
Bocsi a láma kérdésért, de ez az első pda-m, és még sokat kell tanulnom.
Köszi a segítséget!

Ezt olvasgasd! You are not allowed to view links. Register or Login :ok:
Az élet olyan, mint a nádszál:
Ma még vidáman kacagsz,
De holnap jön Pipacs bácsi a konyhakéssel...
                                            /Rejtő Jenő/

Nem elérhető nagyarmand

« Reply #3560 Dátum: 2009, 12 04, 22:06:32 »
Ezt olvasgasd! You are not allowed to view links. Register or Login :ok:
Nem pont ilyen segítségre gondoltam..Az ilyen "segítségek" veszik el a magamfajta kezdők kedvét.Kár, hogy patience nincs itt, Ő sokkal kedvesebben szokott segíteni.
Egyébként ismerem az adott oldalt, olvastam is, de ott csak általános leírások vannak, amiből nem kaptam választ a kérdésemre.
Szóval valaki más lenne kicsit konkrétabb?

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #3561 Dátum: 2009, 12 04, 22:23:05 »
Nem pont ilyen segítségre gondoltam..Az ilyen "segítségek" veszik el a magamfajta kezdők kedvét.Kár, hogy patience nincs itt, Ő sokkal kedvesebben szokott segíteni.
Egyébként ismerem az adott oldalt, olvastam is, de ott csak általános leírások vannak, amiből nem kaptam választ a kérdésemre.
No comment.  :oops:
Az a probléma, hogy nagyon elvagytok kényeztetve nem dolgoztok meg semmiért hanem a kész megoldást vártok mindig ne csodálkozz azon ha az ilyen meg nyilvánulások után nem szívesen válaszolnak.
Hidd el a staff tagjai közül amnnyiben tudta volna valaki a választ akkor biztosan válaszoltak volna.

Nem elérhető frici

• ADMIN
  • Örökös tag
    • pdafanclub.com
« Reply #3562 Dátum: 2009, 12 04, 22:48:54 »

Hiszen minden vágyad teljesült! Azt a leírást pont a méltán imádott és nélkülözhetetlen hölgy készítette. ;)

Látom, hogy a sok olvasgatás közben valami mégis elkerülte a figyelmedet, ezért idéznék a fent nevezett oldalról.

"A teljes mentések visszaállítása nem javasolt, mert adott romra visszarakni egy másik rom beállításait nem mindig vezet jóra. A forumok és a romkészítők sem javasolják. A mentések és visszaállítások során észszerűbb csak a személyes információkkal (címjegyzék, sms, naptár, stb) foglalkozni."
Ma még vidáman kacagsz,
                                            /Rejtő Jenő/

Nem elérhető mleslie

• Navigáció / Navigation: IGO 8.0.0.55127
  • PDA: Samsung i8000
  • PDA ROM: NXXIK5/XSOIJ2/DXIJ1
« Reply #3563 Dátum: 2009, 12 04, 23:08:30 »
Skacok. A 6.5-ön működik a TMC, vagy itt is trükközni kell?

Nem elérhető frici

• ADMIN
  • Örökös tag
    • pdafanclub.com
« Reply #3564 Dátum: 2009, 12 04, 23:13:31 »
Skacok. A 6.5-ön működik a TMC, vagy itt is trükközni kell?

Nem kell trükközni, mert az Omnia2-n egyáltalán nem megy a TMC :D MÉG!
Ma még vidáman kacagsz,
                                            /Rejtő Jenő/

Nem elérhető nagyarmand

« Reply #3565 Dátum: 2009, 12 05, 11:50:52 »
Hiszen minden vágyad teljesült! Azt a leírást pont a méltán imádott és nélkülözhetetlen hölgy készítette. ;)

Látom, hogy a sok olvasgatás közben valami mégis elkerülte a figyelmedet, ezért idéznék a fent nevezett oldalról.

