2024, 11 28, 06:42:20

PFC Downloads!

Szerző Téma: Omnia II általános beszélgetés  (Megtekintve 1242660 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Maci70

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Samsung A5+ Iphone 6
Re: Omnia II általános beszélgetés
« Reply #3100 Dátum: 2009, 11 20, 19:14:32 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sehogy sem nyerhetsz ellenük, csak ezzel a relaxnet m-el (persze itt sem nyersz, csak nem fizetsz extrában), persze csak ha nem utazol külföldre (én speciel ezért tartok 2 kártyát...).

PS: Egyébként mindegy, hogy hol van az a lakossági netes illető és hol fogod használni a mobilnetet. Ha pécsi vagy, akkor annyiból jobb egy pécsi illetőt találni, hogy nem kell utazni ;)
Tényleg köszi a tippeket. Mindenhol járok az országban  ;)

A lányok csak PC-n használják a mobilnetet tehát az a dupla netes dolog jól hangzik.
A relax-M ahogy nézem 2 éves hűség. Mi az a 3 vs 6 hónap amit írtál ??

Ui: Tényleg bocs az off-ért ( de itt került szóba a fránya net. Átraknátok oda )
Életed forgatókönyvében Te játszod a főszerepet ! Nem mindig hálás a szerep, de ez van :D

Nem elérhető Versus

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: Asus R300
  • PDA: Samsung Galaxy S2
  • PDA ROM: XXKE7
« Reply #3101 Dátum: 2009, 11 20, 19:33:18 »
Hello mindenkinek !

Ezennel bejelentem hogy csatlakoztam az Omnia2 tulajdonosok táborához mivelhogy szeretett Omniám BT-je átment fűtőtestbe.

Két napos kapcsolatunk jól kezdődik, egyelőre csak a Dpad hiánya fáj de nagyon viszont a képernyőtől besza...behu....

Lenne pár kérdésem ,biztosan előfordultak már ezért elnézést kérek :

-Könyvet olvasni mit ajánlotok ,régóta a Mobipocketet használom nagy örömmel viszont ide valami olyan kellene ami ugye full taccsos ?!

-Ami máris bosszant hogy az övtokban tartva mikor hívnak egyből küldi a "Sorry I am Busy..-t anélkül hogy észrevenném a hívást . Valahol ki lehet kapcsolni beérkező híváskor a képernyőt hogy csak a gombbal lehessen felvenni ? Mert gondolom az a probléma hogy megnyomódik az ignore és küldi az üzenetet ?

-Létezik Omnia 2-re optimalizált TCPMP ?

A válaszokat előre is köszönöm !

Nem elérhető Nezz

• Support-ER
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: iGo Primo
  • PDA: Samsung Omnia II
  • PDA ROM: JJ1
« Reply #3102 Dátum: 2009, 11 20, 19:49:53 »
Tényleg köszi a tippeket. Mindenhol járok az országban  ;)

A lányok csak PC-n használják a mobilnetet tehát az a dupla netes dolog jól hangzik.
A relax-M ahogy nézem 2 éves hűség. Mi az a 3 vs 6 hónap amit írtál ??

Ui: Tényleg bocs az off-ért ( de itt került szóba a fránya net. Átraknátok oda )

A relaxnet m-re az összes többi mobilnetes csomaghoz hasonlóan nem kell hűséget kötni, de ha 2 év hűséget vállalsz, akkor az első 6 3 hónapban 0 Ft lesz a havidíj (régebben úgy volt, hogy 6 hónapig féláron), viszont ekkor nem válthatsz duplanetre (mert akkor -2000 lenne a havidíj).

Simán megkötöd hűség nélkül, majd kéred rá a duplanetes kedvezményt lobogtatva a lakossági szerződést (illetve hívsz valakit aki lobogtatja a sajátját és van nála személyi :D ).

PS: Attól, hogy számítógépes a díjcsomag, attól még megy telefonról is, csak éppenséggel a té úgy gondolja, hogy párszáz mega felett nem fogyaszt az ember telefonról (WAP-al tényleg nem), de ha nézek egy kis youtube-ot már meg is van...

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #3103 Dátum: 2009, 11 20, 19:58:41 »
Hello mindenkinek !

Ezennel bejelentem hogy csatlakoztam az Omnia2 tulajdonosok táborához mivelhogy szeretett Omniám BT-je átment fűtőtestbe.

Két napos kapcsolatunk jól kezdődik, egyelőre csak a Dpad hiánya fáj de nagyon viszont a képernyőtől besza...behu....

Lenne pár kérdésem ,biztosan előfordultak már ezért elnézést kérek :

-Könyvet olvasni mit ajánlotok ,régóta a Mobipocketet használom nagy örömmel viszont ide valami olyan kellene ami ugye full taccsos ?!

