Ha XEH romot tettél fel az tuti magyar független! A négyfájlos romot le tudod tölteni a samfrim progival amit az XDA-n megtalálsz. Sőt szerintem itt a fórumon is van egy-két link csak keresd meg. Amúgy pedig jó lenne tudni, hogy most milyen csc-és a telód, mert aszerint kell választani, hogy melyik csc a jó neked. Ha azt akarod, hogy az eredeti csc megmaradjon akkor a home csc-t kell betallózni. Ha a sima csc-t tallózod be akkor előtte egy mentést csinálj, mert legyalulja a telót.
Ha négyfájlos romot teszel fel sima csc-vel akkor előtte a csc fájlból szedd ki a pit fájlt és azt is tallózd be a helyére. Akkor biztos, hogy helyreáll a rendszer. Ja és ha a négyfájlossal dolgozol akkor a repart. legyen beixelve az odinban.
Feltettem az első posztban lévőt. 4 fájl betallózva, PIT betallózva, re-part kipipálva. Szépen felment, de ugyan az a jelenség (CSC_OXX).
Kíváncsiságból feltettem a 7.0-t, azzal hibátlan. Próbáltam T-s romot is, azzal is ugyan az a hiba.
Mi okozhatja ezt a problémát?
A PIT-et hogyan lehet kiszedni a CSC-ből?
A Samfirm most töltődik, lassú a netem, meglátjuk az mit csinál. Ha az sem jó, akkor marad fent a 7.0.