Megint csak hisztizek egyet.
Dobálóztok itt ezerrel a ROM nevekkel de semmivel sem támasztottok alá semmit.
Én aki sosem használtam M2D romot nem vagyok hajlandó szórakozni azzal h melyik rom mit tud és h néz ki mert én keményen munkára használom és nem tehetem azt meg h napközben beadja a kulcsot.
Ti akik nap mint nap használjátok a gépeteket nem tudnátok megcsinálni azt h képeket dobtok fel róla és mondjuk a topic elején nem lenne más csak egy-egy link minden egyes romhoz -amit érdemes- képekkel és tapasztalatokkal mindenfajta hozzászólás nélkül???
Mert én tutti h addig hozzá sem nyúlok egyikhez sem, és még lehet h páran vannak igy.
syaky
ui:bocsi ha egy kicsit hosszó lettem volna.
A legtöbb topik elején találsz képet és linket is a romokhoz. A Modaco-n sokkal több felhasználói tesztet olvashatsz ez inkább csak kedv csináló.
Én is kemény munkára használom a telefont.7/24-ben megy, levelezek, navigálok. Zenét és filmet csak ritkán látszok le rajta.
Mivel az üzemidő nekem fontos így szoktam cserélni a romot. Arra azonban kevés időm van, hogy lemérjem mennyit telefonálok vagy mennyi az adatforgalom. Nagyjából ugyan annyi minden munkanap!
De romot cserélni NEM KÖTELEZŐ!!!! Ha nem érzed úgy, hogy kell akkor NE tedd! Ennyi