-Ami máris bosszant hogy az övtokban tartva mikor hívnak egyből küldi a "Sorry I am Busy..-t anélkül hogy észrevenném a hívást . Valahol ki lehet kapcsolni beérkező híváskor a képernyőt hogy csak a gombbal lehessen felvenni ? Mert gondolom az a probléma hogy megnyomódik az ignore és küldi az üzenetet ?

-Létezik Omnia 2-re optimalizált TCPMP ?

A válaszokat előre is köszönöm !
Üdv közöttünk:)

- Könyvre az uBook-ot próbáltam, Szeszo írta a főoldalra, hogy van új verzió belőle, azt kellene kipróbálnod, amit én néztem ott kissé nehézkes volt a beállítás.
- Az elutasító sms-t én az Iconsoft Phonex programmal kivédtem.
- TCPMP-t csak nagyon AC3 esetén, mert az alap Touch player a legjobb. Az omniás Phenom, vagy Gforce is működik. Bevallom őszintén a TP-vel néztem eddig csak filmet.  :oops:
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Maci70

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Samsung A5+ Iphone 6
« Reply #3104 Dátum: 2009, 11 20, 20:01:38 »
A relaxnet m-re az összes többi mobilnetes csomaghoz hasonlóan nem kell hűséget kötni, de ha 2 év hűséget vállalsz, akkor az első 6 hónapban 0 Ft lesz a havidíj (régebben úgy volt, hogy 6 hónapig féláron), viszont ekkor nem válthatsz duplanetre (mert akkor -2000 lenne a havidíj).

Simán megkötöd hűség nélkül, majd kéred rá a duplanetes kedvezményt lobogtatva a lakossági szerződést (illetve hívsz valakit aki lobogtatja a sajátját és van nála személyi :D).

PS: Attól, hogy számítógépes a díjcsomag, attól még megy telefonról is, csak éppenséggel a té úgy gondolja, hogy párszáz mega felett nem fogyaszt az ember telefonról (WAP-al tényleg nem), de ha nézek egy kis youtube-ot már meg is van...
KÖSZÖNÖM  :taps:
Életed forgatókönyvében Te játszod a főszerepet ! Nem mindig hálás a szerep, de ez van :D

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
  • PDA: Samsung S1,S2,S6,S7dual,S8,DEX+Gear S1+VR2017,Gear 360, iphone4s,5SE,iPod 6G , iPad PRO 9,7 4G, Nexus7 II Gen.
« Reply #3105 Dátum: 2009, 11 20, 20:24:52 »
Én ezt nem értem. Nem vagyunk biztonságban a NODATA-val? Többször voltam külföldön és a NODATA mindig tiltott minden netet nem volt gond. Amit még nem értek, hogy a SPB wireless monitor mindig mutatot mindent, hogy mi mennyit használ.
A másik tényleg nem bántás képpen, de egy ilyed PDAtelefonnak, hogy kihasználja a tudásást sztm szinte kötelező legalább egy alapnet előfizetés.

Nem elérhető frici

• ADMIN
  • Örökös tag
    • pdafanclub.com
  • Navigáció / Navigation: én, mint a denevér... :)
  • PDA: Poco F1, Asus ZF2, OV Yard, SGS2, SGT7.0, SO2, HTC P3600, Palm Zire71
« Reply #3106 Dátum: 2009, 11 20, 22:52:49 »
Lifeforce összehasonlító írása a You are not allowed to view links. Register or Login

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Az élet olyan, mint a nádszál:
Ma még vidáman kacagsz,
De holnap jön Pipacs bácsi a konyhakéssel...
                                            /Rejtő Jenő/

Nem elérhető Dyingsoul

• PDA: Samsung GT-I8000
  • PDA ROM: Rapid JI1 (29022)
« Reply #3107 Dátum: 2009, 11 21, 11:36:27 »
Én ezt nem értem. Nem vagyunk biztonságban a NODATA-val? Többször voltam külföldön és a NODATA mindig tiltott minden netet nem volt gond. Amit még nem értek, hogy a SPB wireless monitor mindig mutatot mindent, hogy mi mennyit használ.
A másik tényleg nem bántás képpen, de egy ilyed PDAtelefonnak, hogy kihasználja a tudásást sztm szinte kötelező legalább egy alapnet előfizetés.

Jó, akkor nem 150%-ban használom ki, hanem 90%-ban... mondom hogy szoktam rajta netezni, de wifin keresztül az meg elég sok helyen van Debrecenben... spb wireless egyébként fainosan számolja az adatmennyiséget wifin keresztül, gprs-en keresztül ezek szerint az én esetemben nem számolja...

