CF Auto Root (A3 2017) Android Nougat 7.0-hozLetöltési link: You are not allowed to view links.
Register or
LoginFigyelem! Nem 100%-os a root! Ez alatt azt értem, hogy nem kapsz 100%-os rendszer adminisztrátori jogot a telefonod felett.
Bizonyos gyári appokat tudsz törölni, bizonyos appokat viszont nem. És nem is érdemes, mert lefagyást, összeomlást okozhat.
Csak óvatosan a gyári appok törölgetésével! Mondjuk én több, mint a felét kitöröltem
és tökéletesen működik.
Na akkor a lépések:
1. Letöltöd a 4 file-os Telenor Nougat Android 7.0-át
2. Odinnal felteszed
(az opcióknál pipáld be az EFS törlése (phone EFS clear) és a totális törlés (nand erase all) lehetőségeket.) Így tuti tiszta telepítést csinálsz.3. Telefon újra indul. Pinkód pötty. Örülsz, hogy van Android 7.0-ád, és működik.
4. Letöltöd a CF Auto Root-ot
5. A mappájában lévő odinnal felteszed
(a PDA részhez betallózod a
CF-Auto-Root-a3y17lte-a3y17ltexx-sma320f.tar file-t, és indítod!
6. A telefon újra indul, és a kijelzőn piros szöveggel fog végigfutni a telepítés.
7. A telefon megint újra indul. Pinkód pötty. Az app menüben, ha megjelenik a super SU, akkor sikerült a root.
Megjegyzés: Ha ez a root sem működik a telón, akkor inkább maradjon root-olatlan a telefon. Biztosan ki fog jönni egy stabilabb root, csak idő kérdése. Addig meg várunk.