"A teljes mentések visszaállítása nem javasolt, mert adott romra visszarakni egy másik rom beállításait nem mindig vezet jóra. A forumok és a romkészítők sem javasolják. A mentések és visszaállítások során észszerűbb csak a személyes információkkal (címjegyzék, sms, naptár, stb) foglalkozni."
Tisztelt sokcsillaggal rendelkező fórumgazdai címet bírtokló tábornok úr!
Képzeld, olvastam az általad belinkelt szöveget, én ennek ellenére mégis szeretném megcsinálni, mert egy rakás hangfelvételre van szükségem,ami le lett mentve.(Reményeim szerint.)Ugyanis én a Resco Audioval veszem fel az ügyfeleim megrendeléseit, és baromi nagy szükségem lenne rájuk(Vagy 150.000 Ft értékű konkrét munkáról szó). Nem szeretnélek megsérteni, de most nincs türelmem a kioktatásodra.Ha nem vagy hajlandó segíteni, akkor inkább ne is válaszolj.
Eddig úgy tudtam, a fórum(-ok) az ilyen, és ehhez hasonló problémák megoldására jött létre segítőkész felhasználók közreműködésével. Mielőtt mondanád, nem ülök a babérjaimon, próbálkozok, - a magam tudás szintjén-, de, elakadtam, nem jutok előre.(Felraktam az Spb Backup-ot, de nem látja a WBU fájlt, és nem értem, hogy miért.) Én nem az a fajta vagyok, aki rögtön klaviatúrát ránt, ha gondja van. Az összes hozzászólást elolvastam a frissítésről, és anélkül csináltam meg, hogy bárkit is megkérdeztem volna. De most segítségre van szükségem, és nem arra, hogy éreztesd, milyen kezdő vagyok hozzád képest.
Örülök, ha te tudod a megoldást, de szépen kérlek, most ne bosszants, e nélkül is elég ideges vagyok! :ima: Ha nem tudom előszedni valahogy a hívásokat, akkor minimum 150.000 Ft-ot bukok.

Szóval még egyszer kérek valakit, aki tud - és hajlandó -, segítsen. :ima:
A gondom, hogy Samsung Pc stúdióval csináltam frissítést. Előtte csináltam pc-re mentést, valamilyen WBU fájl formátum jött létre. Most vissza kellene állítani, de az Spb Backup nem látja, pedig a pc-ről átmásoltam az O2-re. Hogyan tudom a visszaállítást megcsinálni?Ill. Mit csináljak a WBU fájl-al?

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #3566 Dátum: 2009, 12 05, 12:06:44 »
Tisztelt sokcsillaggal rendelkező fórumgazdai címet bírtokló tábornok úr!

Igazán nem értem a felháborodásodat. Tettél valamit vagy fizettél a supportért?
Akkor lehetnél felháborodva ha ez a fórum a samsung hivatalos támogatói oldala lenne de ott sem kapnál azonnal választ egy kérdésre. Hidd el ha a konkrét problémára tudta volna valaki a megoldást akkor valószínűleg beírta volna.
Mivel nekem most nincs ilyen készülékem ezért csak emlékezetből próbálom a dolgokat kikövetkeztetni.
Az a mentés amit csináltál azt nagy véleményem szerint azzal a programmal is tudod vissza állítani amivel készítetted jelen esetben a PC Stúdióval, de amennyiben a 6.1-es windowst frissítetted 6.5-re akkor elképzelhető, hogy nem fog működni a mentés visszaállítás. Amennyiben annyira fontos számodra a mentésed akkor ha nem megy a visszaállítás akkor rakjál vissza egy 6.1-es romot és akkor arra nagy valószínűséggel vissza tudod rakni a mentésedet.
A másik, hova mentetted a beszélgetéseidet? Mert ha a my storage-ra akkor a frissítés után is ott kell lenniük és a vissza tudod őket hallgatni.

Nem elérhető Zombie

• ALAPÍTÓ TAG
« Reply #3567 Dátum: 2009, 12 05, 12:11:56 »

Örülök, ha te tudod a megoldást, de szépen kérlek, most ne bosszants, e nélkül is elég ideges vagyok! :ima: Ha nem tudom előszedni valahogy a hívásokat, akkor minimum 150.000 Ft-ot bukok.

