Beállítottam az FF proxyt, majd a wifi speciális beállításainál is.
Viszont az XDA-n lévő videón nincs wifi beállítás, és a Firmware Finder Proxyban pedig csak a wifi beállítás van.
Nem igazán tudom, hogy mire, de nagy nehezen elindult. Viszont, ha visszakapcsolom a beállításokat, akkor megáll a letöltés. Ha újra beírom, folyattódik.
Ha nem nagy kérés leírnád kérlek hogyan csinálod?
Egyáltalán nem nagy kérés:)
Ha jól értem, akkor a proxy finder telepítésig megvagy.
Akkor innen:
1. firmwarefinder/settings/use proxy for install
2. Firmware finderrel rom kiválaszt, majd send firmware to updater
3. Beállítások/egyebek/mobilhálózat/hozzáférési pont neve/új hozzáférési pont létrehozása és a kép alapján (amit linkeltem: You are not allowed to view links.
Register or
Login) beállítod az ff proxyt majd kiválsztod (pipa az ff proxy elé)
4. Wifi kapcsolatodnál hosszan nyomsz a hálózatra, amihez kapcsolódsz, majd a felugró menüből hálózat módosítása, majd szintén a linknél található képnél beállítod a proxy-t kézire, stb (localhost, 8080).../mentés/kapcsolódás
5. Innentől az updaterben látni kell a romot, de a letöltést ne indítsd el, illetve nem baj, ha elindítod, de nem fog lejönni
Vissza kell menni a wifi hálózatodba, majd kitörölni amit beállítottál, azaz a proxyinál a kéziről visszaállítod "nincs"re, majd a 3. pontban lévő mobilhálózatról is visszateheted a pipát az eredeti mobilnet elé
utána indíthatod a letöltést, telepítést
Azt olvastam, hogy telepítés után általában kell gyári reset, mert bugos lesz, de nekem egyáltalán nem bugos