Először itt nézz körül
You are not allowed to view links.
Register or Login
Egy samsung sgh i900 omnia pda-m van winmo.6.1-gyel és ezt szeretném frissiteni 6.5-re.
Elolvastam többféle leírást romfrissitéssel kapcsolatban és videót is néztem, de elakadtam.
Addig eljutottam, hogy leszedtem egy szervizromot(azt olvastam előbb ezt kell feltenni DXHK3-ezt szeretném), szétbontottam az exe fájlt és a grand prix-szel pedig megpróbáltam feltenni leirás szerint, tehát összekötöttem usb-n a géppel,a pda windows mappájában a a dataconnection.exe-t elinditottam és telefon módba leokéztam, a windows 7(32bit)-em pedig szépen feltelepitette a pda csatlakozásakor a drivert(szépen felismerte, a pda egyébként nem active sync módban hanem háttértár módban van és nincs felrakva semmi plusz szoftver a laptopomra),ezek után lehúztam az usb kábelt a pda-ról és kikapcsoltam, majd a grand prix-be a szétbontott fájlokat betöltöttem és rákattintottam a detect gombra, pda vissza az usb-re és összekötve a laptoppal, majd bekapcsoltam a pda-mat, de ekkor azt irja a grand prix, hogy nem sikerül csatlakozni a pda-ra.Tehát nem kezdi el a telepitést.
Szóval itt akadtam el. Lehet a grand prix-szel van a gond, mert nem ugyanazt a verziót használom mint a leirásban(esetleg azt is küldhetnétek nekem e-mailben ha nem gond).
egyébként a szerviz rom utána ezt a romot szeretném felrakni: 28227_pfc_hun, neked erről a romról mi a véleményed? ha tudsz valami megbízható romot el tudnád küldeni nekem? mert sajnos kolis vagyok és nem tudok a legtöbb letöltőoldalról letölteni és nem találom sehol ezt a romot (28227_pfc_hun), mindenképpen magyar romot szeretnék vagy legalábbis magyarítottat.
Jelenleg winmo.6.1 van fent a pda-mon magyar nyelvű és független.
Előre is köszi a segítségeteket! Persze csak ha tudtok:)
e-mail címem: You are not allowed to view links.
Register or
Login aki tud lécci ide irjon