Szia!
A 6.5 rom és a 6.1 rom is 1-1 napot volt az Omnián.
A 6.5 rom már az elején akadozott, és fagyott (lehet, hogy nem tudom rendesen kezelni a 6.5-t!) Használom az S2U2-t és azt vettem észre, hogy a 4-5 nem fogadott hívás után a hívó fél ikonja maradt a képernyőn és nem tudtam csak sr után eltüntetni, nem reagált semmire. (a 6.1-nek is volt ilyen gondja)
SMS-nél nem mindig hozott fel választási lehetőséget, ha még is kaptam akkor nem illesztette be célszemélyt.
A csengőhang visszaállt az alap állapotba.
6.1
Fél nap használat után egyszerűen nem jelezte a hívásokat, ha még is jelezte, akkor a képernyőn nem jelent meg a hívó fél. (az új S2U2-nél más romokkal is produkált ilyet. (1.44-et használom. bevált)
Apró kellemetlenség, de mégis kicsit idegesítő, ha navigáció közben megáll a szerkezet és nem reagál semmire.
6.1-6.5
WiFi nagyon nehezen talált magára, ha még is akkor bizonytalan időközönként bontotta a kapcsolatot.
Akku idő észrevehetően rövidebb volt 24 órára lebontva, pedig teljesen egyformán használtam. A töltöttség kijelzése is hektikus volt, míg a Vie12-nél nem tapasztaltam ezeket.
Ezeket tapasztaltam, remélem nem bántottam meg senkit észrevételeimmel.
Nekem igazság szerint Romovics romjai közül 2009.02-ban kiadott romja jött be a legjobban (akku idő kezelhetőség szempontjából). Azóta is vadászok rá, de eddig nem sikerült felkutatnom. Ha jól emlékszem februárban több romot is kidobott. dxia2-es volt. Ha esetleg megvan örömmel vennék egy linket hozzá.