Warning: filesize() [function.filesize]: stat failed for /web/htdocs/pdafanclubcom/www/forum/cache/data_c9359287d36bcaaac73f1771b0a3ebd7-SMF-modSettings.php in /web/htdocs1/pdafanclubcom/home/www/forum/Sources/Load.php on line 2744
 Galaxy S8 - általános beszélgetés
2024, 11 24, 10:35:44

Szerző Téma: Galaxy S8 - általános beszélgetés  (Megtekintve 73401 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető laczine

• Nem: Nő
  • Mrs.
  • PDA: Samsung Galaxy s9+, Huawei p20,
  • PDA ROM: Android 8, Android 8.
Re: Galaxy S8 - általános beszélgetés
« Reply #125 Dátum: 2017, 09 03, 08:52:30 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!
Véleményezést szeretnék kérni azzal kapcsolatban, hogy erős bennem a gondolat hogy váltsak I7-ről S8-ra. Sok videót megnéztem, sokat olvasgattam ezzel kapcsolatban, de a döntés még nem született meg.
Kinek mi a véleménye?
Az iphone-os topicban szinte nincs élet, szóval ide jöttem vendégségbe egy kis tapasztalatcseréért

Szia! Én is próbáltam már mindkét sőt több platformot és a mostani Samsungos droid már egyáltalán nem olyan mint a "régi" droidok voltak. Amit ad a Samsung gyárilag, azt kell használni, ha a garit meg  akarod tartani. Egyébként szerintem és ezt kihangsúlyozom, hogy szerintem a most piacon levő készülékek közül az egyik legjobb ha nem a legjobb készülék. Az üzemidőtől kezdve a használhatóságig a külső belső tulajdonságai vízállósága, kamerája mind mellette szól. A Samsung elég jól ellátott bennünket saját appokkal tehát még az sincs, hogy véletlen valami gagyi apptól bebolundul a rendszer. A védelem is tök jó, én pl irisz azonosítással fizetek a play-en vagy a Samsung boltban. Van egy Samsung órám ami bl-szal csatlakozik és állandóan megy, valamint a kijelzőm 80 %fényerőn van és megy az AOD is. Az akksi így is kibírja lazán a két napot. Használom a telót, szeretem szerintem az eddigi telefonjaim közül ő legjobb. Valaha én is nagy buheráló voltam, de most még csak késztetést se érzek rá hogy valamit buheráljak. Mire rájövök, hogy ez még lehetne így vagy úgy a következő frissítésben már benne is van
"Minden műveletlen ember önmaga karikatúrája" (Schlegel)

Nem elérhető Eperjesi76

• Nem: Férfi
  • Ember fia
  • PDA: iPhone 11
  • PDA ROM: iOS 13.3.1
« Reply #126 Dátum: 2017, 09 03, 08:55:52 »
Köszönöm szépen hogy megosztottátok a tapasztalataitokat!
Lassan eldőlni látszik a döntésem de továbbra is olvasgatok

Nem elérhető Time

• PDA: Galaxy Note8
  • PDA ROM: Gyári 8.0.0
« Reply #127 Dátum: 2017, 09 03, 10:26:05 »
Hooker jól mondja, az új iPhone-t mindenképp célszerű megvárnod. Az meg már csak napok kérdése, és gondolom úgysem mindjárt holnap akarsz egyet venni. ;)
Én se akarlak rábeszélni semmire. Nekem ugyan iPhone nem volt soha, valószínűleg nem is lesz. De ha az S8 tetszik, akkor az S8+ is egy jó opció, már amennyiben a kicsit nagyobb méret, főleg a hosszúság nem gond. Abban nagyobb akksi van, tovább bírja és a kijelzője is nagyobb. Igaz utóbbi nem a telefoncentrikusságnál, hanem internet és egyéb használatnál lehet hasznos.
Vagy ott van a Note 8, ami nem csúnyább, mint az S8, sőt nekem speciel sokkal jobban tetszik, hogy kevésbé lekerekítettek a sarkok. Üzemideje az S8 és az S8+ között van, extra a tollra épülő plusz szolgáltatások és a dual kamera. Ennyiben "izgalmasabb", mint az S8. Mínusz a kezdeti horror ár.

