Tényleg, sorry vagyok. Mentségemre szóljon, hogy igen kis ablakban kell igen gyorsan olvasnom, itt bent.
Akkor a jelek szerint nekem még várnom kell...
Gyorsan kérdezek még egyet: Érdemes lecserélni? Olvastam teszteket, leírásokat, specifikációkat, de leginkább a törzstagok véleménye érdekelne, hogy van-e akkora a különbség a kettő között a mindennapokban, hogy megérje most cserélni.
Előre is köszönöm!
Nekem nagy a különbség. Nagyobb, élesebb, sokkal fényesebb a kijelző.
Az Ice Age3 videón az i900-on a mamut szőrzete rasztának látszik, ezen külön külön látszanak a szálak. Telítettebbek, sokkal szebbek a színek. A WoW HD hanghatás nekem nagyon tetszik.
Az i900-ból hiányzó okosságok itt már alapból benne vannak. (GPSLOG file-ok, X-re becsukás, GPRS automatikus disconnent)
A Touchwiz UI olyan amilyen, van akinek tetszik, van akinek nem, én az Spb Mobile Shell 3.5-öt használtam eddig is, és ezután is. Videórögzítés és fotó egyértelműen jobb. BT-on fogadott file-okat alapból a My Storage-ra menti. A Samsung Settings sokkal kezelhetőbb és logikusabb, mint az alap windows-zos.
Kicsit nagyobb mint az i900, nekem ez a határ szélességben, mert ennél nagyobb pda-t már nem tudnék egy kézzel kezelni. Teljesen megbízható, sosem hagyott még cserben. Soft resetre nem is emlékszem mikor volt szükség, a kikapcsoló gomb mindig működik SR helyett. 2,5 hónapja használom, és még mindig szeretem