0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Sziasztok! Sikeresen fel tudtam rakni a szervizromot az omniára (DXHK3), mert azt olvastam a végleges verzió előtt amit használni szeretnék ezt kell felrakni, de most van egy olyan problémám, hogy nem érem el az oldal ftp szerverét You are not allowed to view links. Register or LoginCsak nekem nem jön be? Ha csak nekem van ez a probléma valaki lenne olyan szíves és leszedné nekem a innen: You are not allowed to view links. Register or Login ez lenne a linkje de nálam nem megy sajnos, egyébként ez a neve: 28227_pfc_hunNagypn hálás vagyok a segítségetekért, és nagyon jó lenne ha ezt még ma valaki elküldené nekem e-mailben: You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!Ha jól olvastam végig a topikot, akkor ilyen kérdésre nem érkezett válasz. Ha mégis elnéztem volna akkor elnézést Szóval egy win7 ultimate X64-ről lehet romot telepíteni,sikerült már valakinek? másik: ehhez a win7-hez lehet találni samsung cdma drivert,vagy elfogadja az xp-s drivert???
Sziahonnan szereztél vista modem drivert??
na szóval, ezzel a hibával végződik minden frissítés. CSC finished.Downloading PHONE...OnDeviceChange: DBT_DEVICEARRIVALKW.KIM Create retry(25)KW.KIM Create retry(24)KW.KIM Create retry(23)KW.KIM Create retry(22)KW.KIM Create retry(21)KW.KIM Create retry(20)KW.KIM Create retry(19)KW.KIM Create retry(18)KW.KIM Create retry(17)KW.KIM Create retry(16)KW.KIM Create retry(15)KW.KIM Create retry(14)KW.KIM Create retry(13)KW.KIM Create retry(12)KW.KIM Create retry(11)KW.KIM Create retry(10)KW.KIM Create retry(9)KW.KIM Create retry(KW.KIM Create retry(7)KW.KIM Create retry(6)KW.KIM Create retry(5)KW.KIM Create retry(4)KW.KIM Create retry(3)KW.KIM Create retry(2)KW.KIM Create retry(1)KW.KIM Create retry(0)Download failed!!
driver gondnak latszik. Inditsd el a dataconnection.exet a pdan allitsd phonera, dugd ra es nezd meg telepul e valamilyen driver.
semmi reakció :'( drivert tudok valahonnan leszedni?
Kettővel a hsz-ed előtt volt ez: You are not allowed to view links. Register or Loginpróbáltad?
igen próbáltam, de 0kb cuccot hiába szednék :'(
Ebben van egy Vista modem driver: You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!Olyan problémám volna, hogy Anzo romot szeretnék felnyomni szervizrom után csakhogy azoknak a kiterjesztés .7z ezeket h tudom bevarázsolni az executorba?Köszi Zoli
Sziasztok! Mindent a leírás szerint csináltam...rákattintottam a detectre, bekapcsoltam a telefont és az rendesen betöltött a progres pedig most ezt írja ki:OnDeviceChange: DBT_DEVICEARRIVAL lemerjem húzni a kábelről a telefont? mit csináljak??? pls help