Nem elérhető Eperjesi76

• Ember fia
« Reply #128 Dátum: 2017, 09 07, 21:05:46 »
Sziasztok!
Hát megtörtént a váltás...
Érdekes,számomra ismeretlen érzések kavarognak bennem.
Kis tapasztalat.
A telefon tényleg gyönyörű és úgy érzem az i7 után,hogy ez sz ideális méret számomra.
Bekapcs után összekötöttem az i7-el és pár perc alatt meg is voltak a névjegyek, üzenetek...stb. gyorsan ment.
Az első napon letöltöttem a jól bevált alkslmazásaimat és a nagy része megtalálható volt a google playstore-ban.Ezekre bejelentkeyés után vissza is kaptam minden olyat,mi fonzos volt, a többivel elpötyögtem hogzy szokjam az "androidos" érzést.
Első nap rettenez mennyiségű frissítés meg miegymás töltődött le.
Gyönyörű képeket készítettem vele, de sok időm nem volt beleásni makam két kisgyermekem és asszony mellett.
Elégedett vagyok, de szerintem nem annyira érzékeny térerő és wifi szemponjából mint az i7 volt.
Majd még folyt köv.....

Nem elérhető Eperjesi76

• Ember fia
« Reply #129 Dátum: 2017, 09 07, 21:08:46 »
Találtam egy érdekes cikket HAndrás a nagy appleblogger tollából.
Érdemes elolvasni.

Nem elérhető torrente777

• ROMMER
  • Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: Galaxy Note8 Galaxy S8+Torrente777 Rom1. 0 Galaxy S7Edge Torrente777 Rom 1.0Galaxy S6EDGE Torrente777 Rom 1.0 Note4 N910C Torrente777 Rom 1.0 Samsung Galaxy Note3 Torrente777 Rom 5.0 One+one Torrente777 Rom 1.0 Samsung Galaxy Note 2 Torrente777 Rom 3.0
« Reply #130 Dátum: 2017, 09 07, 21:31:59 »
Április 1 

Nem elérhető Eperjesi76

• Ember fia
« Reply #131 Dátum: 2017, 09 08, 16:03:40 »
Háát egy nap után fájó pont, hogy az akksi nem kivsit xarabb mint az iphone7 nek.
Éppenhogy csak párszor megnéztem a facebookot meg 5 perc messenger és 6-tól délig 60%-ra esett.
Mire beértem a munkahekyemre(fél óra autóval  ) reggel 7-kor már 97% volt.Ellenben az iphon7 10-körül esett 99%-ra azonos használattal.

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #132 Dátum: 2017, 09 08, 18:18:12 »
Háát egy nap után fájó pont, hogy az akksi nem kivsit xarabb mint az iphone7 nek.
Éppenhogy csak párszor megnéztem a facebookot meg 5 perc messenger és 6-tól délig 60%-ra esett.
Mire beértem a munkahekyemre(fél óra autóval  ) reggel 7-kor már 97% volt.Ellenben az iphon7 10-körül esett 99%-ra azonos használattal.
Mennyi a képernyőidő? Gondolom eleinte az ember ha kell,  ha nem, akkor is nyomkodja. Szóval merül.
Volt idő amikor én is folyton a százalékot lestem. Ma már van töltő a kocsimban.
Amikor megvettem nekem is az volt az érzésem, hogy nincs elég amper. Most jó pár napi összeszokás után, már simán elmegyek vele 60%-os akksival.
Egyébbként a 7-es iphone alapból jobb üzemidőt produkál. A nem használt előre telepített appokat töröld,  vagy tiltsd le. Az sokat segít. A gyári facebook app a legnagyobb akkuszivó, a viberrel együtt.
Ha valamelyiket használod,  ott lesz némi túlfogyasztás.

Tapatalkkal küldve az én SM-G950F eszközömről

A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető Eperjesi76

• Ember fia
« Reply #133 Dátum: 2017, 09 12, 18:02:31 »
Nahh.
Kis tapasztalat egy hét távlatából.

Holnap lesz kereken 1 hete hogy használom az S8-at.
Tényleg csak a személyes tapasztalatomat írom le senkit nem akarok megsérteni!!

Nem elérhető Eperjesi76

• Ember fia
« Reply #134 Dátum: 2017, 09 12, 18:08:23 »
Akksi még így is sokkal rosszabb hogy ki vannak lőve a feleslages appok fényerő lehúzva stb.Napközben a délután első felében töltenem kell a telefont. Az előzőnél kibirta az egy napot.
A wifi jóval gyengébb sűrűn hoszab időkre elveszìti a jelet, ugyanott ahol az előző telefonom atomstabilan fogta.
A kijelző habár gyönyörű de fárasztja a szemem.
A rendszer időnként akadozik számomra érthetetlen és ismeretlen okokból. Úgy is hogy a task manager üres.
Többet vártam, csalódtam, sajnálom.

