0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Tegnap óta nálam van, eddig biztató, villámgyors. Az akkuidő jobb, mint a 2-esnél.
Szuper. Root, RAM fix megvolt mar?
Egyelőre csak a root. Nem volt gond vele. Tapatalkkal küldve az én ONEPLUS A3003 eszközömről
Akkor onnan mar csak egy apro lepes a RAM fix:-)Kijelzo fenyereje milyen mondjuk a 2-hoz keoest?
Sokkal jobb a kijelző, egymás mellé helyezve látványos a különbség a 3-as javára. Tapatalkkal küldve az én ONEPLUS A3003 eszközömről
Egy oraja kaptam SMS-t a DHL-tol. Holnaputan jon a telefonom.
Én egy nappal utánad rendeltem meg.Ma én is megkaptam az sms-t.29. dátummal igérték a kiszállítást a napvégéig.De én dolgozom,hogy megy az átvétel?
Azt nem tudom, ha nem vagy otthon akkor mi tortenik. Elvileg megvan a DHL-nek a telefonszamod, de engem meg egyetlen futarszolgalattol sem hivtsk a kezbesites napjan, vagy elotte, hogy jo e az idopont vagy valami. Az SMS-ben viszont kuldtek egy linket is ahol meg lehet valtoztatni az idopontot vagy a kezbesites modjat.
Nekem is úton van már, sajnos készlethiány van, legkésőbb július 7-én tudják postázni, 12-re ér legkésőbb ide.Kíváncsi leszek, 6 év Samsung (S1-3 és Note1-4) és fél év LG V10 után milyen érzéseim lesznek vele...
Képernyőfeddvény sírba tesz.You are not allowed to view links. Register or Login(lopott kép) Ha egyszer egy alkalmazásnál kidobja onnantól nem tudom használni azt.
Én tegnap rendeltem nekem 6.-án tudják postázni és 11.-én kapom meg.Tapatalkkal küldve az én LG-H815 eszközömről
Most kaptam az e-mailt, hogy úton van a telefonom.Tapatalkkal küldve az én LG-H815 eszközömről
Na még egy kérdés.Névjegyenként külön csengőhangot lehet-e állítani?
Most kaptam az sms-t, hogy 6.-án hozzák a telefont. Tapatalkkal küldve az én LG-H815 eszközömről