0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Próbáld meg újra letölteni,lehet sérült.Nem árt ha az Odint is újra telepited.
letöltötem de ez sajna nem segitett valami más megoldás ??Odinból a 3.11.1-es verziód van?Másik portról próbáltad?Gépet ujra inditottad?
igen ez mind megvoltAkkor majd az okosabbak.
sajnos nem jutottam dülöre a letöltésel már 3 szor letöltöttem és akor is hibát ir az odin mi lehet az oka
Egy másik verziójú ODIN? Esetleg rendszergazdaként futtatva?Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G935F-ről
az is megvolt
Másik USB port. Másik madzag, lehetőleg a gyári. Tapatalkkal küldve az én SM-G935F eszközömről
de az odinbban nem jutok tovább mikor be akarom talozni az ap fájlt és ki irja hogy nem válaszol a progi és kifagy
Driverek fent vannak?Nálam amikor ilyet csinált leszedtem egy régebbi odint, -ával működött. Tapatalkkal küldve az én SM-G935F eszközömről
már több odint is probáltam de nem jo drájverek fent vannak gyári a kábel és semi ezt irja ki az odin md5 error binary is invalid
Rossz a file.Tapatalkkal küldve az én SM-G935F eszközömről
köszi a segitséget xda fentvan jol
letöltötem a romot menyi idö az mág felrakja köszi
Nagyon tetszik. Gyors lett. Jól átgondolt az új rendszer.A kamera is előnyére változott. Köszi szépen. Tapatalkkal küldve az én SM-G935F eszközömről
Azóta is 7.0 át használom. Akku kifejezetten jobb, felbontás nekem full hdn elegendő, apró hibák ellenére marad ez Tapatalkkal küldve az én SM-G935F eszközömről
Először 3.10 odinnal próbáltam,azzal nem sikerült.3.12 egyből felment.Eddig tökéletes a 7.0.Köszi Hooker
Sziasztok.Ha ezt a linkelt 7.0-s szoftvert feldobom tmobile-osra, akkor ugrik a gari?Csak simán fel lehet rakni?
Nem és igen. Vagyis a gari nem ugrik, és simán fel lehet rakni. Sőt utána, ha valami nem tetszik vissza is lehet rakni a régi romot.