0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
na, áttúrtam, de nincs egyéb mód, vagy nem találomaz biztos, hogy az opera fordul, bill nélkül is, azt napi szinten használom, de engem nem zavar, hogy a többi nem fordul, pl samun kifejezetten idegbajos voltam, amikor pl az ágyon oldalt feküdtem, erre forgott mint ringlispíl
Van-e ilyen nálad a registry-ben?[HKEY_CURRENT_USER\Software\HTC\HTCSENSOR\GSensor\WhiteList]Itt vannak azok a programok, amelyek elforgathatók a szenzor által.Ehhez van egy G-Sensor nevű program is, amivel könnyen lehet hozzáadni vagy törölni programokat.
yeppalbum, calculator, composer, opera, tmail, testhtcsensor
Na azoknak a progik most forogniuk kell.Csatoltam a hozzávalót, amivel könnyen módosítható a lista.Itt van az xda-n a bővebb infó: You are not allowed to view links. Register or Login
ez eddig is oké volt, csak a módosítást nem tudtam eddig thx
Nincs mit. Lehet kézzel is csinálni, csak tudni kell a forgatandó ablak nevét.Ja és softreset kell a módosítás után, de a program is írja.
ja igen olvastam jó ez az xda már csak az ékezet lenne esedékes, mert az AEK ezen nem megy
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy olvastam az XDA-n (is), hogy a rádió gyárilag nem kapott kezelő szoftvert, fel kell tenni külön. Ez rendben is van, de ez ugyanaz lesz, mint ami a többi HTC készülékben megtalálható, vagy valami saját fejlesztés?
Köszönöm szépen a válaszokat, igen én vagyok az.
Nem azt olvastad inkább, hogy nincs benne FM rádió?
Gyárilag benne a tuner, de nincs szoftver hozzá. Külön kell feltenni!You are not allowed to view links. Register or Loginmivel nem hallgatok rajta rádiót nincs fent, nem tudom milyen, ha nagyon érdekel felrakom
igen ezt tudom, ezt írtam én is. A kérdés az, hogy ez az alap jól bevált HTC féle szoftver? Ha feltennéd egy próba kedvéért megköszönném!
Helló!Most már eltelt egy kis idő a Touch Pro2 megjelenése óta és érdeklődnék hogy aki régebb óta ilyet használ annak mi a véleménye, tapasztalata és milyen negatív pozitív dolgokat tud mondani. Mert nagyon elgondolkoztam egy ilyen vásárlásában.Előre is köszönöm a válaszokat.
Szia,Az elkövetkező négy napos hosszú hétvége alattt készítek neked egy rövid tesztet saját tapasztalatokkal. Ha addig szeretnéd megvenni, akkor röviden: csak ajánlani tudom!:)
Mielőtt megvennéd irány a bolt, ha tudod tapizd meg. Nem kicsi, nem könnyű készülék, ezt érdemes tudni. Mindenképpen ajánlani tudom én is!
Sziasztok!HD és Pro2 vásárlásán gondolkodom, szerintetek melyiket lenne érdemesebb megvennem.(a billenytűzet nem döntő)Köszi
Ha bill nem döntő, akkor dia2, sztem, de a HD is kitünő választás! Nekem a bill miatt kellett!
Az a dilemma oka, h volt már billentyűsöm(symbol mc 35), meg nélkülim is(e-ten glofiish).Szerettem a billentyűt, de nem zavart ha nem volt(bár néha macerássab úgy írni), de a HD mellett a 3.5ös jack szól plusz a nagyobb képernyő, bár nem sokkal...