Az eoldalon azért ajánljuk a DXHK3-at, mert azt javasolt elsőnek feltenni a custom romok előtt a szolgáltatói romokra, és az az utolsó exe-s updater, a későbbiek Gp-sek, itt láthatod: You are not allowed to view links.
Register or Login
Te tudod miért vágysz az optimalizálatlan, kevés storage memoval rendelkező, lassú gyári (szerviz) romokra, de a Romovics romok minden gyári alkalmazást tartalmaznak, optimalizált windows-zal, sok storage memoval.
Gyári romok a Samsung honlapjáról tölthetőek le, a felrakásuk nagyon bonyolult. A szerviz romok megegyeznek a gyári romokkal, csak felrakáskor nem érdeklődik az updater a régiókód és a rom verziója iránt, így bármire feltehető.
De természetesen próbálkozz csak, amig meg nem találod a számodra legmegfelelőbbet
Szia!
Köszönöm a választ...
De, ha meg nem sértelek feltenném még egyszer a kérdést, picikét másként,,mert előrébb nem jutottam...
Találtam "nállatok" a letöltések között
You are not allowed to view links.
Register or
Loginegy "szerviz" DXID1 romot...
Mit lehet erről a ROM-ról tudni?
Az eoldalon leírtak alapján ha a betűkódokat jól olvasom ez frisseb mint a DXHK3... ráadásul kicsomagolva egy .exe-s telepítőt kapok,,,amihez, (utána olvasva sokadszorra) nem kell GP.....
A jótanácsot köszönöm, az optimalizált ROM-okkal kapcsolatban megfogadtam...de kérlek próbáljunk meg most ettől elszakadni hogy a "gyári" szar, a főzött jó.... Picikét ha az említett ROM-ról tudnál, vagy tudna nekem valaki mondani egy két szót....
MIndezt semmiképp nem okoskodva,,, hanem érdeklődve kérem...
Mert ezzel:
"azért ajánljuk a DXHK3-at, mert azt javasolt elsőnek feltenni " sajnos nem tudtam meg semmit a DXID1 szerviz ROM-ról...
Sok smile-val,,,maradok tisztelettel...
üdv
Twine