2024, 12 22, 18:10:47

Szerző Téma: HTC Touch Pro 2  (Megtekintve 129260 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető bob

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung Galaxy Ace 3
  • PDA ROM: S7275RXXUAML1
Re: HTC Touch Pro 2
« Reply #75 Dátum: 2009, 08 19, 18:36:48 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nekem a 3.5 jack mindegy volt, nem használom zenehallgatásra, így széttelefonálom, nemhogy zenét hallgassak rajta.  ;) De ez én vagyok. A Dia azért jó választás, mert "telefon mérete" és súlya van. A HD kitűnő"bb" navigálásra a nagyobb ablak miatt. A Pro2 a kettő között van, egy nagyon jól használható billentyűzettel! Én nem vennék már bill nélkülit.  :D Menj el a speedshopba és ott ki van állítva mind a három, persze ha még nem voltál.  :ok:

Köszi, majd írok, hogy mi lett a választás.(még egy kis pénzhiányt is ki kell tölteni :( )

Nem elérhető Ricsi

• PDA: Most nincs de remélem touch pro 2 lesz :D
  • PDA ROM: -
« Reply #76 Dátum: 2009, 08 25, 18:26:24 »
Csak érdeklődnék zaji , hogy uyge meg fogod írni a tesztet nekem  :) ?
Előre is köszönöm.

Nem elérhető zaji

• Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy S2
  • PDA: Samsung Galaxy S2
  • PDA ROM: Android 2.3.5
« Reply #77 Dátum: 2009, 08 25, 20:20:00 »
Csak érdeklődnék zaji , hogy uyge meg fogod írni a tesztet nekem  :) ?
Előre is köszönöm.
Természetesen nem felejtettem el, de a hosszú hétvége is rövid volt. :)
Már újra itt vannak a dolgos hétköznapok.
A nagyját már el tudod olvasni You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Ricsi

« Reply #78 Dátum: 2009, 08 25, 20:36:04 »
A nagyját már el tudod olvasni You are not allowed to view links. Register or Login
Oké
Nem akarltalak sietetni.

Nem elérhető zaji

« Reply #79 Dátum: 2009, 08 25, 20:58:01 »
Be is fejeztem.

Nem elérhető Ricsi

« Reply #80 Dátum: 2009, 08 25, 21:52:41 »
Be is fejeztem.
OK.
BIG THX.

Nem elérhető zaji

« Reply #81 Dátum: 2009, 08 30, 10:07:21 »
Gasztronómia percek!
Döntöttem! Jöhet a WM6.5, igaz egyelőre csak "főzött" ROM formájában. Ha már a főzésnél tartunk, az XDA-Devvelopers fórumon tálaltak közül választok egyet és leírom a tapasztalatokat a blogomba. Maradva a témánál, tisztába vagyok vele mivel jár a "főzött" ROM használata vállalva a kockázatot annak reményében, hogy nem kell azért étterembe menni, ha az ember finomat akar enni.

Nem elérhető gulb

• Navigáció / Navigation: AURA, WAZE,
  • PDA: Nexus 5 16Gb, Samsung Galaxy Tab 2 10.1
  • PDA ROM: Gyari 4.4 Kitkat
« Reply #82 Dátum: 2009, 09 04, 18:49:46 »
Sziasztok. uj vagyok itt. Par napja szereztem be ezt a csoda HTC-t. NICE..

Viszont IGO 8 futtatasa nem igazan akar osszejonni. Jelenleg a kovetkezo hibat kapom: FAILED to reserve virtual address space.

Tudtok valamit? van akinek fut? Az elozo HTCmbol ( kaiser) kivett microsd-n levo IGO... abba siman futott..

Valamint tudtok javasolni valami kis programot amivel at tudom alakitani a filmeket a PC.men hogy ezen a kis dragan is le tudjam jatszani?
Koszonom

Nem elérhető olomkatona

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Galaxy S7 edge
  • PDA ROM: g935fxxu1apb4
« Reply #83 Dátum: 2009, 09 04, 19:17:14 »
Sziasztok. uj vagyok itt. Par napja szereztem be ezt a csoda HTC-t. NICE..