Nem elérhető kisstom

• Navigáció / Navigation: Galaxy Note II
  • PDA: Galaxy Note II
  • PDA ROM: Omega v10, Note2Core 2.21OC Kernel
« Reply #3108 Dátum: 2009, 11 21, 11:39:08 »
Sziasztok
Tegnap vettem xxl-nél 1 omnia 2őt.Meglepve látom hogy hard reset után automatikusan telepít vmi magyarítást.Rohadtul felidegesítet...Ezt hogy lehet megakadályozni?6.5 van rajta.

Imhotep

• Vendég
« Reply #3109 Dátum: 2009, 11 21, 11:40:49 »
Sziasztok
Tegnap vettem xxl-nél 1 omnia 2őt.Meglepve látom hogy hard reset után automatikusan telepít vmi magyarítást.Rohadtul felidegesítet...Ezt hogy lehet megakadályozni?6.5 van rajta.
Mi a romverziód ??? Pontosan írd le a PDA/CSC/Phone
Ha feltelepült és nem gyári rom lett rajta, akkor lecserélhetet gyárira és frissítheted hivatalos 6.5-re ami nem magyar.

Nem elérhető kisstom

• Navigáció / Navigation: Galaxy Note II
  • PDA: Galaxy Note II
  • PDA ROM: Omega v10, Note2Core 2.21OC Kernel
« Reply #3110 Dátum: 2009, 11 21, 11:51:53 »
PDA:XXIJ6
CSC:XEHIJ6
Telefon:XXIJ2

Sunnysoft interwrite magyarítást nyom rá, vmi preconfig vagy extended rom útján

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
  • PDA: Samsung S1,S2,S6,S7dual,S8,DEX+Gear S1+VR2017,Gear 360, iphone4s,5SE,iPod 6G , iPad PRO 9,7 4G, Nexus7 II Gen.
« Reply #3111 Dátum: 2009, 11 21, 11:52:21 »
Jó, akkor nem 150%-ban használom ki, hanem 90%-ban... mondom hogy szoktam rajta netezni, de wifin keresztül az meg elég sok helyen van Debrecenben... spb wireless egyébként fainosan számolja az adatmennyiséget wifin keresztül, gprs-en keresztül ezek szerint az én esetemben nem számolja...
Ez mind gprs forgalom nálam ahogy a másik fórumon is írtam.:

Imhotep

• Vendég
« Reply #3112 Dátum: 2009, 11 21, 12:03:25 »
PDA:XXIJ6
CSC:XEHIJ6
Telefon:XXIJ2

Sunnysoft interwrite magyarítást nyom rá, vmi preconfig vagy extended rom útján
Megnyugtassalak ami neked van nem gyári 6.5-ös rom hanem ami nekem van.
Ha akarsz csinálhatsz romfrissítést és akkor nem lesz magyar.

Imhotep

• Vendég
« Reply #3113 Dátum: 2009, 11 21, 12:10:46 »
Megtartottad végül is az i8000-est ???  :D :D :D

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
« Reply #3114 Dátum: 2009, 11 21, 12:49:23 »
Megtartottad végül is az i8000-est ???  :D :D :D
Meg, ha működik is a kijelzője akkor nem olyan roszz. :)

Nem elérhető Dyingsoul

« Reply #3115 Dátum: 2009, 11 21, 12:54:14 »

Nem azt mondom hogy rossz a progi és nem méri a GPRS adatforgalmat, hanem csak azt, hogy az én esetemben nem méri és a nodata sem blokkolja, mert csak pörög fel a számlám... le sem merem kérdezni az egyenlegem...

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
« Reply #3116 Dátum: 2009, 11 21, 13:39:01 »
Nem azt mondom hogy rossz a progi és nem méri a GPRS adatforgalmat, hanem csak azt, hogy az én esetemben nem méri és a nodata sem blokkolja, mert csak pörög fel a számlám... le sem merem kérdezni az egyenlegem...
Ez jól hangzik...így menjen ezekután nyugodtan kűlföldre az ember. Egyik ismerősöm kivitte a laptopját horvátországba és netezgetett esténként......375.000.- ft -os lett a számlája. :shock:

Imhotep

• Vendég
« Reply #3117 Dátum: 2009, 11 21, 13:39:58 »
Ez jól hangzik...így menjen ezekután nyugodtan kűlföldre az ember. Egyik ismerősöm kivitte a laptopját horvátországba és netezgetett esténként......375.000.- ft -os lett a számlája. :shock:
Neked van a rapidon prémiumod ???

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
« Reply #3118 Dátum: 2009, 11 21, 13:40:34 »
Ha valakit érdekel most kaptam meg a hírlevélbe, hogy hivatalosan is megjelent nálunk a SE X2 (az omnia2 előtt rá voltam izgulva erre nagyon)

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
« Reply #3119 Dátum: 2009, 11 21, 13:42:03 »
Neked van a rapidon prémiumod ???
Nekem?
Csórééé gyerek vagyok én... :D
Miből sikerült ezt következtetned?