Szóval még egyszer kérek valakit, aki tud - és hajlandó -, segítsen. :ima:
A gondom, hogy Samsung Pc stúdióval csináltam frissítést. Előtte csináltam pc-re mentést, valamilyen WBU fájl formátum jött létre. Most vissza kellene állítani, de az Spb Backup nem látja, pedig a pc-ről átmásoltam az O2-re. Hogyan tudom a visszaállítást megcsinálni?Ill. Mit csináljak a WBU fájl-al?

1,Ne ingerkedj, ne legyél cinikus mással a saját problémád miatt,mert ez egy fórum,nem lelkisegély szolgálat!Mindenki segíteni próbál!
2,Szerintem a Pc stúdió az előző romodról csinál biztonsági mentést,nem pedig a Te saját magadnak felpakolt szoftverecskéidről, és annak beállításairól.
Ezért akkor kellett volna lementeni a dolgokat,mielőtt nekiállsz frissíteni.(nem ismerem a programot,de biztos hangfájlokat csinál egy mappába, akármilyen formátummal, és azt ki lehet másolni,majd vissza lehet pakolni.)
3,Hova menti a fájlokat?My storage?Mert azt a frissítés nem bántja.Nem elég csak a Resco Audio-t visszapakolni, és a programmal megkerestetni a mentett beszélgetéseket?
4,Mi volt az eredeti romod, és mi lett a frissítés után?

Megj.Csak ezekről csinál a Pc stúdió biztonsági mentést...

Imhotep

• Vendég
« Reply #3568 Dátum: 2009, 12 05, 12:27:24 »
Én nem az a fajta vagyok, aki rögtön klaviatúrát ránt, ha gondja van. Az összes hozzászólást elolvastam a frissítésről, és anélkül csináltam meg, hogy bárkit is megkérdeztem volna. De most segítségre van szükségem, és nem arra, hogy éreztesd, milyen kezdő vagyok hozzád képest.
Nem védeni akarom a "sokcsillagos" kollégát, de inkább kérdeztél volna mint hogy itt leszólod.
Mint írtad, átolvastál mindent mielőtt nekiálltál, akkor nem jól mert majd minden rommal foglalkozó topikban említi valaki hogy csak a PimBackup romkompatibilis a többi mentés nem.

Esetleg van még egy esélyed ha visszateszed azt a romot ahonnan indultál és talán vissza szinkronizálhatod a fájljaidat.
És egy jó tanács, máskor a beszélgetéseket a VitoAudioNotes progival vedd fel ott beállíthatod mp3 formátumba amit el tudsz minden variálás nélkül menteni akár a Pc-re.

Nem elérhető Zombie

• ALAPÍTÓ TAG
« Reply #3569 Dátum: 2009, 12 05, 12:31:04 »
Mit csináljak a WBU fájl-al?
Mekkora a mérete a WBU fájlodnak?

Nem elérhető nagyarmand

« Reply #3570 Dátum: 2009, 12 05, 12:45:52 »
Elnézést kérek anzo és zombi Uraktól! A felháborodás csak frici-nek szólt, aki nem segített, csak okoskodott. Nektek nagy tisztelőtök vagyok a munkásságotok miatt. Továbbá azért, mert miután letorkoltatok, kérdéseket tettetek fel, amelyek lehet, hogy segítenek a probléma megoldásában.

"Nem védeni akarom a "sokcsillagos" kollégát, de inkább kérdeztél volna mint hogy itt leszólod."

De könyörgöm, nem azt tettem?

A régi ROM ez volt:
I8000XXIH3, CSC:I8000XSOIH1, PHONE:I8000DXIH2
A mostani:
I8000XXIH5, CSC:I8000XSOIH1, PHONE:I8000DXIH2

Maradt 6.1-es verzió.Ez is zavar, miért nem megy vissza Pc Studióval.