Viszont IGO 8 futtatasa nem igazan akar osszejonni. Jelenleg a kovetkezo hibat kapom: FAILED to reserve virtual address space.

Tudtok valamit? van akinek fut? Az elozo HTCmbol ( kaiser) kivett microsd-n levo IGO... abba siman futott..

Valamint tudtok javasolni valami kis programot amivel at tudom alakitani a filmeket a PC.men hogy ezen a kis dragan is le tudjam jatszani?
Koszonom
A filmes kérdésedre a superavi-t tudom ajánlani, minden méretbe, és formátumba tud konvertálni.
Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy
vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...

Nem elérhető gulb

« Reply #84 Dátum: 2009, 09 07, 16:00:57 »
A filmes kérdésedre a superavi-t tudom ajánlani, minden méretbe, és formátumba tud konvertálni.
Koszonom meg fogom nezni. KOzben az IGO 8-at elinditottam.. ami sajnalatos, hogy a nagyito funkcio nem mukodik benne valamint az oldalra forditom a gepet se forditja el a kepernyot. vagy eleve kinyitva inditom el es akkor oldalnezetbe marad vagy at kell inri a sys fajlt... sajna nem erre van meg optimalizalva.

Viszont a HTC wifi routert kiprobaltam es nagyon jol mukodik. Talaltam egy fizetos routert is ami megjobb de igazabol a mukodesbe ua.

Ami meg zavaro hogy kedvencek ( nevlistabol kivett emberekek) nem lehet egyedi sorrendbe allitani oket hanem nevsorba allitja a gep:( kaiserbe akarki lehetett az elso:(

Nem elérhető gulb

« Reply #85 Dátum: 2009, 09 09, 13:40:47 »
hi ismet.

masnak is feltunt, hogy a nevjegyzek alatt ha az oldal ABC-t hasznalja akkor nem a megfelelo betuhoz navigalja a rendszer? Nekem kb 500-600telefonszam van ( outlook kontak) elmentve es ha O beture bokok akkor a kis csuszka oda ugrik csak M betusoket latom meg mindig:) ha gorgetem az O betuhoz akkor a kis csuszka oldalt mar regen elhagyta azt..
Ez eleg gagyi igy....

Valamint feltettem a ROM frissiteseket jol sikerultek.
Viszont az IGO 8 nem tudom miert de neha kikapcsolgatja a kepernyot.. valakinek hasonlo tapasztalat??

Nem elérhető thebiker

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: térkép
  • PDA: OPPO Find 7
  • PDA ROM: 5.0.2
« Reply #86 Dátum: 2009, 09 09, 15:07:45 »
hi ismet.

Valamint feltettem a ROM frissiteseket jol sikerultek.
Viszont az IGO 8 nem tudom miert de neha kikapcsolgatja a kepernyot.. valakinek hasonlo tapasztalat??

Állísd be a folyamatos háttér világítást! :)

Nem elérhető gulb

« Reply #87 Dátum: 2009, 09 12, 18:33:53 »

Állísd be a folyamatos háttér világítást! :)
Koszi feltettem allando toltesre igy nem akarja kikapcsolni:)

Tapasztaltatok mar hogy sms iras kozben a billentyuzet ossze vissza villag nem rendesen vilagit hanem hol ki hol bekapcsolja?

Nem elérhető MADcat

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Wayteq X960HD - Igo Primo Eszterke
  • PDA: Note II - Tab 2.7
« Reply #88 Dátum: 2009, 09 13, 21:20:41 »
Koszi feltettem allando toltesre igy nem akarja kikapcsolni:)

Tapasztaltatok mar hogy sms iras kozben a billentyuzet ossze vissza villag nem rendesen vilagit hanem hol ki hol bekapcsolja?

igen, szerintem a fényérzékelő lehet "túl érzékeny" mert tök sötétben minden oké nálam, de ha szórt fény van akkor megbolondul néha :)

oldal ABC gond nálam nincs

igo-t állítsd állandó fényerőre :)
Mindenre tudok magyarázatot találni, legfeljebb nem stimmel.

