Tisztelt hozzá értők!
Nemrég Anzo féle romot tettem fel a gyerek I900 telójára, tökéletesen is működött, bár a telefon része sokszor alig találta az adót, de nem ezzel van a baj, hanem azzal hogy a gyerek feltett valami programot, (ő azt mondja hogy Magyar nyelvi filét indította el) a lényeg hogy be jön a főmenü, és sem a pda-t, sem a telefont nem lehet használni, mert ha a telefonra kattintok, csak annyit ír, hogy nincs fogadott hívás, és nem tudom kiválasztani hogy ne pda, hanem telefon legyen a kapcsolat, ezért nem látja a pc, hogy feltenném újra az Anzo féle romot.
Van e esetleg lehetőség hogy kapcsolatot találjon a készülék, akár parancssor, (talán a telefon win gyökér könyvtárába egy sys filét csinálni) vagy valamit tenni hogy feltegyem rá a romot ha a beállításra kattintok, kiírja hogy nincs elég memória, és zárjak be néhány progit, de a 158mb-ból 134 mb szabad nem tudom mit lehetne tenni.Már bekapcsolás után az ArkSwitch.exe filével cirkuszol, hogy error has occurred. Várnám meg tisztelő hozzá szólásaikat.
Köszönettel