0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Akkor ezt is gondolom a My Device-re kell telepíteni
nahhh.... csináltam egy abszolúte, meggondolatlanságot....bementem a start mappába és a progtams mappát átpakoltam a storage-re, azon célból hogy soft restet után ha visszateszem akkor hátha visszatért a start-ba az "élet"....Gondolom már lesett sokaknak hogy ez nagy hiba volt, mert soft reset után egy programhoz se férek hozzá, mert én marha áttettem a parancsikonokat.....most semmihez nem férek hozzá, se a menühöz, se a settinghez.... ezt csúnyál elba%tam....ötlet?sajna nem active sync módban van hanem storage-ben, szóval, nem tudok pc-ről se rátenni egy tc-t....
Megtáltosodott az Omniám
Találtunk egy file-t a Windows mappában, ami 10 MB-ot elvesz a storage memoból. 6.1-nél és 6.5-nél is!A neve: __memmap__.tmp Kitörlés után 10 mega felszabadul, viszont időnként megint létrejön a fájl. You are not allowed to view links. Register or Login, semmilyen gondot nem okoz a törlése, én is kitöröltem pár napja, rendesen működött a pda.
Manuális Hardreset szerintem.
Hooooooooooooooooooooooooooooogy?
minet is kell lenyomni hozzá? :'(
TC-vel a WinCE device/windows mappában túrkálok de nem találtam ezt a fájlt! keresőben és még rejtett fájlként sem találtam! hm... lehet hogy nekem nincs is? mert ha ez igaz akkor 2 okot mernék felhozni:1. tegnap elött tóltam 1 SR-t. (amit ti lehet sűrűbben is tesztek és mégis van nektek ez a fájl)2. nem használok valamilyen progit ami ti igen... és ezért nem is keletkezik (de ha K5 tel együtt telepűl akkor nem értem miért nincs)(3. béna vagyok és csak az orromban túrkáltam nem a mappában! ) kizárva!vélemények?
Most kicsit gonosz voltam, jó kedvem van A jó öreg photoshoppal
TC-vel a WinCE device/windows mappában turkálok de nem találtam ezt a fájlt! keresőben és még rejtett fájlként sem találtam! hm... lehet hogy nekem nincs is? mert ha ez igaz akkor 2 okot mernék felhozni:1. tegnapelőtt toltam 1 SR-t. (amit ti lehet sűrűbben is tesztek és mégis van nektek ez a fájl)2. nem használok valamilyen progit ami ti igen... és ezért nem is keletkezik (de ha K5 tel együtt települ akkor nem értem miért nincs)(3. béna vagyok és csak az orromban turkáltam nem a mappában! ) kizárva!vélemények?
Úúúúúúúúúúúúútállak...
TC-vel a WinCE device/windows mappában a fájlok sorban vannak, egész lent keresd a t betünél.
Unatkozol, mi? Keress valami buherálni valót
Mármint ha kiterjesztés szerint van rendezve Ha név szerint van rendezve akkor nem a t betűnél van, vagy neked igen?
A rapidról szedtem le, fel is települt, el is indul /magyar nyelvvel/, de megint lefagy. Megpróbáltam egy másik omniával is, de azon is lefagy. azon a rom: NXXIJ9; XEHIJ6; DXIJ16.5 magyarmiért fagy le?? áááááááááááááááááááááááááááá
Ez nem is a taskbart teszi átlátszóbbá hanem a starmenüt
Én csak kérdeztem hogy a Taskbart teszi-e, nem állítottam hogy azt
Szerk: kitettem az ablakba, és fogott is poziciót
Nem gond le is szedtem mert így meg a betük látszanak alig, marad a régi bevált.A start menüt kéne valahogy átlátszóvá tenni fent és lent is