Sziasztok! Egy kis segitsegre lenne szuksegem.
Eleg regota mozgok itt, meg galaxy s-el kezdtem, aztan Note 2 volt utana, ami leterdelt par napja sajnos. Mindketton cserelgettem a romokat, rootoltak is voltak, hasznaltam alkalmazasokat "nem biztos" forrasbol..
Note 2 nel az utolso 1 evben mar nem volt kedvem egy sima factory resethez sem, pedig kellett volna mert teljesen megorult a mukodese. Nem volt hang ha telefonaltam, random restart, sok sok FC tarsasagaban. De nem akartam 1 percet sem raaldozni. Lett egy ipad minim ahol megismerkedtem az IOS rejtelmeivel, + az asszonynak 3 eve van I5-je, es meg sose volt semmi olyan hibaja ami mindennapos 1 androidnal. 1 szer talan hard resetelni kellett mert megfagyott.
Alapvetoen az a kerdesem, hogy OnePlus 3 vagy iPhone 6S.
A 4,7" tuti kicsi, 5,5" pont idealis. Majd egy boltba megfogdosom. Mar annyira nem mozgatnak a telefonok mint regen.
1 vagy 2 honapja vegul nyomtam egy odinos telepitest, de mar a rootolas is kinszenvedes volt, egyszeruen bosszantott, hogy egy TB visszaallitashoz is ez kell.
Az uj telefon varazsa biztos megoldana a hozzaallasom 1 2 honapra is, es szivesen rootolnam meg nyomkodnam, de aztan mindennapi hasznalat mellett a legaprobb hiba is felbosszant. Vilag eletembe kialltam az android mellett, sot most is, talan csak az igenyeim valtoztak meg.
Varom az otleteiteket!