Ezt már mindenki tudja, ezért nem tőled kérdeztem meg.
De!
Köszönöm, hogy kipróbáltad!
Azt hittem valaki lehetek, mert senki nem válaszolt a kérdésedre.
Az SPB Phone Suite-t is kipróbálásra került, de a felrakása után a telefon le gombra nem jött fel a tárcsázó, ill. mint később kiderült feljött csak nem látszott, így párszor felhívtam a próbák során az utoljára hívott számot, amit aztán az illető meglehetősen nehezményezett.
A progit leszedtem anélkül hogy behatóbban tanulmányoztam volna a beállításait, és meghagyom Neked ennek a tesztelését
A Mióka óta nem használtam, mert a Mobile shell 3 és a Samis Phonebook, majd a Phonex miatt csak a profilozásért nem telepítettem egyik pda-ra sem.
Ha már idekeveredtem elárulom, hogy ébresztésre is már a beépített ébresztőórát használom, hiszen ébresztéskor a teljes kijelző pofozásával elérhető a Snooze állapot, (bal alsó softkey a Dismiss, 1000:1-hez az esélyem, hogy pont oda nyomok be neki egyet), a beállítása teljesen ujjbarát, tud mp3-at, az ébresztési hangerő állítható, így nem látom értelmét külön progi felpakolásának. (szegény Ptravelalarm-ot leváltotta a G-Alarm, de az én ébredési szokásaimhoz annak a tudása is túlzottnak bizonyult, már azt sem használom)
Hihetetlennek tűnhet, de tényleg teljesen használható az Omnia 2 alapjaiban is.
Nem kell figyelni a memóriákra, nem kell X becsukó progi, ébresztő, a File manager is kiváló a mindennapokra a File Explorer helyett, a Samis billentyű, - hála dezmo-nak
- már majdnem helyettesíti a Fingerkeyboardot. Nekem a Phonebook, tárcsázó is kellemes, minden olyan szép nagy, éles, fényes, jól olvasható, még a kedvenc Phonexemet se tettem fel még kipróbálásra sem.
Az Spb Mobile Shell 3 fent van, azért az nem árt, ha már kissé meguntuk a TW-t.
Az Opera lejátsza a youtube videókat, kijelzőméretre tördeli a szöveget, SR-t megint nem nyomtam napok óta. Ha valamelyik Rommer beszerez egy példányt belőle és optimalizálja a Windowst, még ennél is jobb lehet. Az i900 is elég jól használható volt már a gyári rommal is, de az i900.eoldalon azért látszik, kellett vele trükközni rendesen.
Nincs olyan problémám ami miatt várnám az első romfrissítés eljövetelét. A 6.5-re se vágyom. Hol a lázmérő??