Hello!
A következő érdekelne. Szeretek olvasni és a telefonom már elég sok (értsd több 100) könyvet elfogyasztottam és még sok 100 vár erre a sorsra... A könyveket egy JAVA könyv készítővel csináltam, ami ingyenes és TequilaCat
névre hallgat. Telefonon ugye tökéletesen működik, minden funkciót lehet használni, de ugye ezek a sima telefonok a JAVA-ra vannak kihegyezve. Érdekelne, hogy ha valaki csinálna egy próba könyvet a fent említett progival, akkor az, hogy muzsikálna ezen a masinán. Működne-e minden funkció (mert az elkészült könyvben magában is rengeteg beállítási lehetőség van), menne-e teljes képernyőn státusz kijelzők nélkül, akadás nélkül stb. Tudom, ezzel már mindenféle szöveges fájlokat nagyon jól meg lehet nyitni, nem úgy mint egy telefonnal, de ha valaki kipróbálja a JAVA könyvet akkor majd megérti, hogy miért ragaszkodom inkább ahhoz...
Nekem kell, hogy meglegyenek azok az extra funkciók, amiket az nyújt (könyvjelzők, invert kijelző és még sok-sok finomság :-) ) Szóval ha valaki letesztelné ezt nekem és leírná a tapasztaltakat, esetleg még csinálna képeket, vagy kis videót is a készülékről miközben épp meg van nyitva egy ilyen könyv vele, meg a könyv menüjében mászkál, azt nagyon megköszönném mert valamikor a jövőben majd szeretnék beszerezni egy ilyen szépséget, de a JAVA könyv teljes körű támogatása, minden menü funkció megléte és működése rajta, alapfeltétele a vásárlásnak.
Szóval ha valakiben van ambíció, azt előre is megköszönöm.