Nem lett belőle félreértés, a válaszban is teljes kikapcsolás volt. Mikynek Omniája van, tudja hogy készenléti állapotból azonnal felébred.
Az Omniában simet csak úgy tudsz cserélni, ha kiveszed az akkut, az szerintem felér egy teljes kikapcsolással
Ha kiveszed az aksit az nem ér fel a teljes kikapcsolással, mert a telefon nem tud elkszönni a szolgáltatótól, így fellép az amit írtam. Ezt te is ki tudod próbálni, ha beállítasz egy unavailable feltételű átirányítást, majd leveszed az aksit. Ekkor első hívásnál nem továbbít, de ha rendesen kikapcsolod az első hívástól is átirányítja a megadott számra a hívást.
Ahogy a videókon láttam most már nem annyira azonnal az az azonnal, mert a lockscreent elég lassan, késve tölti be.
Felvetek egy érdekes témát: Milyen proci van igazából az Omnia II-ben?
Hivatalosan egy ARM11 (v6) alapú Samsung S3C6410 van benne az elméleti maximumán, 850 MHz-en hajtva (érzékelési módtól függően ezt 800-850MHz-nek látja a rendszer).
Egy csomó helyen olvasom azt, hogy ez a processzor a TI OMAP3440-es processzorával ekvivalens Samsung változat, de ez kapásból nem stimmelhet, hiszen a Samsung procija nem Cortex A8-on alapul...