0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Na és bevitted? mit mondtak?
Bevittem, mivel csak négy napos és a hétvége is beleesett, este kell betelefonálnom hogy csere vagy szervizelik.Rendes volt a srác, felhívta a főnökét majd megbeszélik.
Három napon belül úgy tudom kötelező a a csere, levásárlási lehetőség avagy pénz vissza. A hétvége nem számít bele, ha a bolt nem volt nyitva pl. vasárnap. Az én régi készülékem helyett nem tudtak adni másikat, így a pénzt kértem vissza.
És te hol vásároltad a "régi készülékedet"? Ez amit leírtál csak a partnero-ra vonatkozik vagy fogyasztóvédelmi rendeletben vagy mi a szöszben is benne van?
tudtok valami helyet ahol jo garival emberi aron meg lehet venni?thx
....Egy helikoptertől kényszerülök emiatt a cucc miatt meválni
Kétszemélyes van még raktáron 130.000Ft-ért? Mert vennék vagy hármat...
Hát nagyon remélem, hogy lesz valami rendes dolog a 220volt-ban nyomcadikára... Egy helikoptertől kényszerülök emiatt a cucc miatt meválni
220v ben westendben 160e bruttot mondtak a 8gbra kicsit sok sztmde megoldodott kozben talaltam megbizhato embert
Attól függ két minek You are not allowed to view links. Register or Login
No kedveskéim, gyülekezzünk szépen itt is You are not allowed to view links. Register or Login
Ebbe nemigen férek bele... (De már összerekni se látom... )
Akiknek már van:Nincs olyan érzésetek az e-mailek olvasásánál, hogy ott még mintha lenne valami, csak nem bújik elő? Rábökök a kijelzőre és alul valami megmozdul, de nem történik semmi.
Micsoda diszkrimináció!