2024, 11 24, 22:32:16

Szerző Téma: PDAViet romok - M2D  (Megtekintve 23199 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető goldos

• DOUBLE CLUB
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: igo
  • PDA: Samsung I900 omnia
  • PDA ROM: i900 DXID1
Re: PDAViet romok - M2D
« Reply #250 Dátum: 2009, 07 14, 14:02:31 »
Szia!

A 6.5 rom és a 6.1 rom is 1-1 napot volt az Omnián.

A 6.5 rom már az elején akadozott, és fagyott (lehet, hogy nem tudom rendesen kezelni a 6.5-t!) Használom az S2U2-t és azt vettem észre, hogy a 4-5 nem fogadott hívás után a hívó fél ikonja maradt a képernyőn és nem tudtam csak sr után eltüntetni, nem reagált semmire. (a 6.1-nek is volt ilyen gondja)

SMS-nél nem mindig hozott fel választási lehetőséget, ha még is kaptam akkor nem illesztette be célszemélyt.

A csengőhang visszaállt az alap állapotba.

6.1

Fél nap használat után egyszerűen nem jelezte a hívásokat, ha még is jelezte, akkor a képernyőn nem jelent meg a hívó fél. (az új S2U2-nél más romokkal is produkált ilyet. (1.44-et használom. bevált)

Apró kellemetlenség, de mégis kicsit idegesítő, ha navigáció közben megáll a szerkezet és nem reagál semmire.

6.1-6.5

WiFi nagyon nehezen talált magára, ha még is akkor bizonytalan időközönként bontotta a kapcsolatot.

Akku idő észrevehetően rövidebb volt 24 órára lebontva, pedig teljesen egyformán használtam. A töltöttség kijelzése is hektikus volt, míg a Vie12-nél nem tapasztaltam ezeket.

Ezeket tapasztaltam, remélem nem bántottam meg senkit észrevételeimmel.

Nekem igazság szerint Romovics romjai közül 2009.02-ban kiadott romja jött be a legjobban (akku idő kezelhetőség szempontjából). Azóta is vadászok rá, de eddig nem sikerült felkutatnom. Ha jól emlékszem februárban több romot is kidobott. dxia2-es volt. Ha esetleg megvan örömmel vennék egy linket hozzá.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #251 Dátum: 2009, 07 14, 14:10:50 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Szia!

Nekem igazság szerint Romovics romjai közül 2009.02-ban kiadott romja jött be a legjobban (akku idő kezelhetőség szempontjából). Azóta is vadászok rá, de eddig nem sikerült felkutatnom. Ha jól emlékszem februárban több romot is kidobott. dxia2-es volt. Ha esetleg megvan örömmel vennék egy linket hozzá.

Az új wm 6.5-öt a múltkor a 6.1.4 után tettem fel, és csak a 3. HR után lett tökéletes. Előtte eldobálta a wifit, de mivel a korábbi tesztromokkal nem volt ilyen, addig nyüstöltem amig jó nem lett. Szerintem is kicsit többet fogyaszt, bár az én akkum mindjárt 1 éves, lehet, h az is befolyásolja az üzemidőt.
Csengőhang, sms mizériát nem tapasztaltam. Össze kell szoknia a romnak a pda-val  :shock: Nálam a romovics dxia5-tel volt a legjobb a fogyasztásom, lehet, h akkor volt a csúcson az akkum :)

ez a februári megvan nekem: You are not allowed to view links. Register or Login
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető goldos

• DOUBLE CLUB
« Reply #252 Dátum: 2009, 07 14, 14:25:44 »
Az új wm 6.5-öt a múltkor a 6.1.4 után tettem fel, és csak a 3. HR után lett tökéletes. Előtte eldobálta a wifit, de mivel a korábbi tesztromokkal nem volt ilyen, addig nyüstöltem amig jó nem lett. Szerintem is kicsit többet fogyaszt, bár az én akkum mindjárt 1 éves, lehet, h az is befolyásolja az üzemidőt.
Csengőhang, sms mizériát nem tapasztaltam. Össze kell szoknia a romnak a pda-val  :shock: Nálam a romovics dxia5-tel volt a legjobb a fogyasztásom, lehet, h akkor volt a csúcson az akkum :)

ez a februári megvan nekem: You are not allowed to view links. Register or Login

A Hr-t én is próbáltam, sőt pontosan úgy csináltam mindent ahogy szoktam, de még is...

Készülék és készülék között is van Különbség. A kollégámmal egyforma a pda és van olyan program (ugyan azt a romot használjuk) ami az övén fut rendesen az enyémen pedig akad és fordítva.

Köszönöm a linket.   

Nem elérhető nkeith

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: Samsung i900 Omnia
  • PDA ROM: i900XXHI1/XDHI1
« Reply #253 Dátum: 2009, 07 17, 19:09:03 »
Audio manager-nél hogy lehet megoldani hogy ha kikapcsolom a kijelzőt akkor is folyamatosan játsza a zenéket???????

Nem elérhető goldos

• DOUBLE CLUB
« Reply #254 Dátum: 2009, 07 18, 17:38:38 »
Audio manager-nél hogy lehet megoldani hogy ha kikapcsolom a kijelzőt akkor is folyamatosan játsza a zenéket???????

A GSplayert javaslom a zene hallgatásra, nekem eddig csak ez vált be. A menü gomb alatt van egy olyan lehetőség, hogy "display off". Nem kapcsolja le a zenét.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #255 Dátum: 2009, 07 18, 17:42:04 »

A GSplayert javaslom a zene hallgatásra, nekem eddig csak ez vált be. A menü gomb alatt van egy olyan lehetőség, hogy "display off". Nem kapcsolja le a zenét.

A touchplayer sem kapcsolja le, ha a kikapcs gombbal altatod el.
A TCPMP és a Coreplayer sem, a Pocketmusicban pedig időzíteni is lehet a screen offot.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető nkeith

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: Samsung i900 Omnia
  • PDA ROM: i900XXHI1/XDHI1
« Reply #256 Dátum: 2009, 07 22, 09:07:40 »
Hát megnézem én ezt a GSplayert. Csak azért kérdeztem mert teccett az audioplayerben hogy bele van integrálva az m2d-be...