0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Mit szolt a srác a kijelzőre Mert én is ott vettem és a harmadik lett jó, le ne kopogjam Az a sanda gyanum hogy a XXIH3-al lehet valami gond, valamit nagyon nem szeret Az autómata világításod bevolt kapcsolva Azért írd le ha emlékszel még pontosan a beállításokra és milyen progik voltak fent.Pati: Cornetto egész máshol vette.
Hello.Én talán az elsök közöt vettem meg az Omnia II a GsmLine boltban és semmi gondom vele.Ami rom verzió létezik kipróbáltam mind rajta és müködik.Elöfordulhat hogy valaki nem jó telepiti vagy ezer oka lehet.Ha garis akkor ugyis kicserélik.Én visztával telepitem.Próbáltam a 6.5 öst de visza raktam a G7 mert valahogy nekem az jön be és minden simán megy rajta.Kevés álitgatás kel de a 6.5 höz meg még sok minden mert nem tökéletes.Használam a wifit is skyp,msn,email,tv,rádió progikhoz.Navigáció meg rajta van az IGO legujab,Garmin és a TomTom Európa.Elég jó váloszték.16 gigás micro sd van a készülékben.Iphone ezt meg sem közeliti és azok meg igazán hibássak meg melegesznek anyira hogy ki is gyuladhat...No igyunk egy OMNIÁT!!!!!!!
Na én be is írtam a profilomba inkább Cornettoét kéne tudni mert javították neki, nem cserélték mint nekem.
És mennyivel jobban jártál......!Engem is aggaszt kicsit ez a kijező mizéria, remélem nem lesz ugyan az mint az i900-asoknál!!!
A fene tudja, igaz már megy két hónapja rendesen de, nem az IH3-al és az autómata világítás nálkül mert nem merem bekapcsolni
Közeli testvérek a készülékeink R9YS873084RElső pillanattól IH3-al és otomata fényerőszabályozással
Ahogy Imhotep mondta az első 2 készülékének lenne érdekes a száma! Még szerencse hogy rokonok így reménytelibb a főpap élete!
Tényleg nagyon közeliek :DHa szabad tudnom hol vetted Na ez jó hír Lehet megpróbálom, igaz itt a tél nem kell hogy világítson nagyon, kettesen használom direktben
Lifiéktől van
Enyém is!
Ez most jutott eszembe, a my storage-ot le kell formázni az elején vagy nincs jelentősége? Csak mert a 4.4 giga nem akar felmenni rá azt írja nincs hely! Pedíg szinte üres!
Fájlrendszertől is függ. Ha FAT32-re van formázva, egy DVD képfájl nem fog rámenni.
Neked a garmin vagy a tom tom fog hamarabb jelet?És milyenek az igohoz képest a magyar ország része?
És a megoldás pedíg.......?
Min keresztül pakolod átt Mert elvileg ha AS-en kersztül teszed átformálja.
Úgy egy fél élet mire átteszi még tc-vel is!
Formázd meg NTFS-re és tegyél rá egy WinXP-t!