Nem elérhető gulb

« Reply #89 Dátum: 2009, 09 15, 17:26:10 »
Nevlista gond...

Azt vettem eszre, hogy Á betuvel kezdodo nevhez ugrik ha B re kattintok.. szerintem az zavarja ossze.

Nem elérhető ispi

• PDA: HTC
  • PDA ROM: 2.03 WWE
« Reply #90 Dátum: 2009, 09 23, 18:11:35 »
Üdvözletem!

Érdeklődni szeretnék, hogy ez a készülék hogy boldogul a JAVA programok futtatásával. Lenne konkrét teszt kérésem is egy ilyen dologgal, egy adott programmal kapcsolatban, ha valaki partner lenne benne... :) Megtetszett nagyon ez a szépség és ha pozitív lenne a visszajelzés, akkor talán majd egyszer... ;)
Előre is köfi!  :)

Nem elérhető zaji

« Reply #91 Dátum: 2009, 09 29, 08:00:30 »
Üdvözletem!

Érdeklődni szeretnék, hogy ez a készülék hogy boldogul a JAVA programok futtatásával. Lenne konkrét teszt kérésem is egy ilyen dologgal, egy adott programmal kapcsolatban, ha valaki partner lenne benne... :) Megtetszett nagyon ez a szépség és ha pozitív lenne a visszajelzés, akkor talán majd egyszer... ;)
Előre is köfi!  :)
Szia,

Mit szeretnél tesztelni?

Nem elérhető ispi

« Reply #92 Dátum: 2009, 09 29, 12:30:34 »
Hello!

A következő érdekelne. Szeretek olvasni és a telefonom már elég sok (értsd több 100) könyvet elfogyasztottam és még sok 100 vár erre a sorsra... A könyveket egy  JAVA könyv készítővel csináltam, ami ingyenes és TequilaCat :google2: névre hallgat. Telefonon ugye tökéletesen működik, minden funkciót lehet használni, de ugye ezek a sima telefonok a JAVA-ra vannak kihegyezve. Érdekelne, hogy ha valaki csinálna egy próba könyvet a fent említett progival, akkor az, hogy muzsikálna ezen a masinán. Működne-e minden funkció (mert az elkészült könyvben magában is rengeteg beállítási lehetőség van), menne-e teljes képernyőn státusz kijelzők nélkül, akadás nélkül stb. Tudom, ezzel már mindenféle szöveges fájlokat nagyon jól meg lehet nyitni, nem úgy mint egy telefonnal, de ha valaki kipróbálja a JAVA könyvet akkor majd megérti, hogy miért ragaszkodom inkább ahhoz...  ;) Nekem kell, hogy meglegyenek azok az extra funkciók, amiket az nyújt (könyvjelzők, invert kijelző és még sok-sok finomság :-) ) Szóval ha valaki letesztelné ezt nekem és leírná a tapasztaltakat, esetleg még csinálna képeket, vagy kis videót is a készülékről miközben épp meg van nyitva egy ilyen könyv vele, meg a könyv menüjében mászkál, azt nagyon megköszönném mert valamikor a jövőben majd szeretnék beszerezni egy ilyen szépséget, de a JAVA könyv teljes körű támogatása, minden menü funkció megléte és működése rajta, alapfeltétele a vásárlásnak.
Szóval ha valakiben van ambíció, azt előre is megköszönöm.  :)

Nem elérhető zaji

« Reply #93 Dátum: 2009, 10 01, 05:30:44 »
Hello!

A következő érdekelne. Szeretek olvasni és a telefonom már elég sok (értsd több 100) könyvet elfogyasztottam és még sok 100 vár erre a sorsra... A könyveket egy  JAVA könyv készítővel csináltam, ami ingyenes és TequilaCat :google2: névre hallgat. Telefonon ugye tökéletesen működik, minden funkciót lehet használni, de ugye ezek a sima telefonok a JAVA-ra vannak kihegyezve. Érdekelne, hogy ha valaki csinálna egy próba könyvet a fent említett progival, akkor az, hogy muzsikálna ezen a masinán. Működne-e minden funkció (mert az elkészült könyvben magában is rengeteg beállítási lehetőség van), menne-e teljes képernyőn státusz kijelzők nélkül, akadás nélkül stb. Tudom, ezzel már mindenféle szöveges fájlokat nagyon jól meg lehet nyitni, nem úgy mint egy telefonnal, de ha valaki kipróbálja a JAVA könyvet akkor majd megérti, hogy miért ragaszkodom inkább ahhoz...  ;) Nekem kell, hogy meglegyenek azok az extra funkciók, amiket az nyújt (könyvjelzők, invert kijelző és még sok-sok finomság :-) ) Szóval ha valaki letesztelné ezt nekem és leírná a tapasztaltakat, esetleg még csinálna képeket, vagy kis videót is a készülékről miközben épp meg van nyitva egy ilyen könyv vele, meg a könyv menüjében mászkál, azt nagyon megköszönném mert valamikor a jövőben majd szeretnék beszerezni egy ilyen szépséget, de a JAVA könyv teljes körű támogatása, minden menü funkció megléte és működése rajta, alapfeltétele a vásárlásnak.
Szóval ha valakiben van ambíció, azt előre is megköszönöm.  :)
Szia,

Letöltöttem az általad említett programot. Csináltam vele két verziót is (a TP2 nem szerepel a programban választható készülékek listájában ). Nem indult el a TP2-ön egyik sem. Viszont én nem is babrálnék ilyenekkel, mert sokkal egyszerűbb ebook-ok készítése vagy csupán letöltése.   

Nem elérhető ispi

« Reply #94 Dátum: 2009, 10 01, 12:15:29 »
Hello!

Köszi, hogy kipróbáltad! A programban van MIDP2 típusú JAVA, direkt érintő képernyős készülékekre... Azzal készítetted a könyvet? E-book-ok vannak, de nem JAVA könyvben, hanem más egyéb formátumban (doc, rtf, pdf, djvu stb.) és ezeket szeretném átalakítani JAVA könyvvé. Ezekből csinálok txt-t, azt töltöm be a progiba és abból gyártja le a könyvet... Hát szomorú vagyok, ha nem működik, pedig elvileg kellene... Ha nincs valami hasonló tulajdonságokkal rendelkező e-book olvasó program PDA-ra mint ez és ez sem működik, az nem épp a TP2 beszerzése mellett szól nálam... :( :'(

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #95 Dátum: 2009, 10 12, 19:48:12 »
A független készülékekre kijött a You are not allowed to view links. Register or Login! A HTC oldalán még nincs kint, de You are not allowed to view links. Register or Login, és ez az.

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető MADcat

• Support-ER
« Reply #96 Dátum: 2009, 10 12, 21:01:19 »
A független készülékekre kijött a You are not allowed to view links. Register or Login! A HTC oldalán még nincs kint, de You are not allowed to view links. Register or Login, és ez az.

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

hmmm, akkor fel kéne raknom! :hmm:

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #97 Dátum: 2009, 10 12, 21:03:30 »
hmmm, akkor fel kéne raknom! :hmm:

Azt nem írtam, hogy kötelező. :)

Nem elérhető MADcat

• Support-ER
« Reply #98 Dátum: 2009, 10 12, 21:04:28 »
Azt nem írtam, hogy kötelező. :)
ahhoz túl kíváncsi vagyok :)

Nem elérhető skareb

• Navigáció / Navigation: iGO v8.3.2.64873
  • PDA: HTC Touch Diamond 2
  • PDA ROM: WWE_EastEurope_2.53.479.3_Radio_Signed_Topaz_61.44etc.25.35_4.49.25.91_Ship
« Reply #99 Dátum: 2009, 10 13, 17:36:47 »

HTC Touch Pro2 Official Update! WM6.5!

TD2-re néztem de még nincs fenn gondoltam megosztom ezt veletek bár nekem de TD2-m van, remélem tetszeni fog nektek! :)
Skareb