Szia!
Köszi a tanácsokat!
Az SD vásárlásnál mindig odafigyelek az írási/olvasási sebességre, így egy Class 10-es van benne. Igaz csak 16 Gigás, mert céges és ezt magamnak kell megvenni. Elégnek tűnik.
Az általad linkelt logout-os cikket én is olvastam, de nem érzem magam még annyira otthon ezekben a témákban, hogy úgy kezdjek neki, mint anno egy Samsung root-olásnak, vagy ROM cserének. Kicsit még "kínai" akár szó szerint is.
A proxy finderrel próbálkoztam, többször is. Azért többször, mert elsőre (sem) sikerült a leírás és útmutató szerint. Egyszerűen nem talál a beépített updater friss update-et.
Többször meg azért álltam neki, mert egy rosszul exponált fényképnél is a fényképezőgép mögött és nem benne van a hiba
Gondoltam én vagyok béna (még mindig nincs kizárva), de ennyi próbálkozás után már valaminek csak kellett volna történnie.
Ha jól értem úgy nem hivatalos amit ajánlasz, hogy Magyarországon még nem jelent meg sehol sem a Lite-ra a 7.0 Android.
Ettől függetlenül amit letöltök az valójában hivatalos, de csak külföldön. Külföldi oldalakon már van, ezért is próbálkoztam.
A készülék teljesen független, nem szolgáltatótól vásárolt, bár jelenleg Telenoros kártya van benne, de beletettem a saját Telekomost és azzal is vígan üzemelt. A DS meg adott, mivel két IMEI száma is van, valamint kezelné a kettő SIM-et, ha lenne benne.
Igazából már a 7.0-ra fáj a fogam, mert nekem bejött a P9-esemen, az összes új "fícsörrel" együtt.
Még nagy nehezen a vészhelyzeti adatok beírását is sikerült megtalálnom, bár, ha valamelyik mentőnek nem ilyen telója van, gyakorlatilag semmi haszna.
Még próbálkozom a proxy-s dologgal.
Még1x köszönöm!