Udv. Megvolt, azzal is ezt csinalta, de dokkolassal helyretettem. Most wm 6.5.3 fut rajta. Viszont amirol nem talalok neten semmi infot, hogy a wp7, vagy wp7.5 mango elkeszult e ra, mert ennyi infonk volt:" hamarosan erkezik", ennek mar egy eve,vagy tobb is.Azert kellene, mert az legalabb tamogatott, a wm6.5 meg mar nem, sot mukodo facebook kliens sincs mar ra, amik meg vannak, (ms-native,es xdafb) ezek nem tamogatottak, nemtudnak csatlakozni.Az o2droidrol meg annyit, hogy szep probalkozas, es elhiszem, hogy akinek latszatra kell, az kepes negyedorat varni, meg betolt, meg kepes a pompa miatt egy instabil ramzabalo oprendszert felrakni, de nekem egy stabil, es tamogatott rendszer kell a hardveremre, ami hasznalhato is, az o2droid szep huzas lenne, ha foglalkoznanak is vele. i900-ra mindent megoldanak, arra meg a mai napig talalok agyba fobe fozott dolgokat, meg mango nandot is talaltam ra, akkor nem ertem, ami erosebb (i8000), arra miert nem nyomnak ki egy stable nativ (nem haret.exe-s) NAND-romot... Meg a masik, hogy wm6.5-re mar semmi normalis appstore kliens nem letezik mukodokepesben, ms leallt a marketplace-szel, az omarketbol csak az 1.3-mat talalom mindenhol, mikor mar valami 3pont akarhanynal jarnak, az xda-market meg hat ne eroltessuk. tul sovany a valasztek. Nos, szo-szo, aki esetleg tud valamit a wp7, wp7.5 mango omnia 2 (GT-I8000)- re valo telepithetosegerol, esetleg beszerzeserol, annak megkoszonnem, ha megosztana itt! Kellemes estet Mindannyiotoknak!