Sziasztok! Nagy gondom van! Lehet ez nem ujdonság,de érdekes lehet! Az egyik éjjel fel tettem a telefonomat töltőre-és mivel fáradt voltam elaludtam.A telefont reggel vettem le a töltőről,és ugye fel volt töltve! mire kiértem a buszmegállóba egy rublikával kevesebb volt a kijelzőn-nem értettem hiszen semmit se csináltam! Mire beértem a munkába ismét egy rublikával kevesebb volt! Délre teljesen lemerült,és kikapcsolt! Annyira h be sem lehetett kapcsolni. Hazamentem,és ujra feltettem a töltőre,és megvártam amig feltőltődik,lehuztam-és ujra felraktam.Akkor még töltött vagy tiz percig! Most eltelt három nap,és még csak egy rublika hiányzik! MI lehetett a baj?? Az akku,vagy a töltő? Vagy csak nem szabad fenthagyni a töltőn?? Mivel litium ionos az akku - nem értem!Mit csináltam rosszul?? Mert most meg tök jó!! Gondoltam hátha van valami telepitett progi ami szivja-de azelött is ugyan azok voltak fent,és nem szivta ilyen gyorsan! Egy délelött teljesen lemerült!!Ha valaki esetleg tud erre mondani valamit,az jó lenne.Csak az nyugtat meg,h ha az akku lenne az most is rossz lenne-de ugyan ugy a töltő is! Köszi és helló..