Nem elérhető vassjana

« Reply #135 Dátum: 2017, 09 12, 21:38:21 »
Akksi még így is sokkal rosszabb hogy ki vannak lőve a feleslages appok fényerő lehúzva stb.Napközben a délután első felében töltenem kell a telefont. Az előzőnél kibirta az egy napot.
A wifi jóval gyengébb sűrűn hoszab időkre elveszìti a jelet, ugyanott ahol az előző telefonom atomstabilan fogta.
A rendszer időnként akadozik számomra érthetetlen és ismeretlen okokból. Úgy is hogy a task manager üres.
Igaz nekem az S8 plus van de símán kihozok 6-7 óra kijelzőidőt. Akárhogy nyúztam, játék, navi, telefon stb estére 37 százalék volt eddig a leglemerültebb aksiidőm. Akadazásról szó sincs, ebből nekem az a gyanus, hogy a telódon fut valami a háttérben, vagy sűrűn felébreszti valami a telót. Próbáld ki a carat alkalmazást a play ből!

Tapatalkkal küldve az én SM-G955F eszközömről

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #136 Dátum: 2017, 09 12, 21:54:23 »
A kijelző színhőmérséklete alapból állítható. Személy szerint a kék szűrőt beállítottam, napnyugta szerinti ütemezésre. Így egyáltalán nem égeti ki a szemem.
Gondolom már te is túl vagy ezeken. Mégis zavaró?
Adptív módban egyesével szabályozható a színek erőssége. Talán ott tudsz megfelelő beállítást találni magadnak. Bízom benne, mert a kijelző tényleg remek.

A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető Eperjesi76

• Ember fia
« Reply #137 Dátum: 2017, 09 13, 09:29:57 »
Igaz nekem az S8 plus van de símán kihozok 6-7 óra kijelzőidőt. Akárhogy nyúztam, játék, navi, telefon stb estére 37 százalék volt eddig a leglemerültebb aksiidőm. Akadazásról szó sincs, ebből nekem az a gyanus, hogy a telódon fut valami a háttérben, vagy sűrűn felébreszti valami a telót. Próbáld ki a carat alkalmazást a play ből!

Tapatalkkal küldve az én SM-G955F eszközömről
Köszönöm a tanácsot. Kipróbáltam az appot, de semmi szembetűnő dolog nem volt látható.
1 órája vettem le a töltőről, semmit nem vsináltam csak a zsebemben volt és már 3 % esett.... nagyon nem jó ez így. Most írok de ezelött semmi. Dugóban ülök

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
« Reply #138 Dátum: 2017, 09 14, 09:40:41 »

Ez valami egyedi hiba lesz.
Én 2 naponta töltöm a telefont úgy, hogy wifi és bt 0-24-ben bekapcsolva, automata fényerőn megy, napi szinten megy a waze. Összesen 6 app van tiltva, ebből 5 az ms office+skype, a hatodik a maps, mert nem használom. Nincs energiatakarékosra állítva.
1 napja vettem le a töltőről, 42% 3 óra a SOT. Sokat telefonálok, ezzel dolgozok.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető Eperjesi76

• Ember fia
« Reply #139 Dátum: 2017, 09 15, 00:01:42 »
Már csak beugrottam elköszönni, mert megszabadultam az S8-tól és vissza álltam abba a sorba ahol az iphonet osztogatják.
További jó fórumozást mindenkinek!

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
Galaxy S8 - általános beszélgetés
« Reply #140 Dátum: 2017, 09 22, 11:09:33 »
Most jött egy üzi a bixbytől.
Szóval a rövid (véletlenszerű) megnyomás inaktiválható.visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető napozin

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S8
« Reply #141 Dátum: 2017, 09 29, 13:50:24 »
Sziasztok! :)

Tegnap lettem S8 tulaj, S6-ról váltottam :) Érdeklődnék, hogy ti használtok kijelző fóliát és ha igen akkor milyet?! :) Ha tudnátok linket küldeni, hogy melyik pöpec rá ami nem esik le a hajlított kijelzőről azt megköszönném :)

előre is köszönöm a válaszokat! :)

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
    • Superlative Сasual Dating - Authentic Ladies
  • Navigáció / Navigation: Google maps / Waze / Apple Maps
  • PDA: iPhone 12 Pro
  • PDA ROM: Gyari OS
« Reply #142 Dátum: 2017, 09 30, 08:26:39 »
Sziasztok! :)

Tegnap lettem S8 tulaj, S6-ról váltottam :) Érdeklődnék, hogy ti használtok kijelző fóliát és ha igen akkor milyet?! :) Ha tudnátok linket küldeni, hogy melyik pöpec rá ami nem esik le a hajlított kijelzőről azt megköszönném :)

előre is köszönöm a válaszokat! :)

Samsungékhoz bemeß 3ezer ft a 2db-os szett. Egyet rá is tesznek. Szerintem ez a legjobb rá.