"3,Hova menti a fájlokat?My storage?Mert azt a frissítés nem bántja.Nem elég csak a Resco Audio-t visszapakolni, és a programmal megkerestetni a mentett beszélgetéseket?"

Köszönöm ezt a tippet, erre még nem gondoltam!Megpróbálom.Ha jól emlékszem, a My Storage-re mentett, ezért nem értem, miért nem találom.Lehet, hogy a Resco majd látja.

"Mekkora a mérete a WBU fájlodnak?"

201.883 KB

"És egy jó tanács, máskor a beszélgetéseket a VitoAudioNotes progival vedd fel ott beállíthatod mp3 formátumba amit el tudsz minden variálás nélkül menteni akár a Pc-re."

Kipróbáltam, de nekem azt csinálta, hogy összecsúsztatta, egymásra vette fel az én beszédem, és az ügyfél hangját. A két perces beszélgetésből csinált egy 40 mp-es montázst.

Még egyszer köszönöm a segítő szándékot!!!

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
  • PDA: ASUS Zenfone 4, 5, Apple iPad Air
« Reply #3571 Dátum: 2009, 12 05, 12:52:48 »
Üdv! Nekem egy kisebb problémám lenne. Keresgéltem, de nem találtam rá választ. Vki megosztaná velem, hogy tudnám működtetni ezt a connected home (az én magyar verziómban kapcsolt otthon) nevű szolgáltatást? előre is köszi
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető nagyarmand

« Reply #3572 Dátum: 2009, 12 05, 13:19:43 »
Nos felraktam a Resco Audio-t. Amikor először megnyitottam, alapból a My Device-t ajánlotta fel mentési helyként. Ezek szerint oda volt mentve az összes hívás. Mivel most tök üres, valószínűleg a rögzített hívásoknak annyi.
Meg látom zombie megjegyzését, hogy a Pc Studio miről készít mentést. Ez is valószínűsíti az adatvesztést.
Mivel ez az első pda-m, ez volt a tanulópénz. Mentés ezután a Storage Card-ra.Már csak abban bízom, hogy az ügyfelek visszahívnak, ha én nem jelentkezem.
Ill. hoppá!!! Eszembe jutott valami!Egy tipp, ha másnak is ilyen gondja támadna.
Kérek a szolgáltatótól egy részletes bejövő híváslistát az utóbbi pár napról, és az alapján mindenkit vissza tudok hívni. Egy kicsit több lesz a hónap végén a telefonszámlám, de nem bukok 150 ezret.

Imhotep

• Vendég
« Reply #3573 Dátum: 2009, 12 05, 13:21:17 »
"Nem védeni akarom a "sokcsillagos" kollégát, de inkább kérdeztél volna mint hogy itt leszólod."

De könyörgöm, nem azt tettem?
Én arra írta hogy kérdeztél volna hogy, mielőtt nekiálltál volna a frissítésnek  :hmm: :hmm:
Ha én valaminek nekiálok és nem 100%-ig vagyok biztos akkor inkább megkérdem töbszőr.
Nálam a VitoAudioNotes tökéletesen működik az 1.37 verzió van fent.
És minden fontos mentést az SD-re mentek.

Esetleg nem csináltál SpbFullBackupot a régi rommal, és nincs meg valahol ???
Mert ha visszateszed a régi romot és csinálsz egy Restore-t akkor lehet meglesz.

mogerpeti

• Vendég
« Reply #3574 Dátum: 2009, 12 05, 13:25:08 »
Hello.
3-4 napja felraktam a K5 ös romot és ugy nemrosz csak a youtube ugyan ugy nem minöséges mint a 6.1 es verziókon.És nekem eddig a G7 es 6.1 es rom volt fent és duplán enyire fel volt telepitve mindennel és még akkor is volt ugy szabad memoria 72 MB körül ezel a K5 el meg még el sem keztem rendesen pakolni rá a dolgokat és ugy 42-45 MB körül van a szabad memoria.Ez valahogy nem és tuti rom...