0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
igazából nem az a bajom, hogy elveszti a jelet, mert odáig el sem jutok, mert lefagy 3 mp-en belül
A You are not allowed to view links. Register or Login valószínűleg minden WM6.5 gépen működik, akinek van kedve, kipróbálhatja.
Mármint a felső taskbar lesz átlátszó? Screenshotot valaki!!!
A Start Menu lesz átlátszó (a méhsejtes). Screenshot nem túl hazsnos, mert leginkább görgetéskor látszik.
Alapból ilyen (nekem ez jobban tetszik, nem dominál a háttér, de azért látszik): A .cab feltelepítése után ilyen lesz:
Hát igen, akinek ilyen erős színezetű háttere van (BTW, ez ugye nem a gyári?), annak nem feltétlenül előnyös. Egyszerűbb, sötét színű háttérnél viszont eddig egybemosta, a trükkel viszont jobban látszik.
Alapból a fiam fotója a háttérképem, de azt már mégsem akartam közszemlére tenni De azzal is túl erős nekem. Majd megnézem valami egyszínű feketével is.
Na ezt magyarázz ameg valaki nekem!!Tünet: eltünt a start menü, pontosabban ha lenyomom a strat menü ikonját a today-en akkor semmi más nincs benne csak a 1db ikon, mégpedig a today ikonja.... az összes többi elpárolgott....Megnéztem tc-vel a start menü könyvtárat a windowsban, és ott megvannak az ikonok a programs mappában....épp az msn-t kapcsoltam be a pda-n amikor egyszer csak lefagyott a drága, de úgy hogy le kellett szednem a hátlapot és úgy tudtam csak újraindítani...miután visszakapcsolt, megyek be a startba és semmi...TW menüben megvan minden ikon, csak a start üres.....
Na ezt magyarázz ameg valaki nekem!!Tünet: eltünt a start menü, pontosabban ha lenyomom a strat menü ikonját a today-en akkor semmi más nincs benne csak a 1db ikon, mégpedig a today ikonja.... az összes többi elpárolgott....Megnéztem tc-vel a start menü könyvtárat a windowsban, és ott megvannak az ikonok a programs mappában....épp az msn-t kapcsoltam be a pda-n amikor egyszer csak lefagyott a drága, de úgy hogy le kellett szednem a hátlapot és úgy tudtam csak újraindítani...miután visszakapcsolt, megyek be a startba és semmi...TW menüben megvan minden ikon, csak a start üres..... nem akarok hard rest-et!!!!!!
Kuka? Megtaposás? Esetleg készülékváltás? Vagy kapcsold át a Largedisplayt, majd vissza, hátha megjavul. HKCU/ControlPanel/LargeDisplay UseLargeDisplay 0=Méhsejt, 1= TW UI
a startup mappában azok a parncsikonok vannak amik pda indításkor automatikusan elindúlnak, és utána zabálják memóriát?
Igen. Telepítettél valamit mielőtt elindítottad az MSN-t?
itt valami nagyon ne stimmel! kipróbáltam hogy mi lesz akkor ha windows/start/programs mappából átpakolok egy parancsikont a windows/start mappába! (hátha akkor ott lesz a startban). Átpakoltam, nyomtam egy soft reset-et, de persze nem jelent meg, még mindig csak a today ikon van ott... viszont amikor visszamentem tc-vel a start mappába, lámcsak eltűnt a parancsikon, amit az előbb odaraktam!!!!??? hogyhogy?
A Start menüben a Windows\StartMenu\Programs alatti ikonok és könyvtárak jelennek meg.
és innen mit szabad kiszedni? mert nekem van vagy 10 parancsikon itt....
Melyik verziót próbálod? Amit a rapidról tudsz letölteni, azzal megy a magyarítás. Ami az Ő honlapjukon van friss verzió az elképzelhető, hogy nem magyarítható és lefagy.
Ha nem használod a Titaniumot, akkor a Chomemanagert,ha nem használod a samsungos task managert, akkor a Screencapture-t, a poutlookot is szedtem már ki. Csak tudod miket telepítettél te, azokat felismered nem? Mobile shell? Phonex? Másold át amit gondolsz egy másik könyvtárba, töröld ki és nézd meg mi nem működik
és semmi magyarítás nincs installálva...frissítéskor hagytam angolul települni....
A .cab feltelepítése után ilyen lesz: visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login