Nem elérhető napozin

• PFC Fan
« Reply #143 Dátum: 2017, 10 01, 08:08:25 »
Köszi a választ! :-) Ezzel csak egy problémám van, hogy bajai vagyok és legközelebb Pécsen vagy Szegeden van samsung bolt! :-(

Nem elérhető Fotozgató

• PDA: Samsung G. 8+ Samsung Galaxy Note Pro 12.2" P901
« Reply #144 Dátum: 2017, 10 05, 11:41:21 »
Samsungékhoz bemeß 3ezer ft a 2db-os szett. Egyet rá is tesznek. Szerintem ez a legjobb rá.
Én tavasszal vettem, nem használok fóliát.
Kulcs,szeg nincs a zsebemben. Olyan, mintha új lenne.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
« Reply #145 Dátum: 2017, 10 05, 18:01:06 »
Én tavasszal vettem, nem használok fóliát.
Kulcs,szeg nincs a zsebemben. Olyan, mintha új lenne.
Ugyanez.
Fólia nincs, gyári szilikon tok (ami nem szilikon, hanem bóvli minőségű kemény műanyag), zsebben hordom, olyan mintha új lenne. Se karc, se sérülés.
Mondjuk kollégám S8+-a ezzel szemben olyan mintha a jutubos stressz mesternél lett volna a telefonja, agyon vissza van karistolva.
Ergo aki vigyáz rá annak nem kell rá semmi, aki meg nem, annak meg mindegy mi van rajta.
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető napozin

• PFC Fan
« Reply #146 Dátum: 2017, 10 11, 11:51:27 »
You are not allowed to view links. Register or Login valaki próbálta már ezt? :D most ezzel szemezek, mert vettem egy üvegfóliát 3k-ért azt annyit is ér... :D

Nem elérhető laczine

• Mrs.
« Reply #147 Dátum: 2017, 10 11, 15:41:41 »
You are not allowed to view links. Register or Login valaki próbálta már ezt? :D most ezzel szemezek, mert vettem egy üvegfóliát 3k-ért azt annyit is ér... :D

Szerintem ne költs rá egy fillért se! Én próbáltam még az s7-en de tiszta homály lett a kijelző amikor kopni kezdett róla az az izéé. Foltos lett és az ujjlenyomatot is úgy gyüjtötte mintha az lett volna a feladata. Szerintem egy nagy kaka az egész! SZERINTEM :D

Nem elérhető napozin

• PFC Fan
« Reply #148 Dátum: 2017, 10 11, 15:46:50 »
köszi a választ! :D akkor mást kell keresnem, de az a baj, hogy már nem tudom mit.. :D nem akarom, hogy véletlenül is karcos legyen a kijelző :D

Nem elérhető laczine

• Mrs.
« Reply #149 Dátum: 2017, 10 11, 15:59:36 »
köszi a választ! :D akkor mást kell keresnem, de az a baj, hogy már nem tudom mit.. :D nem akarom, hogy véletlenül is karcos legyen a kijelző :D
Szerintem teljesen tökéletes védelem nincs. Annyit tudsz tenni, hogy vigyázol rá! :D Nem teszed kulcs és más pl, aprópénz mellé a zsebedben. Ha mégis valamilyen nagyobb behatásnak kéne kitenni, mint pl tengerparti nyaralás, homok,  akkor pedig egy sima puha bebújtaós tokba told be, egyébként meg használd! :D Hiszen olyan szép telefon, kár elrontani nagy bufli tokokkal! :D Egyébként van a gyári flip view tok aminek az elődei a régebbi telókat lásd s6 karcolta. A mostani tokok már nem karcolnak, mert annak is puha plüss szerű bélése van. Ha olyan helyen vagy akkor az is használható, mert szét se kell nyitni tudsz hívást fogadni csukott tokkal. Ha az AOD be van kapcsolva azt is látod a tokon keresztül és nem kapcsol ki mint az elődöknél. Szóval az is egy alternatíva lehet.
Én megvettem, de most pl. csupaszon használom mert olyan nagyon szép telcsi! :D Csak hátlap van rajta, mikor milyen kedvem van olyan színű :D