0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
2 db kép amit használok hátha másoknak is bejön.
Nekem annyira nem De azért szép
Gondolom, mert sárga az IGO felirat, meg nincs rajta a logo
... ez a Gurjon+macsman' vagy mi' SKIN hivatalos kezdőképe... már régóta ismerem... sajnos nem személyesen...
2.
Meg nem egy kigyúrt adonisz áll rajta
Majd csinálok én az Omniás hölgytársadalomnak való kezdőképeket, háttérképeket
Hnapra lesznek ilyen olyan képeim még...(csajos-pasis) szerkesztés alatt...
Végre már valaki gondol a szebbik nemre is No nem igo indítóképen megjelenítve, hanem, szóval értitek..
Én állandóan csak a szebbik nemre gondolok.
Nem értitek... Gondoltam
Akkor az igért képek:You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or LoginRemélem tetszenek... a pasis képekért köszönet pár hölgy barátomnak!! (bocsi hogyha kevés a fekvő kép, fentebb találtok autós képeket, azok fekvők)
ANDI!!!!!!!A House-t már be is tettem Kicsit meginogtam a Clooney miatt ui: Köszi a ránk gondolást Poc-OK
Feltettem 2 képet Poc-ok csomagjából. Az álló kép jól indul minden ok, de ha elfektetem a samit akkor is az álló jön be félig a screne jobb oldalán!Ez mitől lehet illetve mit szúrhattam el?Elvégre csak átnevezni és bemásolni kell, ez egyszerű.
Az állót a 240_400-as könyvtárba kell másolni, a fekvőt a 400_240-be, loading.bmp néven. Biztos jó helyre másoltad? Ha fektetve indítod akkor se jó? Lehet, hogy a motion senzoros forgatást nem bírja.
Igen, mindet a helyére másoltam és nem szenzorral forgatom hanem gombbal!
Hát jó, megnézem