0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Higyjétek el oda másoltam őket, és még is az történik amit leírtam!Itt valami más a gebasz, de majd megtalálom."Nem hüje vagyok hanem rövidlátó!!" (Feri bácsi)
Sziasztok. A segítségeteket szeretném kérni, az iGo8 inditó képét hogy másolom be a branding.zipbe? Azt tudom, hogy TC-vel. Addig eljutottam, hogy átneveztem, átmásoltam az Omniára egy könyvtárba. És tovább? HELP
A branding.zip/ui_igo8/240x400 vagy 400x240 mappába kell betenni loading.bmp néven
oké, de a branding.zip-pet nem tudom megnyitni.
Azt mondtad TC-vel csinálod, PDA-n belül vagy PC-n Ha a SD kártyán van az iGO akkor USB módban válaszd az SD-t és akkor a PC-n a TC-vel megtudod csinálni ha nem, akkor másold ki a branding.zip-et a PC-re képcsere és vissza.
Köszi, sikerült. Gratulálok mindenkinek a képekhez. Esetleg valaki Suzuki Swift-tel is tudna csinálni ilyen inditó képet? Előre is köszi.
Tedd ide be a képet megcsinálom mindkét módban
Köszi, hogy megcsinálod.
Fekvőben jó lesz, de állóban nem tudom hogy fog kinézni mert összekell nyomni
Jó lesz, majd megtanulom fekve használni az Omniát. Nagyon köszi hogy ezt is megcsinálod!! Nem találtam olyan képet, ami jó lenne állóba.
Na majd keresek egy ilyen pirosat a neten valahol, addig itt a fekvő
Akit érdekel boot kép csináltam;) így néz ki. a rarban megvan mind két formátum.Értelem szerüen bekell másolni a helyére de a felbontást le kell törölni a névből.iGO8/BRANDING.ZIP/ui_igo8/240_400 vagy 400_240 könyvtárbaYou are not allowed to view links. Register or Loginép.rar.html
hova kel másolni? már bemásoltam mindenhova, de az a szürke képpel indul. brandig zip nincs. data.zip-be bemásolva, diMkaspecter1.1.25_HD.zip-be bemásolva mint loading.bmp
brandig zip hogy hogy nincs Oda kéne az ui_igo8 mappában a 480x800 vagy a 800x480-as mappába értelem szerüen
a kereső sem talál olyat, mi a tartalma legfeljebb csinálok egyet, hova kel rakni? az IGO8 gyökérbe?
Így meg az álló.
Szia. Szeretnélek arra megkérni, hogy az első hozzászólásodban közzétett álló autópálya bootképet eredeti méretben linkeld be nekem. (minél nagyobb, annál jobb )Köszönöm.
Nem tudom minek neked, de You are not allowed to view links. Register or Login
Próbálok 480x800, ill 800x480 bootképet csinálni a HD2 -höz. sajnos az igo logot sem tudtam rávarázsoli Ha van időd, és türelmed készítenél nekem logos 480x800, 800x480 bootképet ?A segítséged előre is köszönöm
You are not allowed to view links. Register or Login
Villámgyors vagy. Köszönöm
Sziasztok!nekem igy indul:You are not allowed to view links. Register or Loginkiraktam volna a képet is ide megtekintésre,csak nem jöttem rá hogyan bye