Nem elérhető franco

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: iGO8
  • PDA: HTC P3700
« Reply #3120 Dátum: 2009, 11 21, 13:55:40 »
Ha valakit érdekel most kaptam meg a hírlevélbe, hogy hivatalosan is megjelent nálunk a SE X2 (az omnia2 előtt rá voltam izgulva erre nagyon)

Ezzel a procival komoly ember nem veszi meg.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #3121 Dátum: 2009, 11 21, 14:15:21 »

Én utoljára Omnián használtam úgy 3 hónapig, és pont ugyanazt mérte, amit a T-Mobile is. Egyre gyanúsabb nekem a Pannon...

Nem elérhető Dyingsoul

« Reply #3122 Dátum: 2009, 11 21, 15:51:32 »
Én utoljára Omnián használtam úgy 3 hónapig, és pont ugyanazt mérte, amit a T-Mobile is. Egyre gyanúsabb nekem a Pannon...

nekem is... főleg hogy nem is tudom miért fizetek, illetve tudom de mégsem... Bár nem akarok összeesküvés elméleteket gyártani :hmm:

Nem elérhető gabes

• Örökös tag
  • sentinel
  • Navigáció / Navigation: motonav
  • PDA: Nexus One, SGS3, Nexus7
  • PDA ROM: CM-7 Nightly / XXDLI5 (rooted)
« Reply #3123 Dátum: 2009, 11 21, 16:58:18 »
Mellesleg végigtárgyaltunk elég sok ki-bekapcsolási, hálózati beállítási dolgot, de kérdem én, hogy nem az lenne a normális, ha minden engedélyezve van de csak akkor keletkezik adatforgalom, ha valamilyen internethozzáférést igényelő alkalmazást futtatok? Csak mert igenis tudom, hogy miket telepítettem fel a telefonomra, és erre kellőképpen odafigyeltem, hogy semmi ne használjon internetet... Szerintem az lenne a normális, hogy ha ugye be lenne kapcsolva, engedélyezve a a GPRS és társai, de nem csinálnak forgalmat nekem, mivel nem használok semmilyen alkalmazást, ami ezeket a technológiákat igénybe vennék. ha használok, azt meg wifin keresztül teszem és erre oda is figyelek, hogy ha van wifi véletlenül se wapon gprs-el vagy egyébbel használja az internetet...
Úgy emlékszem mondtad,hogy ms3.5-t használsz! Az időjárásnál ha beállítasz egy várost, onnan kezdve csak akkor nem fog frissíteni ha a szolgáltatás külön le van tíltva! Ha megnézitek akkor az opciókban van egy olyan tétel,hogy csak szabad kapcsolatnál frissítsen!!Sokan hihetik erre azt,hogy kikapcsolták, viszont ez az opció megkeresi a kapcsolatot ami a Te esetedben nyílt volt(szolgáltatói szemétség)és orrba szájba frissíteni fog!Nekem a 24 óránkénti van beállítva és sokszor tapasztalom,hogy nem kérdez semmit, frissít és még a netkapcsolatot sem hagyja nyitva!!
Erre egy gyors példa: Egész nap nem kapcsolódtam a netre, de az előbb megnéztem és 1órája frissített,a kapcsolat pedíg bontva volt!! :hmm:
Azt értem,hogy gőzgép! De mi hajtja? :hmm:

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #3124 Dátum: 2009, 11 21, 17:02:40 »
Úgy emlékszem mondtad,hogy ms3.5-t használsz! Az időjárásnál ha beállítasz egy várost, onnan kezdve csak akkor nem fog frissíteni ha a szolgáltatás külön le van tíltva! Ha megnézitek akkor az opciókban van egy olyan tétel,hogy csak szabad kapcsolatnál frissítsen!!Sokan hihetik erre azt,hogy kikapcsolták, viszont ez az opció megkeresi a kapcsolatot ami a Te esetedben nyílt volt(szolgáltatói szemétség)és orrba szájba frissíteni fog!Nekem a 24 óránkénti van beállítva és sokszor tapasztalom,hogy nem kérdez semmit, frissít és még a netkapcsolatot sem hagyja nyitva!!
Erre egy gyors példa: Egész nap nem kapcsolódtam a netre, de az előbb megnéztem és 1órája frissített,a kapcsolat pedíg bontva volt!! :hmm:
Mi van itt beállítva nálad?
Settings, General Settings, Wireless manager, alul Menu, Data conn.settings?
Mert ha a sleepnél vagy a No packet for-nál pipa van, akkor csak végezte a dolgát a készülék, és magától bontotta a kapcsolatot, ahogy kérted.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet