2024, 11 24, 13:44:49

PFC Downloads!

Szerző Téma: Omnia II általános beszélgetés  (Megtekintve 1242141 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető noemike24

• Nem: Nő
  • PFC Fan
  • PDA: Samsung Omnia2
  • PDA ROM: i8000NXXJG5
Re: Omnia II általános beszélgetés
« Reply #25950 Dátum: 2013, 08 31, 22:53:01 »
Sziasztok!
Úgy látom rég nem írt senki az Omnia2 topicba, de azért hátha tud vki segíteni...kb 3 éves a telóm és szeretnék rajta szoftverfrissítést végrehajtani, vagy vmi olyan progit rátölteni amivel tudok új alkalmazásokat letölteni. (pl Skype)

Nem elérhető alabama20

• Nem: Férfi
  • PDA: iPhone 11 Pro SpaceGrey 256GB
  • PDA ROM: Gyári 8.0
« Reply #25951 Dátum: 2013, 09 01, 01:48:57 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!
Úgy látom rég nem írt senki az Omnia2 topicba, de azért hátha tud vki segíteni...kb 3 éves a telóm és szeretnék rajta szoftverfrissítést végrehajtani, vagy vmi olyan progit rátölteni amivel tudok új alkalmazásokat letölteni. (pl Skype)

Szia! Sajnos a Market az Omnia 2-őn halott szóval onnét progikat nem szedhetsz és mivel itt tilos a :warez: ezeket csak a  :google2: -el kereshetsz. A szoftverfrissítésről meg annyit hogy milyen a jelenlegi rendszered? (itt tudod megnézni: Beállítások=>Rendszer=>Verzió=> Device/készülék, Itt található a PDA a CSC és a PHONE). Szóval ettől függ hogy van-e újabb ROM a készülékedre.
Előző telefonok(időrendi sorrendben): Nokia 3310 < Siemens MC60 < Nokia 5500 Sport < Samsung GT-I8000 < OnePlus X < Honor 9

Nem elérhető sbalu

• Mr.
« Reply #25952 Dátum: 2013, 09 25, 11:32:59 »
Sziasztok!
Újabban a kütyű nem hajlandó semmilyen módon letölteni a friss xtra.bin adatokat a gps-hez, aktiváláskor azt írja, hogy az adatok letöltése sikertelen, mind wifi, mind active sync-en keresztül.Van ötletetek, hogy miért?

Nem elérhető kifli

• PDA: THL W200S
« Reply #25953 Dátum: 2013, 09 28, 08:56:25 »
Helló Urak, üdv újra!

Kérdésem lenne...
Android volt a kütyün, a my stroragen, tehát particionáltam.
A rejtett partíció meg van, de már nem rejtett.
Ha csinálok egy hard resetet, minden vissza áll eredetibe? Fog működni a hard reset? Nem akarok téglát :D
Tehát a partíciók is vissza állnak?

A másik, hogy hard reset után (legújabb rom van fent) rátehetek egy főzött romot? Vagy előtte újból gyári rom octáns-al, és csak utána lehet a főzöttet?

Köszi szépen előre is!

Nem elérhető kifli

« Reply #25954 Dátum: 2013, 09 29, 11:35:37 »
Helló Urak, üdv újra!

Kérdésem lenne...
Android volt a kütyün, a my stroragen, tehát particionáltam.
A rejtett partíció meg van, de már nem rejtett.
Ha csinálok egy hard resetet, minden vissza áll eredetibe? Fog működni a hard reset? Nem akarok téglát :D
Tehát a partíciók is vissza állnak?

A másik, hogy hard reset után (legújabb rom van fent) rátehetek egy főzött romot? Vagy előtte újból gyári rom octáns-al, és csak utána lehet a főzöttet?

Köszi szépen előre is!

Hard reset, nem segített a my storage egyesítésén.......
Ubuntu alól gpartedel le kellett formáznom a particiókat, Hard reset és jó lett...

Nem elérhető alabama20

« Reply #25955 Dátum: 2013, 09 29, 14:36:49 »

Hard reset, nem segített a my storage egyesítésén.......
Ubuntu alól gpartedel le kellett formáznom a particiókat, Hard reset és jó lett...

Szia! Egyedül az segít ha vagy magad rendbe rakod partícionáló progival vagy a legegyszerűbb ha felraksz egy gyári ROM-ot (aminek .mst a vége) ami helyrerakja a mystorage-ed.
Előző telefonok(időrendi sorrendben): Nokia 3310 < Siemens MC60 < Nokia 5500 Sport < Samsung GT-I8000 < OnePlus X < Honor 9

Nem elérhető kifli

« Reply #25956 Dátum: 2013, 09 30, 16:48:12 »
Szia! Egyedül az segít ha vagy magad rendbe rakod partícionáló progival vagy a legegyszerűbb ha felraksz egy gyári ROM-ot (aminek .mst a vége) ami helyrerakja a mystorage-ed.

Szia, köszi!
Kb. ezt írtam én is magamnak válasznak :D

Ahogy rendbe tettem:
Gparted-el (ubuntu) le kell formázni egybe a my storaget, és hard reset. Persze a rejtett partíció békén hagyásával. Mert ugye az kell neki a hard resetnél...
Utána nem ismerte fel a készülék a my storaget, ismét formáztam, ubi alol, soft reset, és jó lett.
Már vissza tettem mindent az omniára, tökéletesen fut, persze a SPBMobileShell kötelező nekem.
Meg a rapid reflektor :D Igo is megy fainul...
Remélem pár évet kihúzom még vele, mert imádom ezt a készüléket,  - a hibáit leszámítva.
Egy dolog ami néha ciki. A képernyő zár. Néha hívás befejeztével, közvetlen amikor manuálisan lezárom, kifagy...
Ezt a régi rommal is csinálja, meg a legfrissebbel is.
Lehet le kellene kapcsolnom a gyárit, és feltenni valami másikat hozzá.

Ha van ötlet, jöhet :)
Látom te is nyüstölöd még a kicsikét :D

Szép napot!

Nem elérhető sazarre

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Omnia II
  • PDA ROM: RAPIDNXXJI1
« Reply #25957 Dátum: 2013, 10 14, 18:44:51 »
Sziasztok. Az a problémám, hogy az Omnia 2-m a beépülő Sunnysoft Interwrite által automatikusan visszaállt angol nyelvűre, de magyarra akarom állítani, akkor visszafakkna mindent gyárira, így ugrana mindenem. Nem vagyok már új a témában, de ezt a stepet nem tudom: nyelvi visszaállítás angolról magyarra, a gyári beállítások kikerülésével. Valaki esetleg ötlet? Octans-szel próbálkoztam, de nem jött össze a SZÖGGYÁRI JJ1.nbo-val sem.

Nem elérhető Ste

• Navigáció / Navigation: Omnia 2
  • PDA: Omnia 2
  • PDA ROM: JI1 szöggyári 29020
« Reply #25958 Dátum: 2013, 10 15, 21:38:09 »
Sziasztok. Az a problémám, hogy az Omnia 2-m a beépülő Sunnysoft Interwrite által automatikusan visszaállt angol nyelvűre, de magyarra akarom állítani, akkor visszafakkna mindent gyárira, így ugrana mindenem. Nem vagyok már új a témában, de ezt a stepet nem tudom: nyelvi visszaállítás angolról magyarra, a gyári beállítások kikerülésével. Valaki esetleg ötlet? Octans-szel próbálkoztam, de nem jött össze a SZÖGGYÁRI JJ1.nbo-val sem.

Szia!

Szerintem a I8000XEHJG5.csc kell neked:

Octans-ban a MultiCSC gombnál kell betölteni (a languange selectnél rögtön felugrik a Hungarian (Hungary))
Ha jól emlékszem a XEH jelenti az EU-s nyelveket a csc nevében.

A PDA-nal meg a SzoggyariJJ1_21916.nb0 -t kell betölteni aztán hajrá :)
M505->M515->T|E->TH55->P535->O2

Nem elérhető sazarre

• PFC Fan
« Reply #25959 Dátum: 2013, 10 16, 00:02:00 »
Dee en nem akarok ujra romolni, annyira nem vagom az octans-ot, ilyenkor nem cserel le semmi mast, csak a nyelvet? En csak azt akarom, hogy a teljes visszaallitas nelkul alljon vissza magyarra a keszulek, es nem akarok semmit elvesziteni, a beallitasaimat sem.

Nem elérhető sazarre

• PFC Fan
« Reply #25960 Dátum: 2013, 10 16, 00:18:32 »
hat basszus visszarakta a gyari romot  >:(

Nem elérhető sazarre

• PFC Fan
« Reply #25961 Dátum: 2013, 10 16, 01:02:19 »
Szoval most megprobaltam visszarakni ra azt a custom romot, ami volt rajt, amit anno szinten en tettem fel, es vegleg bekrepalt a keszulek, nemtudom fleashelni ezt irja ki, amit a csatolt kep mutat. Otlet valaki?

Nem elérhető sazarre

• PFC Fan
« Reply #25962 Dátum: 2013, 10 16, 01:10:27 »
a "Downloading PDA img to RAM" resz 90%-nal befagy.. Akarhogy probalkozok, semmi. Gyari romokkal sem, es semmi otletem nincs...

Nem elérhető sazarre

• PFC Fan
« Reply #25963 Dátum: 2013, 10 16, 01:37:20 »
Na jo, azthiszem feladom, es dockolom a keszuleket. Az legalabb mindig mukodik. Jobb ejt!

Nem elérhető alabama20

« Reply #25964 Dátum: 2013, 10 16, 16:22:45 »
a "Downloading PDA img to RAM" resz 90%-nal befagy.. Akarhogy probalkozok, semmi. Gyari romokkal sem, es semmi otletem nincs...

Szerintem próbáld meg újból leszedni a ROM-ot mert a hiba szerint nem tudja olvasni a forrásfájlt. Vagy próbálj meg másik ROM-ot és hogy azzal is azt csinálja-e.

Nem elérhető sazarre

• PFC Fan
« Reply #25965 Dátum: 2013, 10 21, 22:31:09 »
Udv. Megvolt, azzal is ezt csinalta, de dokkolassal helyretettem. Most wm 6.5.3 fut rajta. Viszont amirol nem talalok neten semmi infot, hogy a wp7, vagy wp7.5 mango elkeszult e ra, mert ennyi infonk volt:" hamarosan erkezik", ennek mar egy eve,vagy tobb is.Azert kellene, mert az legalabb tamogatott, a wm6.5 meg mar nem, sot mukodo facebook kliens sincs mar ra, amik meg vannak, (ms-native,es xdafb) ezek nem tamogatottak, nemtudnak csatlakozni.Az o2droidrol meg annyit, hogy szep probalkozas, es elhiszem, hogy akinek latszatra kell, az kepes negyedorat varni, meg betolt, meg kepes a pompa miatt egy instabil ramzabalo oprendszert felrakni, de nekem egy stabil, es tamogatott rendszer kell a hardveremre, ami hasznalhato is, az o2droid szep huzas lenne, ha foglalkoznanak is vele. i900-ra mindent megoldanak, arra meg a mai napig talalok agyba fobe fozott dolgokat, meg mango nandot is talaltam ra, akkor nem ertem, ami erosebb (i8000), arra miert nem nyomnak ki egy stable nativ (nem haret.exe-s) NAND-romot... Meg a masik, hogy wm6.5-re mar semmi normalis appstore kliens nem letezik mukodokepesben, ms leallt a marketplace-szel, az omarketbol csak az 1.3-mat talalom mindenhol, mikor mar valami 3pont akarhanynal jarnak, az xda-market meg hat ne eroltessuk. tul sovany a valasztek. Nos, szo-szo, aki esetleg tud valamit a wp7, wp7.5 mango omnia 2 (GT-I8000)- re valo telepithetosegerol, esetleg beszerzeserol, annak megkoszonnem, ha megosztana itt! Kellemes estet Mindannyiotoknak!

Nem elérhető Topibá

• PFC Fan
  • PDA: Omnia 2
  • PDA ROM: i8000nxxja1
« Reply #25966 Dátum: 2013, 10 24, 18:42:02 »
Sziasztok. Omnia II-re kellene egy működő Skype. Sajnos már a hátsó linkeken nem találtam működő, letölthetőt.
E-mail: You are not allowed to view links. Register or Login. !!!KÖSZÖNÖM előre is!!!

Nem elérhető sazarre

• PFC Fan
« Reply #25967 Dátum: 2013, 10 25, 08:00:35 »
Szevasz. Tessek pajti: You are not allowed to view links. Register or Login

Remelem, segitettem. Mostmar varnek en is napok ota feltett kerdeseimre valaszt! Foleg a wp7-es temaban! Szep napot mindenkinek!

Nem elérhető frici

• ADMIN
  • Örökös tag
    • pdafanclub.com
  • Navigáció / Navigation: én, mint a denevér... :)
  • PDA: Poco F1, Asus ZF2, OV Yard, SGS2, SGT7.0, SO2, HTC P3600, Palm Zire71
« Reply #25968 Dátum: 2013, 10 25, 18:47:18 »
Szevasz. Tessek pajti: You are not allowed to view links. Register or Login

Remelem, segitettem. Mostmar varnek en is napok ota feltett kerdeseimre valaszt! Foleg a wp7-es temaban! Szep napot mindenkinek!
Milyen választ vársz? Szépen leírtad a szomorú helyzetet. Már mikor kijött a WP7 megmondták, hogy nem lesz az O2-re. A régi készülékeket meg nem is támogatják, hogy el tudják adni az újakat. A fejlesztéseket lelkes amatőrök csinálják, akiknek ennyire futja a forrásaiból, mivel a gyártó nem adta ki a drivereket.
Az élet olyan, mint a nádszál:
Ma még vidáman kacagsz,
De holnap jön Pipacs bácsi a konyhakéssel...
                                            /Rejtő Jenő/

Nem elérhető sazarre

• PFC Fan
« Reply #25969 Dátum: 2013, 10 30, 10:59:04 »
Ertem. Pontosan ilyen valaszt vartam :) ! Elvileg ez azert forum, hogy meg is legyenek valaszolva a kerdesek, nempedig, hogy napokig ott cammogjon arvan a kerdes :) . A kovetkezo kerdesem, hogy wm 6.5-re tud e valaki Jelly Bean lockscreent?? Csakmert talaltam gingerlockot, meg hasonlo ezereves cabfajlokat, de ezeket mar mind vegigbongesztem: modaco, xdadevelopers, etc.. tehat az altalanoson tulvagyok. Otlet valaki??

Nem elérhető atari

• PFC Fan
  • PDA: Onda wx610w, Typhoon
  • PDA ROM: 4.0.3
« Reply #25970 Dátum: 2013, 10 30, 22:37:30 »
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám, ill. kérésem. Sajnos az IGO kártyám meghalt, nem tudna valaki adni egy másolatot? (esetleg naviextras backupot, én hülye ezt nem csináltam meg)
Előre is köszönöm.

Nem elérhető Songo

• RenRex Kft
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung Galaxy S3
  • PDA ROM: 4.3 gyári
« Reply #25971 Dátum: 2013, 11 03, 15:30:42 »
Sziasztok

Jó pár éve jártam erre, de szeretnék egy apró segítséget kérni.
Előkaptuk a régi i8000-et de valami nemtudom már kinek a romja van rajta és szeretnénk feldobni rá egy egyszerű de stabil és gyors romot (akár gyárit) de nem találom a topicot ahol lépésről lépésre levolt vezetve hogyan kell flashelni.

Illetve milyen romot javasoltok? Csak telefon és sms lenne nemakarunk rajta semmi okostelefonosdit :)

Köszönjük a segítséget előre is

Nem elérhető frici

• ADMIN
  • Örökös tag
    • pdafanclub.com
  • Navigáció / Navigation: én, mint a denevér... :)
  • PDA: Poco F1, Asus ZF2, OV Yard, SGS2, SGT7.0, SO2, HTC P3600, Palm Zire71
« Reply #25972 Dátum: 2013, 11 03, 17:58:36 »
Sziasztok

Jó pár éve jártam erre, de szeretnék egy apró segítséget kérni.
Előkaptuk a régi i8000-et de valami nemtudom már kinek a romja van rajta és szeretnénk feldobni rá egy egyszerű de stabil és gyors romot (akár gyárit) de nem találom a topicot ahol lépésről lépésre levolt vezetve hogyan kell flashelni.

Illetve milyen romot javasoltok? Csak telefon és sms lenne nemakarunk rajta semmi okostelefonosdit :)

Köszönjük a segítséget előre is

Pedig nehéz nem megtalálni :) You are not allowed to view links. Register or Login
Az élet olyan, mint a nádszál:
Ma még vidáman kacagsz,
De holnap jön Pipacs bácsi a konyhakéssel...
                                            /Rejtő Jenő/

Nem elérhető Songo

• RenRex Kft
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung Galaxy S3
  • PDA ROM: 4.3 gyári
« Reply #25973 Dátum: 2013, 11 03, 20:43:53 »
Pedig nehéz nem megtalálni :) You are not allowed to view links. Register or Login

Ha az elöbb is ott lett volna tuti meglátom :D

köszi

Nem elérhető alabama20

« Reply #25974 Dátum: 2013, 11 14, 20:57:27 »
Sziasztok! Régebb jártam errefele de lenne egy kérdésem. Megesett valakivel hogy a kamera elindul de nem akar képet rögzíteni?! És a legjobb az hogy a kamera gomb elindítja az alkalmazást de mikor nyomnám hogy fókuszáljon és rögzítse a képet nem működik. Mi a fene ez?!