No, nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy:
Én gyakran nézek feliratos filmet az O2-mön. A 6.1 win alatt a TP szépen kezelte a *.smi kiterjesztésű feliratokat, amiket srt-ből konvertáltam át. Felkerült a 6.5 (mindegyik melyik verzió) és onnantól kezdve az smi feliratoknál a hosszú feliratok fele kilógott a képről, élvezhetetlen volt, bármit csináltam is. (Kivéve, ha álló módban néztem a filmet, akkor minden felirat jó volt, de úgy meg semmi élvezet nincs benne). Amúgy erről írtam már korábban, meg kaptam ötletet is, de nagyon babrás...
Szóval maradt a TCPMP. Ez ugye GDI-vel jelenít meg csak feliratot, viszont úgy meg kicsit csúnyább a kép és szaggat is a lejátszás időnként. Most volt az első alkalom, hogy a hivatalos ROM-al használtam a TCPMP-t és borzalmassá vált.
Gyors képmozgásoknál egyszerűen úgy beakad a kép, hogy fél percig lefagy a képernyőre a filmkocka, a háttérben meg megy tovább a hang.
Én tudom, hogy ha filmet akarok útközben nézni, akkor:
1. válasszak más eszközt
2. vagy nézzek szinkronos filmeket
3. használjak más rom-ot, de azért örülnék, ha tudnátok valami olyan alternatívát, amivel mégis lehet ezen a készüléken feliratos filmeket nézni élvezhetően, akadás mentesen.
A TP sehogy sem tudja kezelni a feliratokat? Illetve a TCPMP DirectDraw-ban nem tud feliratokat sehogy mutatni?